Аз пазарувам в малките квартални магазинчета, там никой не кашля и не пипа продуктите.
Отказвам се. Ти си противоречиш във всеки пост, с предходния. Та аз от дни твърдя същото, че Испания /за която ти само в предишния си пост написа, че е под частична карантина, а във вчерашни - че изобщо не е под такава, било доброволно всичко/, е под пълна карантина, която няма нищо общо с нашето ИП. Това не спирам да го говоря, и то само защото ти твърдиш обратното, нищо не съм "вкарвала". И ти поисках линк, че карантината е частична /което отново ти написа преди часове/. Ти ми даваш такъв, който потвърждава думите ми. Безсмислено е, наистина. В случая съм съгласн ас теб, че няма нужда да се въртим в кръг.
Отказвам се. Ти си противоречиш във всеки пост, с предходния. Та аз от дни твърдя същото, че Испания /за която ти само в предишния си пост написа, че е под частична карантина, а във вчерашни - че изобщо не е под такава, било доброволно всичко/, е под пълна карантина, която няма нищо общо с нашето ИП. Това не спирам да го говоря, и то само защото ти твърдиш обратното, нищо не съм "вкарвала". И ти поисках линк, че карантината е частична /което отново ти написа преди часове/. Ти ми даваш такъв, който потвърждава думите ми. Безсмислено е, наистина. В случая съм съгласн ас теб, че няма нужда да се въртим в кръг.Препоръчани теми