СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 14

• 26 911
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Да плача ли , да се смея ли ?- по мат.ни вест , ни кост , но получих интересно задание и домашно.Иначе до момента имаме връзка с госпожите по БЕЛ (много ми хареса , че е пуснала писмо/информация до всички родители -какво е свършено днес и кога ще очаква децата виртуално утре ) , по Гео , АЕ , ФВС на друг клас , Музика -мейл без задание.Надявам се в близките дни нещата да се нормализират.
Скрит текст:

# 211
С Ния сме "опън спейс офис". Делим едно малко пространство и докато работя и да не искам слушам. Е, хора, не мога да не споделя възхитата си за трети път днес! А аз съм изключително взискателна, особено на тема образование и съм меко казано впечатлена. Всеки учител имаше различен подход. Разказах за първите 2 блока. По ИТ също беше интересно. Като децата споделяха екраните си, за да питат дали правят нещата правилно. Човекът имаше индивидуално внимание към всеки, дори помоли, който има камера да я включи за момент, за да си помахат, много мило се получи. По биология първо ги попрепита без да пише оценки, а просто като преговор. След това им предаде изключително интересно урок за паяци, скорпиони и други, че чак ставах да надничам по снимки. Разказваше интересни факти. Държа си ги както е по програма - цял блок с 5 минути почивка. Какви учители имало! Направо: шапки долу! Дано и по другите предмети и другите дни е така! Ния също е много възхитена, дори ѝ се прииска все така да учат. Техният клас имат проблем с дисциплината, но така като са си самостоятелно, учителите успяват да ги грабнат.
По музика имат проект за домашно за музиката във филмите и рекламите и въпреки, че госпожата хич не е в час с технологиите се включи в чат и отговаря на въпроси по проекта.
Ох, много съжалявам, ако с този си пост ще покача бала за СМГ, но това, което направиха тези хора за малкото време за реакция просто заслужава огромна благодарност и признание!

# 212
Ех, Мария! И на мен ми стана мило, като прочетох поста ти! 👏👏👏♥️

# 213
  • гр.София
denyil ,объркали са класа ,или имаш и по-малко дете?

Мария,и ви завиждам,и се радвам,че има такива училища.

# 214
  • софия
Никой минал тази година през 7 клас/12 клас никога няма да го забрави. Интересно е, но не пожелавам да се повтаря.

# 215
За мен съвпадат точно тези
Емоцията е неописуема

# 216
Класната ги привика сега пак - 8 часа.
Да се смея ли, да плача.

Ще вземе да им хареса и ще падне голямо учене 😂

# 217
  • София
При набора има поставени задачи със срок за изпълнение по математика, география, биология и химия.
Школото все още е супер бавно. Малкият двадесет минути си изпраща домашното по английски, но не мога да не похваля учителя - пусна видеа Learnin English with Harry Potter. Малкият така се е зарибил, че цял ден е гледал подобни.

# 218
  • София
Мария, ще го оцениш накрая училището Hug Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 219
Хах, това няма да промени нашия избор, въпреки всичко Simple Smile.
И за капак: Ния зададе въпрос на учителката по химия по задача от националния кръг в края на часа по химия. В 19.30 учителката й писа дали има време, за да й я обясни сега. И й я обясни!

# 220
Сега прочетох във фейса обръщение от училището на наборката. Благодарят на родителите, на децата. Казват, че през първият ден са обхванали 78%. Браво, не очаквах.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 11:11 от rummi_pl

# 221
Дени, и от нашата учителка по математика, ни вест ни кост, не се появи.
При нас пускат задачите и уроците в групата на класа във фейсбук. Домашните ги пускаме през месинджър на учителите. Първа се появи учителката по английски - беше следобед. По история благополучно пуснаха урока в 17ч.
Децата учиха до 19,30.....надявам се утре да е по стройна организацията. Цял ден днес правя регистрации из онлайн платформи, че по английски,  че в уча.се, в просвета, много разпръснато.
За капак, част от учебните тетрадки са останали в училище, а тях ги няма онлайн (или аз не ги намерих?) . Днес детето снима страниците, на тетрадките които има у дома, със задачите които имат за домашно - получи обаждане от съученик, че така ги саботирал 🤔🙄. Странен ден.

# 222
Оказа се , че има вест по математика , но моя е супер незаинтересован...Добре че се оплаках тук за да разбера , че госпожата си е дала задачи за домашно . Наборът има ужасен навик-изключва звука на телефона изцяло и обръща екрана наопаки - въпреки, че апарата е до него не разбира , че някой го търси...Относно заданията от буквара-нямам по-малко дете , но явно повечето учители са ошашавени, вчера и днес получаваме около стотина поздравления/проба от не наши преподаватели.
Поли, ако ти трябват снимани страници от уч.тетрадки-кажи издателствата и тук все ще се намери , кой да помогне .

# 223
  • София
denyil, аз не се въздържах и й писах на въпросната госпожа.Вчера  точно от нея получих 68 поздравителни  празни  съобщения.ЕМи- не може така.Аз да работя ли или да ровя нон стоп  в ел.дневника заради някой неадекватник.ДА се научат де.....Те не могат да адресират до правилната група хора, ние очакваме реално  онлайн обучение.Бях умерена в изказа, но се надявам да ме е разбрала и  да потърси помощ.Не мога да открия смислените съобщения  които касаят  обучението  на моето дете от този безумен спам.....Изразих  яда си на няколко места, пък дано  вземат мерки да ги вкарат в час.МЕжду другото, вече има ново известие за ползване на облак в гугъл.Училището е направило мейли   и акаунти  на съответните групи и ги раздаде  класната на децата.Така избягваме забиването на  и без друго тъпата  платформа на ел.дневника.Вече  й направих регистрация.ДА се оправя.Аз  скоро мисля да приключвам със съпорта

# 224
Не само учителите на 7 клас в СМГ са се справили отлично в тази ситуация. 10 клас бяха " на училище с разписанието за 2-ри срок" от 7:30 до 14:05. 🙂 Доколкото разбрах целият учителски състав е работил в събота и неделя, за  да стартират толкова успешно тази сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт