СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 14

• 26 799
  • 753
  •   3
Отговори
# 495
  • София
Кака ви Ред има лисичи нос. Веднага се усети днес. Grinning

# 496
Мен нещо ме заболя един зъб, който уж ми лекуваха. Сега, като не работят зъболекарите, дали поне златарите бачкат, та да ми измайсторят един златен?

# 497
  • София
Ох, Бисерка, и за съм на това дередже. Дано не стане някой пулпит, докато ни разпуснат Simple Smile
Иначе, при нас малко по-спокойно вече - като цяло спряха поне в ЕД да ни пращат задачите, и останаха само 3 места за проверка Simple Smile

# 498
  • Отвъд алеята зад шкафа
Казах ли ви сутринта, че ще затворят София...Само не разбрах каква е причината за новите мерки - бум на заболелите ли има днес?

Аз имам вила, но за 20 години съм отишла 1 път за 30 минути и това е. Нямам желание да ходя там изобщо, не я чувствам своя, а и не е моя тип "почивка".  

Нещо козунакът се оказа проблемен - вече в 3-ти магазин не намирам жива мая.

# 499
  • София
Зъболекарите работят!

# 500
gadamer и със суха мая ако намериш , става идеален козунак .Вчера  имаше само прясна на кубчета във Фантастико , сухата я бяха изкупили.
Точно днес, преди обяд си говорехме с ММ , че ако не се влошаваше времето , бихме отишли в карантина на вилата - в подножието на Рила , най-близките къщи на по над 300/500 метра , въздух , тишина , интернет-няма да има проблем с обучението..ама закъсняхме.
Преди малко простирам на терасата и  гледам - съседката на нейната да подиша въздух - " чакай да отида в другия край..." , а там до стената...друг  съсед...като врабци на жица бяхме.

# 501
  • у дома
Хайде ,честито-онлайн обучение до края на ИП-ама то се очакваше де...

# 502
  • София
Ми аз не знам дали да го мислим обучението и НВО вече.
Някакви други ексцесии ми се струва, че вече стават вероятни.
Няма да се издържи икономически така. Ние не сме богата държава.
Да не вземе да стане гражданска война накрая.

# 503
  • София
Това официално или са предположения, че не го чух сред мерките?

# 504
  • София
Е колко по-официално да стане?Малко четене/слушане с разбиране проявете...Затягат се мерките,не тв пускат никъде,как точно са се случи обучението?Да се надяваме да не откара много дълго.Аз лично вече съм сигурна че 14.04 няма да е крайната дата на ограниченията... Наздраве

# 505
  • Отвъд алеята зад шкафа
Само не ми е ясно защо ограничват хората ПОД 60 г., но не и тези НАД 60 г, които са всъщност застрашени?

# 506
  • София
Ограничават ги.Да излизат сутрин до 10.30.Това да е своеобразен прозорец да не засичат хора под 60 г и така да ги поставят в риск.

# 507
  • София
Не съм чула нищо официално, но няма как да е иначе. Първите случаи в Италия са от 06 февруари и тепърва навлизат в разгара на епидемията. В Ухан около три месеца са на пангара. Не виждам как с магическа пръчка тук всичко ще се оправи след две седмици. Вирусът си е вирус, надали си сменя логиката географски.

# 508
  • у дома
Това официално или са предположения, че не го чух сред мерките?
Казаха го по Нова телевизия...
Другото,което ме шокира,че за да бъде социалната изолация ефективна трябвало да продължи 6 месеца.

# 509
Само не ми е ясно защо ограничват хората ПОД 60 г., но не и тези НАД 60 г, които са всъщност застрашени?
За да пазаруват тогава (от 8.30 до 10.30) само тези над 60.

Общи условия

Активация на акаунт