Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 159
  • 737
  •   2
Отговори
# 270
Аничка Heart Eyes благодаря ти, сладурке от сърце! Много подаръци си имам, да Kiss
Киво ще е добре много скоро! Слушай ме, аз съм вещица понякога Laughing
Пепи Heart Eyes благодаря, мила моя! И аз вярвам, че скоро ще получим хубави новини от нашия красавец, толкова хора го обичат, всичко ще е наред Hands Plus1

Лека вечер, мили дружки, благодаря ви и ви обичам всички до една!

# 271
Добро да е утрото ви, момичета! Heart
Кафето се приготвя. Simple Smile

Искам най- сърдечно да ви благодаря на всички за пожеланията!!! Sparkling Heart
Бъдете здрави и щастливи! Flowers Hibiscus

Вчера беше много "оживено" в темичката ни, пожелавам си винаги да е така. Blush
Всички вярваме, че Къванч ще е добре. Аз също си мисля, че щом Башак има настроение да споделя в ИГ, значи Кивчо е добре и се възстановява. Heart Наистина - пращаме му толкова позитивна енергия и мислите ни са с него, сигурна съм, че ще е по- добре от всякога.

Диве Heart Eyes ,
Скрит текст:
Моите съболезнования! Sad Бъди силна... Heart

Аз се залавям за работа а на вас ви пожелавам приятен ден и до после!
#Бъдетездрави

П.П.
Айре Heart Eyes ,
изядохме тортата, миличка. Kissing Heart Heart

# 272
Привеет! Nature High Brightness

https://www.ucankus.com/detay/431032/kivanc-tatlitug-taburcu-oldu

Kıvanç Tatlıtuğ, който беше хоспитализиран със съмнение за коронавирус, беше изписан.
Kıvanç Tatlıtuğ беше хоспитализиран със съмнение за коронавирус и здравословни проблеми. Тестовете на актьора, който е бил под наблюдение в болницата от седмица, бяха отрицателни.
Въздъхвайки с облекчение, Tatlıtuğ беше изписан от болницата в 02:00  предишната нощ. Научи се, че известният актьор е предпочел късно време, за да не бъде хванат от журналистите.

Момичета и аз се радвам много на оживлението вчера Hearts...е имахме си и 2 повода!!
Ире Kissing HeartCoffee, да! Kiss
Алинка, спешъл за теб Flowers Tulip и идвай пак, плийз !!
Аничка Kissing Heart , ти си знаеш! Kiss
Кате, много готино стихотворение!! Hands Plus1
Пепи Hug, ще си позволя да те коригирам Wink
Башак е писала Karaköy/квартал намиращ се на Босфора/ а къщата на КБТ е в Кемербургаз.
но наистина в поста й се долавя настроение и оптимизъм  Hands V

нови Sparkling Heart

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 21:30 от Airra

# 273
Привет, дружки! Hug
Ире Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Heart Наистина вчера беше страхотно тук, благодаря на всички, които бяха с нас Kiss Лека работа! Hands Plus1
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Ето, получих си добрата новина, сега остава да ми се изпълни и желанието Hands Pray
Много хубава Башак пу пу пу Heart Eyes
Пожелавам ви прекрасен ден! Two Hearts Аз съм още на кафе Smile

И един музикален поздрав за всички, посещаващи темичката ни  Heart

# 274
Фенче Kissing Heart дано се сбъдне сравнително скоро, желанието ти!!! Blush

Канал Д  подгряват за КГ, довечера

от Ранини
http://www.ranini.tv/haber/40255/1/kuzey-guney-dizisi-yeniden-ka … de-ekrana-geliyor

и гифчето, което не успях да сложа миналия ден

хубав следобед!!
Joy
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 14:50 от Airra

# 275
Айре Heart Eyes дай боже, да се изпълни по-скоро! Hands Clap Сигурна съм, че ще стане Hands Plus1
Браво на канал Д Hands Plus1
Благодаря за прелестното гифче! Kiss Уникална игра с очи и от двамата, невероятна сцена  Heart

спойлера е уникален Laughing
Нещо за добро настроение, първо тази красота  Heart Eyes

И чичеците ми  Heart

# 276
Привет, отново! Blush

Ах, каква хубава новина!!! Знаех си,че ще е добре Къванч. Сега, когато е у дома, ще му е уютно и още по- спокойно, а това ще доведе до пълното му възстановяване. Много съм благодарна, че е изписан. Heart

Айре Heart Eyes,
очите ми останаха в Башак. Много е хубава, направо чудна, великолепна!  Heart Eyes Благодаря, че я сподели! Kissing Heart
А за гифчето да не говорим. Превъзходна игра и на двамата, както е казала Фенчето Heart Eyes
И сега Канал Д ще излъчват два сериала с участието на Киво. Според мен всеки сериал, в който е участвал Къванч е топ и е много стойностен.
За спойлера- Sweat Smile

Фенче Heart Eyes,
Другото ти желание какво беше - да го видиш или да се снима нов проект, когато условията позволяват? Или и двете? Blush
Много са ти красиви цветята, ловнах ги! Heart Eyes
Като гледам летния Къванч се сещам, че май лятната ни почивка е с единия крак провалена. Grinning Много тъжно, но ако така е писано, няма как да се промени.
Благодаря за поздрава. Kissing Heart

Скрит текст:
Обожавам труската сериална музика. Напоследък в главата ми се върти тази песен, която я чух в "...Чукурова", направо не мога да спра да я слушам, много ми харесва.

До после!
[/i]

# 277
Фенче Kissing Heart, ммм красота!
Ире Kissing Heart
Цитат
Другото ти желание какво беше - да го видиш или да се снима нов проект, когато условията позволяват?
за РД си пожела нова снимка, другото може за Коледа....Wink/шегичка Joy/
оо ако сте си планирали почивка в някоя съседна нам държава, като нищо може и да се провали....ама какво да направи човек-съдба, но ти пожелавам да стане чудо! Wink

a руските хейтърки заявиха, че роклята не й стояла добре на Башак
и как можело да се занимава с фотосесии/от януари месец е!/ когато мъжът й е болен!!

Тя днес е активна със сторитата
споделила е техен портрет Wink

и Мави се включват в шиенето на маски

.................
в турските медии Hands Plus1

и една много готина новосподелена снимка Heart Eyes
от фотографа на АЯ

.......................
Аххх Гюлтенкее, за бой си!!!!

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 20:06 от Airra

# 278
  • Плевен / София
Айра, не само Гюлтен, а и Зейнеп...изпрати всички за зелен хайвер...

# 279
Ирка Heart Eyes първо искам да го видя на снимка, а по-нататък и в нов проект естествено  Hands Pray А, тя Айрето Heart Eyes вече ти е отговорила Grinning Но, за сега ще караме на спомени

За почивка тази година и не мисля ... ще работим цяло лято. Не съжалявам, само да мине тази гадория короната ...  Такава красота е сега навън ... любимият ми сезон ще мине, без да успея да му се насладя, ето за това наистина ме е яд  Sleepy Тази снимка е от Лозенец

Айре Heart Eyes ммм ... страхотна снимка, много е готиииин! Heart
И Гюлтенката и Зейнепка големи бели птици ... Особено Зейна ... дала им била шанс, видиш ли Joy Че и си вярва нещастницата злобна Stuck Out Tongue Closed Eyes
Гости Hug именно! Нарочно го направи гадинката.
 Хилял е споделила тази снимка Heart

Нова от Ойкю, сладури са с мъжа и Heart Eyes

Лекинка, дружки! Hug

# 280
Привет на всички по късни доби!

Ире, ти ме върна назад във времето с музиката на Айтекин Аташ.
Специално за теб една моя любима песен, която бях позабравила. От "Ако бях облак".

Поздрави и целувки! Бъдете здрави!

# 281
Добро утро! Hug

Валя
От Башак

Хубав ден! Hug

# 282
Добро утро, дружки! 💞
Благодаря ви за споделеното! 🌺

Айре 🥰 ,
Тия рускини нещо не са добре, не знам защо я хейтят толкова. 🤔
В Анталия сме запазили от половин година вече, ама май няма да стане... 🥺
Много хубав Джес. 🥰
А на комшиите блазе им- ще се радват на Къванч. 😊

Фенче 🥰 ,
Ще ти се сбъднат желанията, знам го! 😊
Мдаа, значи и нашите гледат КГ. 🥰🥰🥰
И Хилял се е отдала на спомени. Simple Smile)
Много е красива пролетта, но за сега няма възможност да й се радваме. Дано мине вечеее!!! 🙏 Благодаря за кафенцето! 🌺

Вале 🤗 ,
Приивееет! Ооо, музиката на Айтекин Аташ ми е любима. Много е добър, много! 💜 Благодаря ти за песента, ще я изслушам. Много хубави отЗиви има “Ако бях облак”, ще ми се да го гледам, но не знам кога ще стигна до него.

Гости 🤗 ,
Дааа, Зейнеп също почна да върши гадории... 🥴

Желая ви хубав ден!
И до после.

# 283
Привеет! Hug
Фенче Kissing Heart, Ире Kissing Heart, благодаря ви за споделеното!!! Flowers Hibiscus
Още снощи видях, че Башак сподели финала на серията...... в ТТ се зарадваха, че Къванч/КБТ гледат! Wink
и аз направо си я изгледах цялата, нямах такова намерение, но не ми се спеше и се наслаждавах най-вече на оригиналните гласове!
тъпото беще, че отрязаха сцената, в която Кузей удари баща си......

Сомера за 8 април Hands Plus1

от КТСА
https://twitter.com/Kivanc_NAmerica/status/1247970062981451776
Канал Д драма се присъеидинява към инициативата  #StayHome и предоставя някои свои сериали, сред които е и Кузей Гюней на The Canal+ group company THEMA América-/ американски канал!/

хубав ден! Hug

Hands V

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 13:55 от Airra

# 284
Ире Heart Eyes много жалко ... на много хора им се налага да се откажат от нещо дълго чакано за съжаление ... и моя син си беше купил за три концерта в Англия билети, така чакаше края на май, ама йок ... Ако почивката ви е по-късно, дано да имате шанс Hands Pray
Ще ми се изпълни желанието, знам го, ама кога ли Laughing
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено, за Сомера и СР много се изкефих! Kiss
Наистина ли са орязали тази съществена сцена в КГ ??? Много жалко, ако скасапят сериала ...
Много ми е любима тази снимка, толкова са милички и двамата със Седефче, такава естествена красота  Heart

Хубав следобед!

Общи условия

Активация на акаунт