Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 160
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Привет, момичета
Ох, бързах да пиша след работа , около 14 ч, а писаното пак го няма Frowning
Скрит текст:
Почнахме подготовката за ремонта тази седмица. Трябва да изчистим целия първи етаж т.е всичко да се изхвърли .До към 14ч. съм на работа и после гледам малко да се завъртя , да дам и аз моя принос:sweat: После готвене, проверка на домашни , подготовка за другия ден и деня свърши. Все едно и също. А това хубаво време е само за разходка.
Но....твърдо от 19до 20 ч съм пред телевизора и си гледам КГ.
Ама какво начало само в Турция на ЗП и КГ  - класика.
Фени, ще си получиш подаръка  знаем това. Башак се активизира и ни дава знаци ,скоро ще го видим. Няма как да оставят подкрепата, която получиха от толкова много хора просто, ей така.
Ире, все се надявам до лятото всичко да се нормализира и ще видиш как бързо ще забравим за всичко, което е сега.
Айре, поправяй ме , винаги когато греша, но тези техни имена трудно запомням , а и честно казано не искам и да се напрягам. Благодаря, че ни събираш цялата информация тук , на едно място.
Тази седмица сериите на КГ са едни от най-интересните. Снощи отново за кой ли път , се възхитих на играта на Къванч, особена как се сменяше изражението му , когато Джемре му се обади преди сватбата. Просто усещах физически болката , която изпитваше Кузей.
А двете майки....не ми се коментират. Зейнеп... за съжаление тя не е само киногерой, има ги и сред нас.

Хубав ден , момичета Yellow Heart

# 286
ехаа уникален колаж!!! това са фенките на Къванч, таланти!!!! Hands ClapHands Clap
от Севинч, момичето, което спечели в играта на Мави

Пепи Hug
и аз не се задълбочавам много с факти, но квартала на Киво скоро го разбрах пак, след като веднъж го бях забравила Laughing
Ооо няма да скучаеш...и с ремонт...Wink
направо и мен ме хваща яд, като ти изчезват постовете, така, че вземи да пишеш от лаптоп Wink
Фенче Kissing Heart така ми се стори...че я нямаше сцената...и Джанан писа после къде е????
голяма безотговорност, една от най-ключовите Hands Plus1
и на мен тая снимка със Седеф ми е много любима, каква красота само!! Hands Ok Hand
Ире Kissing Heart и аз ви пожелавам късмет, може пък и да отидете!!

лека вечер Hug

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 19:33 от Airra

# 287
От сторито на Башак.
Според мен това са те двамата...

Айра, колажа е уникален.
Лека, почва КГ 😏

# 288

Айре Heart Eyes Уаууууу! Невероятен!  Браво на Севинч!
Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Хайдее, време е за кино! Приятно гледане!

Не мисля, че това са Башак и Киво.

# 289
От сторито на Башак.
Според мен това са те двамата...

Айра, колажа е уникален.
Лека, почва КГ 😏

охх Пепи уби ме с това предположение Grinning
направих един рисърч със снимката в гугъл
излезе ми в един индийски профил, послучай 7 април.
https://twitter.com/SudhaRamenIFS/status/1247595250836623360
май са двойка, които се борят с Ковид.....денонощно

Фенче Kissing Heart, да! първо, че е много майсторски направен, а и е вложено голямо въображение... и с тия постери на стената!!!! Hands Plus1

# 290
Добър вечер, дружки!

Айре 🥰 , Фенче 🥰 , Пепи 🥰 ,
Благодаря ви, че сте споделили толкова много неща. Често казвам, че чета с удоволствие, защото това наистина е така, а не е фраза, която просто повтарям. Да си знаете. 😎❤

Уау, чудесен колаж!!! Много добре е направен. Определено много ми хареса. 😊 Но да си кажа, че и ти си много добра, Айрее 🥰!!! Очаквам нов, когато ти е удобно. А с клипчето какво стана, в процес ли е? 💋

Фенче 🥰 ,
Жалко за сина ти. Много хора засегна този гаден вирус. Даже сватби се отменят, а да не говорим за болните. 🥺 Но за нас все още има надежда, защото почивката ни започва около последната седмица на Юни. За сега не е отменена, но ще видим какво ще стане. Да сме живи и здрави пък всичко ще е наред! 🌈

Пепи 🥰 ,
Ооо, и вашият ремонт започва. Много се радвам. Simple Smile) Много тегав процес ще е, но като мине ще ти е много хубаво. ☺

Ее, не мога да повярвам за премахнатата сцена в КГ. 🤪 Че тя наистина е важна. Не искат да показват насилие или какво?! В сравнение с други сериали, този удар е сравнително нищо...

Приятно гледане, момичета.
И хубава вечер!
Скрит текст:
Ние засядаме с ММ на по ракийка, хубаво ни е. 🥰

# 291
  • Плевен / София
Чудех се тази вечер Кузей кой искаше да смели от бой...Гюней, Баръш или самия себе си... Заради първият неможе да е с Джемре/ според него/, втория защото се възползва от ситуацията и се ожени за Джемре...Аз мисля, че му се искаше сам да се пребие от бой, защото чак сега осъзна, че Джемре не заслужаваше да бъде отблъсната от него.
Единствената серия, която винаги пропускам да гледам при повторенията е тази със смъртта на Али. И сега я " пропуснах"...

# 292
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Ама малко се насметох кой епизод и по коя телевизия играете.
На мен няма да спре да ми държи влага онлайна на Кузей Гюней,
та участвам само с кивчета >>>

Лекинка!!!

# 293
Хазал Кая е отговаряла на въпроси в интернет

въпрос: Кой е вашият партньор, с който сте работили с най-голямо удоволствие, до сега?
  -Къванч. Харесвам всички от тях, но може би научих много от него и много го уважавам.обичам го като мой по-голям брат.

Blush Hands Plus1

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 04:19 от Airra

# 294
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Любимата ми снимка на Курт Сеит...

# 295
Привет! Hug
Гости Hug мерси! Coffee
за Кузей -така е, беше гневен най-вече на себе си!
Ире Kissing Heart, колажчета ще има, но клипът в момента страда от това, че нямам творчески ентусиазъм и е замразен.
Диве Flowers Hibiscus

видеото с Хазал Blush
https://twitter.com/KT_Fans/status/1248374055759200256

финал на ДК в Аржентина
https://twitter.com/informacion_st/status/1248376368443707392

какво килимче Grinning

перфектната V форма Yum

хубав ден!! Nature Low Brightness

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 10:55 от Airra

# 296
Привееет! Hug
Гости Flowers Bouquet
Диве, онлайна беше преди цели 9 години, сега спокойно можеш да обсъдиш някои любими сцени с нас Hands Plus1 Не, че не се радвам на гифчетата ти, но е хубаво когато споделиш нещо любимо и с думи.
Ире Heart Eyes много ще се радвам да успеете да отидете в Анталия и да си починете добре. Дано всичко приключи до средата на юни Hands Pray А ваксината вечер е даже задължителна Laughing
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Heart Хазал не за пръв път го казва това за Къванч Heart
Като видях тази снимка

се сетих за един коментар, който много ми хареса
Цитат
Первый фильм с Кыванчем.
И первый раз я его смотрела по ТВ, у нас в Украине как раз тогда начали транслировать. Я когда увидела его выходящего на свободу, этот взгляд и Актёр покорили меня. Я каждый день ждала новой серии, плакала и радовалась вместе с ним.
Потом начала интересоваться где же ещё снимался Кыванч. Прочитала все названия фильмов, остановилась на ЗЛ. Тут вообще совершенно другой Кыванч, особенно сразу после Кузея, баламут Бехлюль вначале. А потом когда он стал меняться, голова пошла кругом...я пропала, и теперь ни дня без Кыванча невозможно прожить.
Колко познато, а ?

Перфектната мъжка фигура е това за мен Hands Plus1

И нещо за настроение Stuck Out Tongue

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 13:29 от queen_fenka

# 297
Дружки, привееет!!! 😊

Благодаря ви за споделеното! 🌺💋

Уау, останаха ми очите в това гифче с V формата. 🥰 Какво тяло самооооо, мисля, че е по- хубав от бог Аполон. 😀
Аз не знаех, че Хазал и преди се е изказвала така. Много ми харесаха думите ѝ. Професионалист е Киво и с всеки изминал проект става все по- добър. 👍 Не остава на едно място и така трябва.

Значиии чакаме колажчета, Айричке 🥰. Леле, много интересно килимче наистина. 😀 Благодаря за споделената информация. 💋

Фенче 🥰 ,
Благодаря ти! 💋Още не съм изгубила надежда, но в крайна сметка каквото дойде.

Диве 🥰 , Гости 🥰

Споделям една красива Фахричка. 😍

И друг красавец.

Имайте чудесен слънчев ден! 😻

# 298
Фенче Kissing HeartKiss  Ире Kissing Heart Kiss
само се обаждам, няма да съм много активна в темата.....Pensive

Къванч е лайкнал публикациите на Башак в ИГ

# 299
Ире Heart Eyes благодаря! Kiss А, забравила си, тук преди няколко месеца бяхме споделяли какво са казвали за Киво някои от неговите партньорки и партньори - Берен, Хазар, Мерве, Зерин, Хазал, Небахат, Мустафа Авкъран, Селчук, Алперен , Мелиса, Тамер Левент, Ърмак / Ширин /та и Хилял и Едже ... поне за тези си спомням. Няма да забравя какви хубави думи сподели Алперен, казвайки, че винаги се е чудил какво е да играе с Къванч и че е човек, който няма да  забрави до края на живота си.

Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Стискам палци бързо, бързо да се оправиш!
Ах, как ме ядоса Гюлтен и тази вечер Rage А бе детето и плаче, тя се кефи на колието и роклята и лъже безобразно, че Кузей не се е обаждал ... А най- много ме вбеси, като каза, че бил егоист ... След всичко, което му наговори, срам няма тази жена Добре, че съвсем скоро най-после ще  види кой какъв е и ще и уври глупавата глава. Защото в тези няколко серии искрено ми се искаше да я удуша Smiley Ама Зерин много готино играе куха лейка, а ? И с тоя неин смях ме убива Stuck Out Tongue Closed Eyes
А Киво колко е различен само в този сериал, не напразно го наричат хамелеона на турското кино Heart

Хубава вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт