Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 128
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Диве Kissing Heart благодаря, джанъм, сега разбрах! Hands Plus1 Аз също харесвам най-много Къванч от колегите му, интересувам се не само от актьора и неговата кариера, но и от човека Къванч, нещо, което не правя за никой друг актьор или актриса и заради това именно се смятам за негов фен. Теб не зная как да те наричам в такъв случай, като усещаш същото като мен Thinking Сигурна ли си, че не си му фен и ти ? Stuck Out Tongue Winking Eye Шака, шака !
Доста оспамих темата днес, за това и аз ще използвам спойлер
Скрит текст:
Много ти благодаря за споделеното в спойлера, ужасно ми беше интересно! Kiss И няма нужда мисля, да казвам, че на 100 % споделям мнението ти, въпреки, че нямам роднини, участвали във войната, но и аз съм възпитавана по този начин да съм благодарна на хората, които са дали живота си, за да живее доброто и да се изпепели злото и също се гордея с това! А особено пък за тези твои думи - абсолютно  Hands Plus1
"Не знам какво им става на "демократите" от бившите соц. страни с тази анти руска пропаганда.
Какво си мислят, че могат да отрекат 45 години от собствената си история ли.
Жалко за по-младите поколения!
Не може да се отрече Победата, не може да се демонтира историята,  
и трябва да се продължава да се разказва за войната!"
За това се възхищавам на руския народ, независимо, че се разедини на много републики, пак  си остава един народ, който нищо не е забравил и по начина по който възпитава в родолюбие потомците си, няма как да бъде победен и затрит! И как да е иначе, когато няма семейство, което да не е дало поне една жертва в тази война ... Наистина, плаче ми се като ги гледам как пеят и млади и стари, а си мисля в същото това време как позволяваме самите ние да промиват мозъците на нашите деца с лъжи, да пренаписват историята ни, да ги правим все по-неграмотни ... Колко ли младежи знаят "Аз съм българче", та не ли да пеят български патриотични песни Cry

Благодаря много и за кивчетата! Heart
Аниии Heart Eyes къде се губиш, мила ? Много ни липсваш на всички! Благодаря от сърце за всичко споделено! Kiss Дано познаеш! Много ми липсва вече нашия гюзелко! Heart

Дружки, някоя от вас нали помни  - Гонджаааа! Smile

Айре Heart Eyes Kiss за всичко, което си споделила! Flowers Hibiscus
Лека вечер! Heart

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 23:05 от queen_fenka

# 601
Хубава неделя! Flowers Blossom

Днес е ден на майката в много държави, вкл. и Турция.
Да са живи и здрави тези 2 прекрасни дами Heartpulse!!!!

и Зейкад за настроение.....Hearts

Фенче Kissing Heart-за спойлера Hands Plus1

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 11:05 от Airra

# 602
Привет, момичета! 🦋

Благодаря ви за всичко, което сте донесли! 🌺 Всеки един пост прочетох с интерес и удоволствие. 😊

Аз вчера съвсем забравих за Деня на Европа, назовавам го така, защото:
Скрит текст:
Като такъв го познавам. Да ви кажа честно, не помня в училище да са ни споменавали за Деня на победата... 🤔 Чак ме досрамя, защото не знаех. Но се радвам, че тук обогатих културата си и получих нови знания. 😊

Айре 🥰 ,
Пак си намерила новички неща, благодаря! 💋 Супер ще е, ако КГ и ЗП се гледат на Нетфликс платформата, така ще достигнат до повече зрители и несъмнено Къванч ще си спечели още фенки, хехе. 😀
Аууу, добре, че е колаж със Серенай... 🤣
Ммм,че вкусно кафе ни поднесе, докато аз пиша. 💋
Да са живи и здрави всички майки по света!!! 🙏 А ЗейКад са много хармонична и сладка двойка. ☀

Иначе сте Чуден тандем  с Фенка🥰, ама наистина. Ти си нашият супер бърз информатор, а Фенчето 🥰 ни споделя архивни неща, които за мен са адски интересни. 🥰

Фенче 🥰 ,
А на теб благодаря за снимките от архива! 💋 Аз обаче не знам коя е Гонджа. 🤔😀

Ании 🥰 ,
Добре си наминала, надявам се условията да го позволяват по- често. 🤗

Диве 🥰 ,
Вече си мастър в хобито си, винаги правиш чудесни кивчеета и много им се радвам, благодаря! 🌺

Пепи 🥰,
Благодаря за поздрава! 🌺 Ще влезнеш в ритъм, сигурна съм. 😊

А сега ви пожелавам красива и щастлива неделя! ☀ Аз започавам с основното чистене. 😀

# 603
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря! От два часа чаках някой да ме покрие и ти се появи Kiss
Честит да им е празника на комшиите! А на нашите КБТ да са им живи и здрави майките още дълги години! Flowers Hibiscus

Да припомня този страхотен клип, мога да го гледам непрекъснато Hands Plus1

Хубав ден! Hug
Междувременно и Ирката Heart Eyesе писала Kiss
Гонджа е актриса, играеше в сериала Майка, явно е тяхна приятелка. Ама много сладко я бъзика Киво, за това ви го постнах клипчето, всеки път се смея, като го гледам Smiley
Скрит текст:
Не мога да повярвам в това, което прочетох  ... Нищо ли не сте учили за 2-та световна война ??? Ето, именно нещо подобно имах предвид снощи в спойлера си, когато сравнявах възпитанието в ценности на руските деца и нашите ... Болно ми е ...  все се надявах, че докато има учители от нашето поколение в училищата, ще запознават децата с истинските факти от историята, а няма да ги учат по измислените учебници на подлогите в образованието, които много удобно подмениха доста исторически факти в историята ни , но явно не е така ... Сами позволяваме да ни изтрият миналото, да ни затрият като народ, каквато явно е и целта, по друг начин не мога да си го обясня Cry

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 11:39 от queen_fenka

# 604
Фенче 🥰 ,
Скрит текст:
Учихме за ВСВ, разбира се. Учителят ни по история винаги много съм го харесвала, защото разказваше уроците увлекателно и ни беше много интересно да го слушаме. Мисълта ми беше, че 9 май го свързвам само с деня на Европа, в смисъл, че го познавам само под това име. Но вие вчера се поздравихте с Деня на победата и ми стана странно и се зачудих защо и потърсих в нета инфромация. Това имах предвид. Иначе са ни преподавали за ВСВ, но явно са пропуснали да споменат, че в Русия този ден е познат като деня на Победата или аз съм забравила, не съм сигурна. 🤔 Дано обясних правилно къде е бил пропускът ми.

Благодаря и на теб за кафето и за отговора.💋  После ще изгледам клипчето, че сега изчезваммммм. 😀 ( Бехлюл изчезва )

До после! 💞

# 605
ехоо Blush
Скрит текст:
Фенче, нормално е ако Ирето е забравила, че на 9 май руснаците празнуват капитулацията на фашистка Германия.
То и аз доста неща съм забравила от това, което сме учили по история....
то и математиката съм забравила, хем съм учила в МГ Laughing
но да не се учи за втората световна война в днешните образователни програми....си мисля, че не сме изпаднали чак толкова.....
Пепи Hug Wink
Ире Kissing Heart, лека и спорна да ти е! Kiss
за ЗП и КГ- ще ги качват на Амазон Прайм-това е интернет платформа, като Нетфликс. Там може да се гледа и
ХС.
Явно, че доста хора в световен мащаб/на Запад особено/ си плащат без проблем за тия платформи и си гледат филми и сериали там.
в БГ-още не е толкова разпростанено....но примерно за Нетфликс нямам представа как стоят нещата.
В момента има бум в разпространението им-заради корона вируса, хората си стоят вкъщи и искат с нещо да се разнообразяват.

Фенче Kissing Heart, видеото си е класика в жанра!! Hands Ok Hand

хайде с нещо да ви развеселя Stuck Out Tongue Winking Eye
в Поща-сайта, в който пишат доста измислици Mr. Green
има следната статия-
https://www.posta.com.tr/meger-dilara-oztunc-ask-i-memnuda-figur … otograf-2254110-6

актрисата Dilara Öztunç, която има епизодична роля в ЗП, разказва:
"Не бях спала 2 нощи, защото щях да се целувам с Къванч. Много се вълнувах и треперех на сета.
Когато Къванч ме видя-той ми каза:
Не се страхувай, целувката е много невинна, няма да я усетиш. Това е простo работа.
Аз се успокох, но магията си остана."

още фенско творчество, послучай Денят на майката

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 16:44 от Airra

# 606
Ире Heart Eyes Kiss
Скрит текст:
Ох, успокоих се Grinning Че като се начетох на това какви измишльотини се пишат сега в учебниците, реших, че и за тази най- кръвопролитна в историята на човечеството война вече не се преподава и се ужасих Stuck Out Tongue Closed Eyes Ако ти е интересно - малко известно е, че Германия е победена веднъж, но капитулира два пъти.  На 7 май 1945 г. в гр. Реймс  Германия подписва пакта за безусловната си капитулация. Cтaлин e възмутeн oт пoдпиcaнaтa кaпитулaция в Рeймc, при кoeтo вoдeщa рoля имaт зaпaднитe cъюзници. Тoй oткaзвa дa признae тoзи aкт и иcкa нoвo пoдпиcвaнe нa кaпитулaциятa в зaвзeтия oт Чeрвeнaтa aрмия Бeрлин. Според него кaпитулaциятa трябвa дa бъдe oтрaзeнa кaтo нaй-вaжният иcтoричecки aкт и дa бъдe приeтa нe нa тeритoриятa нa пoбeдитeлитe, a тaм, oткъдeтo тръгнa фaшиcткaтa aгрecия – в Бeрлин, и нe в eднocтрaнeн рeд, a зaдължитeлнo oт върхoвнoтo кoмaндвaнe нa вcичкитe cтрaни oт aнтихитлеристката коалиция.  Актът за окончателната и безусловна капитулация на Германия е подписан в Берлин на 8 май в 22,43 часа централноевропейско време, но в 00,43 часа на 9 май московско време. Та, за това и аз  празнувам тази победа на 9 май, защото ако не бяха руснаците, които дадоха над 20 милиона жертви / вкл. мирно население / и не бяха спрели Хитлер, нямаше да има изобщо Европа днес, не ли Ден на Европа. За това за Русия този ден е най-важният празник, който за пръв път от 09.05.45 г.  не беше отбелязан по внушителния начин , по който го празнуват с военен парад на Червения площад.Отложиха го, но ще  има. Само Беларус го отбеляза празника както винаги, техният президент не се страхува от коронавируса Grinning  
Айре Heart Eyes да, така е, и слава богу Grinning И все пак се учудих, защото парада са го давали всяка година и по нашите телевизии Thinking А историята винаги ми е бил един от най-любимите предмети, за това помня много неща Stuck Out Tongue
Отново много интересни нещица си изнамерила, браво! Kiss
Бехлюл с тази в басейна целува ли се изобщо, че нещо не си спомням ? Stuck Out Tongue Closed Eyes
Намерих още една интересна статия
Цитат
Из статьи в мексиканской прессе: о Кыванче в роли Курта Сеита.

Самый красивый из турков...
Просто невероятен с игривым языком тела и пронзительным взглядом, главный герой "Курт Сеит и Шура"... Самый красивый человек на земле, турок Кыванч Татлытуг, в лучшем исполнении всех времен: захватывающий, экспрессивный, жестокий, храбрый. Супер красивый мужчина, достойный обморока. Типичный альфа-самец, который ставит любовь на задний план. Его душа сияет, как маяк на Netflix. Страстный со слезами любви, горя и разлуки. Гарантия, что вы полюбите сериал "Курт Сеит и Шура". Концовка огорчает, но на самом деле это реальность: 1945 год, Курт Сеит...

От статия в мексиканската преса: за Къванч в ролята на Курт Сеит.

Най-красивият от турците ...
Просто невероятен с игривия език на тялото и пронизителен поглед, главният герой от "Курт Сеит и Шура" ... Най-красивият човек на земята, турчинът Къванч Татлъту, в най-доброто изпълнение на всички времена: вълнуващ, изразителен, жесток, смел. Супер красив мъж, достоен за припадък. Типичен алфа самец, който поставя любовта на заден план. Душата му блести като фар в морето в Netflix. Страстен със сълзи на любов, мъка и раздяла. Гарантирам, че вие ще обикнете сериала „Курт Сеит и Шура“. Краят е разстройващ, но все пак това е реалността: 1945 г., Курт Сеит ...

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 14:02 от queen_fenka

# 607
Ире Heart Eyes Kiss
Скрит текст:
Ох, успокоих се Grinning Че като се начетох на това какви измишльотини се пишат сега в учебниците, реших, че и за тази най- кръвопролитна в историята на човечеството война вече не се преподава и се ужасих Stuck Out Tongue Closed Eyes Ако ти е интересно - малко известно е, че Германия е победена веднъж, но капитулира два пъти.  На 7 май 1945 г. в гр. Реймс  Германия подписва пакта за безусловната си капитулация. Cтaлин e възмутeн oт пoдпиcaнaтa кaпитулaция в Рeймc, при кoeтo вoдeщa рoля имaт зaпaднитe cъюзници. Тoй oткaзвa дa признae тoзи aкт и иcкa нoвo пoдпиcвaнe нa кaпитулaциятa в зaвзeтия oт Чeрвeнaтa aрмия Бeрлин. Според него кaпитулaциятa трябвa дa бъдe oтрaзeнa кaтo нaй-вaжният иcтoричecки aкт и дa бъдe приeтa нe нa тeритoриятa нa пoбeдитeлитe, a тaм, oткъдeтo тръгнa фaшиcткaтa aгрecия – в Бeрлин, и нe в eднocтрaнeн рeд, a зaдължитeлнo oт върхoвнoтo кoмaндвaнe нa вcичкитe cтрaни oт aнтихитлеристката коалиция.  Актът за окончателната и безусловна капитулация на Германия е подписан в Берлин на 8 май в 22,43 часа централноевропейско време, но в 00,43 часа на 9 май московско време. Та, за това и аз  празнувам тази победа на 9 май, защото ако не бяха руснаците, които дадоха над 20 милиона жертви / вкл. мирно население / и не бяха спрели Хитлер, нямаше да има изобщо Европа днес, не ли Ден на Европа. За това за Русия този ден е най-важният празник, който за пръв път от 09.05.45 г.  не беше отбелязан по внушителния начин , по който го празнуват с военен парад на Червения площад.Отложиха го, но ще  има. Само Беларус го отбеляза празника както винаги, техният президент не се страхува от коронавируса Grinning  
Айре Heart Eyes да, така е, и слава богу Grinning И все пак се учудих, защото парада са го давали всяка година и по нашите телевизии Thinking А историята винаги ми е бил един от най-любимите предмети, за това помня много неща Stuck Out Tongue
Отново много интересни нещица си изнамерила, браво! Kiss
Бехлюл с тази в басейна целува ли се изобщо, че нещо не си спомням ? Stuck Out Tongue Closed Eyes
на мен не особено....а и учителката ни беше бая заспала Wink
и парада не си го спомням по нашите тв. Thinking
благодаря за спойлера Hands Plus1

специално качих сцената със Селен, но е с руски дублаж

целувката е като повей на вятър Laughing
е посмях се с коментарите на рускините Laughing
https://vk.com/kivanctatlitug_fanclub?w=wall-141465076_86488

Цитат
От статия в мексиканската преса: за Къванч в ролята на Курт Сеит.
хареса ми!!! Hands Plus1

.......................
довечера Фокс ще дават пак ХС
https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1259418871381078018

..........
и Фе с Каран Blush

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 14:48 от Airra

# 608
Айре Heart Eyes благодаря, джанъм беним! Heart Ами не я е излъгал човека, а тя  кой знае какви целувки е решила,че я чакат Stuck Out Tongue Closed Eyes За това хич даже не я помня тази целувка Laughing А коментарите са класни, посмях се, особено с този Smile
Цитат
теперь ты поняла, что было с Эльчин? 😂 А я ведь говорила, что у неё было состояние, что скорую вызывай 😂
сега разбра ли, какво и беше на Елчин ? А аз нали ви казвах, че нейното състояние беше такова, че бърза помощ  е нужно да се вика
Ето и пълния превод
Цитат

Дилара Йозтунч : „Не спах 2 нощи, защото трябваше да целуна Kъванч Taтлъту. Бях много развълнувана. Бях в ужасно състояние, когато се срещнахме на снимачната площадка.
Когато Къванч ме видя в такова напрегнато състояние ми каза: " Не бой се, отпусни се. Тази целувка няма да бъде гореща, ще те целуна невинно. Дори няма да забележиш. Това е просто работа "
Беше ми така комфортно, когато снимахме сцената, дори не разбрах какво е това. Но неговата магия, на Къванч,  остана дълго време с мен "
Мило, знам, ти и исторически филми не обичаш. А аз ги обожавам, току - що гледах Анна Каренина. Все забравям, че съм ти кака Grinning а на Ирето Heart Eyes мога да и бъда и леля Stuck Out Tongue Winking Eye Преди 89 г. даваха парада по нашата тв в пълния му размер, след това само го отбелязваха, за това явно не сте го гледали.
Аз стигнах до 1 трейлър на ХС в архива Heart Eyes

Ето и едно твое гифче

и на Дивето

Ох, че са сладки Фе и синчето и ... много хубави снимки, благодаря!

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 15:42 от queen_fenka

# 609
Фенче Kissing Heart Laughing
за пълния превод.......... Hands V
но понякога рускините си го украсяват......
аз си го превеждам от турски на английски и мисля, че ми се получава добре !
мдаа, нямам спомени за паради преди 89-та Wink
гифчетата са Hands Ok Hand

ноември 2013/Амстердам

покривам те с тоя пост .................
до после Blush

# 610
От инстаграма на Башак. Тя е с майка си, доколкото разбирам.
https://www.instagram.com/p/CAAqQ3YpH8O/

# 611
От инстаграма на Башак. Тя е с майка си, доколкото разбирам.
https://www.instagram.com/p/CAAqQ3YpH8O/
мерси!! Hug

написала е:
Честит празник на всички тези  сладки, саможертвени, грациозни, сърдечни, силни и красиви майки. Обичам те толкова много, мамо!

лека вечер Hug

# 612
Айрее 🥰 , Фенче 🥰 ,
Благодаря ви милички за всичко, което сте споделили днес! 🌺💋 Няма почти нищо ново, а вие никога не сте ни оставили на сухо, как го правите не знам, но ви се получава чудно. Афферим!!! 🙏

Айре 🥰,
Нашият учител разказваше превъзходно, но никога не съм обичала чак толкова много историята. Но исторически филми доста обичам да гледам. 😊
Ааа, значи за друга платформа е ставало дума, аз пак съм спала. 😀 Пак е хубаво, тези сериали заслужават целия свят да ги изгледа. Къванч също.😍
И аз съм забелязала, че на Запад хората много гледат Нетфликс, ама си има хубави сериали там, де. Аз още нямам време да стигна до него, макар че има 30 дни безплатен период. 😊
Аууу, тази целувка дори не беше целувка. 🤣 Ама я разбирам, та това е Къванч и аз да бях също нямаше сън да ме хване.😀
Много са хубави Башак и майка ѝ. Много ми харесва формата на устните на Башак, като на кукличка са ѝ. Simple Smile)

Фенче 🥰 ,
Аз ако гледах ТВ и новини щях да разбера за Деня на победата, ама ей ме на, грам не гледам новини, защото съобщават главно лоши неща за жалост и се натоварвам емоционално. Най- неприятно ми е, когато вечеряме ММ да пусне новините и да кажат за смъртен случай или възрастен човек в нужда, направо губя апетит, защото ми става адски жално.... Май много се отклоних. 🤨
Личи си, че обичаш историята, много интересен мини урок, наистина, много ти благодаря!🥰 Аз също много обичам Анна Каренина и обичам да си го гледам, ако имам време може да си го припомня.
Чудесен коментар относно Кивчо, този Курт Сеит направо ги отвя май,май, а и как няма?! 💞

Вале 🤗,
Привет! Благодаря за снимката на Башак и майка ѝ! 🌺

Имайте хубава веечер!

# 613
  • AMS

Дружки, благодаря за реакциите и споделеното!!!
Айре, благодаря, че си качила клипа!
https://youtu.be/C-uLFVEr4K0
Макар сравнително скоро да гледах ЗП,
тази сцена и актриса не си я спомням.
Може би е била изрязана. Нещо ми се губи.
Не знам да питам ли, от кой епизод е. Ще питам.
От кой епизод на ЗП е тази ^ . ^ сцена?
И каква е музиката, която слуша Бехлюл в колата?

Клипът от КСШ много ми хареса, та не се удържах  >>>

Вчерашният ден беше много емоционален.
Ирка, простено ти е да не знаеш,
но моля те, продължавай да питаш и споделяш!!!
Ние с Фенка сме насреща.
Човекът с якетата на Къванч, също не знаеше какъв ден е 9-ти май.

Скрит текст:
Изпратих му спойлера и много му хареса. Каза ми да го публикувам някъде.
И понеже и преди съм му преподавала/писала и пращала неща,
вече има папка - "уроците на мама". Сложил и урока за БЦЖ ваксината, и ...
Не, не че всичко знам. Просто имам по-голям опит и бързо хващам  
манипулацията в медиите, в учебниците, ...
Както ви казах, спях си корона дизито, защото
не ми е логично температурата да се измерва в метри.

За денят на майката освен Фахрие видях, че и Хазал има снимка с бебчето.
https://twitter.com/kadrajmagazin/status/1259498270381965312/photo/1
Лека вечер!!!

# 614
Ире Kissing Heart е ние с Фенка сме толкоз луди, че винаги можем да си намерим за какво да пишем в темата Stuck Out Tongue Winking Eye
а на теб ти благодаря за компанията, много си ни ценна! HeartsKiss
оо знам, че обичаш исторически сериали, аз пък и такива не обичам Wink
Диве Hug, мерси за интересните неща, които споделяш!! и за гифчетата Hands Ok Hand
хихи въобще не знам от коя серия е сцената...явно е след първата целувка на ББ...
клипчето го гепих от ВК.
да, Хазал също е споделила малкия Фикрет Али....и той прилича на баща си.Simple Smile

дават ХС по Фокс

лека. Hug

Общи условия

Активация на акаунт