благодаря, джанъм, сега разбрах!
Аз също харесвам най-много Къванч от колегите му, интересувам се не само от актьора и неговата кариера, но и от човека Къванч, нещо, което не правя за никой друг актьор или актриса и заради това именно се смятам за негов фен. Теб не зная как да те наричам в такъв случай, като усещаш същото като мен
Сигурна ли си, че не си му фен и ти ?
Шака, шака !Доста оспамих темата днес, за това и аз ще използвам спойлер
И няма нужда мисля, да казвам, че на 100 % споделям мнението ти, въпреки, че нямам роднини, участвали във войната, но и аз съм възпитавана по този начин да съм благодарна на хората, които са дали живота си, за да живее доброто и да се изпепели злото и също се гордея с това! А особено пък за тези твои думи - абсолютно 
"Не знам какво им става на "демократите" от бившите соц. страни с тази анти руска пропаганда.
Какво си мислят, че могат да отрекат 45 години от собствената си история ли.
Жалко за по-младите поколения!
Не може да се отрече Победата, не може да се демонтира историята,
и трябва да се продължава да се разказва за войната!"
За това се възхищавам на руския народ, независимо, че се разедини на много републики, пак си остава един народ, който нищо не е забравил и по начина по който възпитава в родолюбие потомците си, няма как да бъде победен и затрит! И как да е иначе, когато няма семейство, което да не е дало поне една жертва в тази война ... Наистина, плаче ми се като ги гледам как пеят и млади и стари, а си мисля в същото това време как позволяваме самите ние да промиват мозъците на нашите деца с лъжи, да пренаписват историята ни, да ги правим все по-неграмотни ... Колко ли младежи знаят "Аз съм българче", та не ли да пеят български патриотични песни

Аниии
къде се губиш, мила ? Много ни липсваш на всички! Благодаря от сърце за всичко споделено!
Дано познаеш! Много ми липсва вече нашия гюзелко! 

Дружки, някоя от вас нали помни - Гонджаааа!

Айре
за всичко, което си споделила! 
Лека вечер!

!!!!

Че като се начетох на това какви измишльотини се пишат сега в учебниците, реших, че и за тази най- кръвопролитна в историята на човечеството война вече не се преподава и се ужасих
Ако ти е интересно - малко известно е, че Германия е победена веднъж, но капитулира два пъти. На 7 май 1945 г. в гр. Реймс Германия подписва пакта за безусловната си капитулация. Cтaлин e възмутeн oт пoдпиcaнaтa кaпитулaция в Рeймc, при кoeтo вoдeщa рoля имaт зaпaднитe cъюзници. Тoй oткaзвa дa признae тoзи aкт и иcкa нoвo пoдпиcвaнe нa кaпитулaциятa в зaвзeтия oт Чeрвeнaтa aрмия Бeрлин. Според него кaпитулaциятa трябвa дa бъдe oтрaзeнa кaтo нaй-вaжният иcтoричecки aкт и дa бъдe приeтa нe нa тeритoриятa нa пoбeдитeлитe, a тaм, oткъдeтo тръгнa фaшиcткaтa aгрecия – в Бeрлин, и нe в eднocтрaнeн рeд, a зaдължитeлнo oт върхoвнoтo кoмaндвaнe нa вcичкитe cтрaни oт aнтихитлеристката коалиция. Актът за окончателната и безусловна капитулация на Германия е подписан в Берлин на 8 май в 22,43 часа централноевропейско време, но в 00,43 часа на 9 май московско време. Та, за това и аз празнувам тази победа на 9 май, защото ако не бяха руснаците, които дадоха над 20 милиона жертви / вкл. мирно население / и не бяха спрели Хитлер, нямаше да има изобщо Европа днес, не ли Ден на Европа. За това за Русия този ден е най-важният празник, който за пръв път от 09.05.45 г. не беше отбелязан по внушителния начин , по който го празнуват с военен парад на Червения площад.Отложиха го, но ще има. Само Беларус го отбеляза празника както винаги, техният президент не се страхува от коронавируса 

)