Дубай - тема 15

• 76 869
  • 898
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Има чадъри и шезлонги, но ми казаха, че сянката излиза скъпо,  а входът е безплатен.

# 196
Достъпът до самият плаж, както и безупречно чистите WC са безплатни.
Чадър и шезлонг са между 100 и 200 дирхама. Около Хилтън има малки естествено сенчести местенца.
Доста от руските туристи си носеха чадъри.

# 197
  • София
JBR е плажът. Да, водата в момента е идеална.

Водата ставаше за къпане.

Температурата на водата в момента в Дубай е 23.3 градуса.
Всеки може да си прецени дали  23 градуса му е идеална, висока, става или ниска температурата...

# 198
  • Димитровград
SmileКазаха ми за някакъв плаж,който входа бил около 5 дирхама,но за съжаление момичето не помни името му!

Роже ,ние докато отидем температурата на водата ще се покачи с гардус, два!

# 199
И на плажа на Марината, и на Kite beach чадър с 2 шезлонга бяха по 200 дирхама.

# 200
SmileКазаха ми за някакъв плаж,който входа бил около 5 дирхама,но за съжаление момичето не помни името му!
Да не би да става въпрос за Al Mamzar Beach Park? Там имаше някаква дребна такса за вход и ако не се лъжа беше към 5 AED.

# 201
Здравейте, момичета!

Извинете ако е коментирано вечен, но с търсачката не намирам нищо ...

Мислим да ходим в Дубай от 10 до 16 април, но се притеснявам от техните пости, тъй като не съм запозната кога какво празнуват.

Ние ще спим в Атлантис и като цяло няма да ходим по заведения, но все пак се притеснявам да не уцелим период с някакви забрани.

Благодаря предварително Simple Smile

# 202
Здравейте, момичета!

Извинете ако е коментирано вечен, но с търсачката не намирам нищо ...

Мислим да ходим в Дубай от 10 до 16 април, но се притеснявам от техните пости, тъй като не съм запозната кога какво празнуват.

Ние ще спим в Атлантис и като цяло няма да ходим по заведения, но все пак се притеснявам да не уцелим период с някакви забрани.

Благодаря предварително Simple Smile

Здравейте, по принцип ограниченията важат за всички на публични места. Т.е. може да си вземете храна от заведение или супермаркет и да си я ядете в хотела. Не гледат добре дори вода да пиеш на улицата. Също така за пушене на цигари и дъвчене на дъвка правят забележка. Всички тези забрани важат в часовете от изгрев до залез. https://www.islamicfinder.org/ramadan-calendar/292223/dubai-ramadan-calendar/

# 203
  • София
Здравейте, с приятелка мислим да пътуваме на 5-ти април за четири дни. Какво ще ни посъветвате дали сега си заслужава или да го отложим?

# 204
  • Димитровград
Имам питане към тези който скоро са пътували ,дали когато заминаваш за  Дубай на летището в София ти искат да представиш ПСР теста?

# 205
Имам питане към тези който скоро са пътували ,дали когато заминаваш за  Дубай на летището в София ти искат да представиш ПСР теста?

Да, искат го. Ние се върнахме снощи от там. Сама организирах престоя. Ако мога да съм полезна с нещо... 🙂

# 206
  • Димитровград
Кой го иска,къде го проверяват?Детето ми е на 11 години и за Дубай не се изискава ПСР тест за деца до 12 години и за това са ми притесненията ,че ако искат тя няма да има!

# 207
Не се притеснявайте. Аз пътувах със сина ми на 10 год. Никой не му искаше ПСР, нито тук, нито в Дубай. На дъщеря ми искаха - на 13 год. е. Иначе на нашето летище искат ПСР на възрастните още на входа. Имайте предвид, че дубайците признават ПСР само на хартия. Никакви електронни варианти.

# 208
  • София
Не се притеснявайте. Аз пътувах със сина ми на 10 год. Никой не му искаше ПСР, нито тук, нито в Дубай. На дъщеря ми искаха - на 13 год. е. Иначе на нашето летище искат ПСР на възрастните още на входа. Имайте предвид, че дубайците признават ПСР само на хартия. Никакви електронни варианти.
А в България на връщане как процедирахте с пср ?

# 209
Направихме си в БГ днес сутринта ПСР-ите. Чакам утре резултата и го пращам на имейла на столична РЗИ. При пристигането тук, който няма ПСР си дава данните на служителите, става много бързо. Не бих рискувала с ПСР в чужбина. Медицинската застраховка с Ковид покритие покрива лечение в чужбина, но не и карантина.

Общи условия

Активация на акаунт