Отговори
# 75
  • в страната на чудесата
Еми какви да коментираме - поехме и пречиствателите и кетъринга Simple Smile

# 76
  • Sofia
В първи клас - БШ, учебният процес върви доста добре. Притеснявам се обаче за прибиращата се от Кеймбридж, 2-3 седмици ще седи в карантина в един апартамент, но после не е ясно как ще продължи годината.В UK нищо не е ясно. Изгониха ги любезно тази сряда.

# 77
  • София
А, то на мен мисленето ми си е балансирано. Сърцето ми не е Joy

Иначе, няма как да не призная, че ситуацията в момента много ни промени фокуса. Скоро никой не е коментирал кетъринга или пречиствателите за въздух в някое ЧУ Simple Smile
Е, има и положителни страни - въздухът в София никога не е бил така чист, няма нужда от пречистватели. А кетъринга е домашен /ама колко ми писна да готвя.../.

Някой написа, че не излиза изобщо - аз не виждам проблем да се отиде на Витоша или в парка, далеч от други хора, иначе съвсем ще издивеят тези деца, а и ние.

# 78
Има забрана за събиране навън на повече от двама. А и има предложение да се изолира София.
У нас само мъжът ми излиза заради неотложни служебни ангажименти. И той пазарува за нас и родителите ми.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 10:35 от Fancy

# 79
  • София
Ние всеки ден ходим на разходки в гората по Витоша с децата и кучето, но живеем до нея. Не ходим по туристическите пътеки и масово посещаваните места, а правим преходи по пресечен терен. Simple Smile Повече от двама сме, но ние и живеем повече от двама. В останалото време, малките деца са по цял ден на двора, освен когато имат часове и домашни.

# 80
знам, че сега други неща са по-належащи за всички, но доскоро хората се вълнуваха и от темпа на повишение на таксите в частното образование, по този повод мога да споделя, че AUBG /да, не е училище, но все пак е частeн/, е обявил таксите за академична година 2020/2021 и те са повишени в съвсем пренебрежим размер - съответно с 1,2% за академичната такса и с 0,97% за настаняването и студентските активности - в абсолютни стойности това са 170 $ по-висока такса за цялата година; надявам се, че този светъл пример ще бъде последван и от други образователни институции Simple Smile

# 81
  • в страната на чудесата
Смятам, че таксите няма да бъдат увеличени, а може някои да ги намалят.

# 82
Ежко, дълбаеш дъното и наистина се излагаш изключително много все повече и повече.... Особено в точно този момент си показваш що за човек си.  Преди мен има повече от пет поста, включително и такъв на който отговарям, които пропусна да цитираш и на авторите им пропусна да направиш забележка.
Не желая да комуникирам с теб по никакъв повод и от тук нататък смятам да те игнорирам.

Шарки, знам, че опитваш. Ако можеш, привлечи и други в каузата ти за мют. И знам, че всеки отговаря за действията си.

Таксите и аз смятам, че вероятно ще бъдат преразгледани като тенденция. Още не съм осмислила каква би била ситуацията с таксите от тази година. Другото, което си мисля е че новите играчи ще изпитат сериозни затруднения.

# 83
  • София
E, аз май трябва да си сменя ника на "Resident Evil"...

# 84
  • София
ФЛ на ниво колеж. От вторник изпращат материали през електронния дневник, искат домашните пак там или по мейл да им бъдат върнати обратно. Зор да пишат оценки. Такава им е представата за момента явно. Ако ще продължават по този начин третият триместър си е абсолютно загубен. Това е домашно, а не дистанционно обучение, поне за мен.

# 85
Готвите ли, учите ли, лаптопите ли не достигат или чак толкова сте се стресирали, че няма кой два реда да напише😀

Точно сега е моментът да си изберем училище, което се справя онлайн с разум и мярка, с ефективност и лекота. Точно сега им трябва и обратна връзка. Та похвалете, моля, или недоволствайте, кой както му идва отвътре.

# 86
Ти за кой клас  избираш училище? Щото за някои класове май приключи процедурата.

# 87
Точно сега е моментът да си изберем училище, което се справя онлайн с разум и мярка, с ефективност и лекота. Точно сега им трябва и обратна връзка. Та похвалете, моля, или недоволствайте, кой както му идва отвътре.
След като призоваш за нещо, не е ли редно първо ти? Сподели ти, похвали се, оплачи се.

# 88
Ще избирам, за внучката😀
Дотогава ще е само онлайн.

Аз какво да споделя, 12 клас сме, двама-трима учители се натягаха, сега се кротнаха. Другите си го дават лежерно поначало. Успехът по физическо се вдига от само себе си. Още няма тестове по математика, чакаме ги с интерес. По другите предмети се пишат теми и проекти, ама няма часове час по час и прочие простотии.

# 89
Така не върши работа, трябва да кажеш кое е училището, в което няма час по час и прочее простотии, за да си го харесат търсещите лежерно обучение 😉 иначе информацията е безполезна.

Общи условия

Активация на акаунт