Отговори
# 285
  • София
Кой избира отговор А? Joy https://www.youtube.com/watch?v=drTAOc-V2s8

# 286
Ако мога да стигна до шефа съм готова да му откъсна главата. от вчера е в отпуска и е насочил всичко към мен, вкл и неща, от който въобще, не вдявам и търся мениджърите на други отдели да си кажат за какво става дума. Тел ми не е спрял да звъни, скайпа и той и детето се самообучаваше днес. Надявам се в 5 да мирясат, че имам да пращам сто неща до кораба майка. Оплаках се. Свършвам си работата и мятам задачите за др седмица на детето. Мисля, да му спретна един каландар и какво да прави по часове, иначе сто на сто ще пропуснем нещо, ще му го сложа и в тел да му напомня....гадна съм, нали

# 287
  • София
Не си гадна, календарът (с напомняния) е голямо улеснение.

# 288
Скрит текст:
Всъщност съвсем по темата, на вас как ви се отразява хоум офиса ?
Този хоум офис не е онзи хоум офис за който всички мечтаят Simple Smile

# 289
Скрит текст:
Явно доста време ще караме на онлайн обучение, при нас нещата с всеки следващ ден стават все по-добри, но на малките деца, каквото е моето, с всеки следващ ден им става все по-трудно да задържат концентрация. От личен опит се убеждавам, че поне в началното училище - не знам за по-нагоре - този вид обучение не е подходящ за дълъг срок от време. За седмица ОК, но за повече не става. Но в тази тежка ситуация съвсем сериозно, трябва да слушаме Генерала, а обучението може да се навакса и след това.
Просто навсякъде го обявяват генерал-майор, но при две звезди трябва да е генерал-лейтенант. Наистина се чудя.

Вече са ти го казали, трия се. Ама вземи се разходи малко Simple Smile

# 290
  • В офиса
Aхахахаха, Амели,

Сейм, както казват тийновете.
Хоум офисът е пълна лудница. Както каза една колежка "то ние сме били в Хоум офис цели две седмици, а аз мислех, че е само една"
Пускаме нови функционалности в края на месеца, та работихме по n часа, вкл. и уикенда. Отделно циркът с "коловете", за важните се изолирам, но тези с колегите са ми на фон я филмче, я музика, я някой учебен час и понякога прекъсвани с "мамо....". Е, какво да направя сега, ще ми простят. Днес надигнах глава и поех въздух, за да установя, че имам милион милиарда неотговорени спешни мейла по теми, различни от горното (е чак милион милиарда не са, но не е да съм без работа)
Когато не работя - готвя, защото тези деца колко ядат, просто не е истина. Или чистя с парочистачка (не че се случва фанатично често, но след всяко излизане и прибиране на някой)
Крейзи.
Във всеки случай тая събота и неделя няма да работя, и искрено се надявам от другата седмица да е нормално темпо и да мога наистина да се насладя на Хоум офиса, поне за 1 филм да остане време.

# 291
  • София
Мецане, за какви заслуги? 😁

Никакви повече часове за малките. Дъщерята е на 9 и е по 6-7 часа пред монитора. От името на една геймърка, за която 12 часа са нищо, малко е малка за тези часове! Брат й получава само задания и каквато е скатавка от 9 до 9 го гоня написал ли е, качил ли е. Преподаване при него йок. Но туй в ДУ, не треперете.

# 292
# 293
  • софия
ох, не е смешно, обаче е много смешно Laughing Laughing Laughing

# 294
# 295
За Хоумофиса питахте Simple Smile
Цяла седмица работя по анцунг и с риза Simple Smile Уникална картинка съм.
У дома почнаха да хапват по три пъти на ден. Което хич не ме кефи.
И все някой прави упражнения в моя хоумофис щото много бил ял.

# 296
Ох, това беше уникално и до болка познато! 😂

# 297
Пак ще издам лично инфо, но моят мъж каза, че вероятно до края на затворничеството ни ще е минал стотака при нормални около 84-85 кг. А той излиза все пак.

# 298
  • София
Нали знаете- на всеки 2-3 дни трябва да обуваме панталните си, защото пижамите заблуждават! Повтарям- ПИЖАМИ ЗАБЛУЖДАВАТ! Grinning

Фенси, ама все едно моя мъж са снимали на това клипче бе, разревах се.

На мен този тип хоум ми идва прекалено. Аз, като Аш предимно от вкъщи си работих, но сама.. нямаше натоварването- мамо, мамо и какво ще се йедйе.

Значи догодина ще участвам едновременно в Мастършеф и Хелскичън, а понеже ще ми е свободно едното ухо, може с хендсфрии да решавам някоя световна криза, колко му е...

# 299
  • София
Ха-ха, много е весело с вас Simple Smile Радвам се, че темата я има и се надявам модераторите да проявят разбиране и да не трият много (извънредно положение е, все пак Joy ). Сега осъзнавам колко близки чувствам всички тук.

Положението сега на всички дето сме си били хоум-офис май е идентично - повече хоум и по-малко офис Joy Като цяло съм доволна как се справят от ЧУ. С малките наистина е по-трудно и се иска родителски контрол, но няма как.
 Аз продължавам да създавам акаунти и инсталирам приложения за разни курсове и допълнителни занимания (добавят и тестват хората разни варианти). Оказа се, че извън училищните занимания ми се струват повече отколкото когато ходехме на място Joy Добре че, поне от плуването не са ни пратили още занимания за вкъщи Joy

Общи условия

Активация на акаунт