Баба Марта бързала, две чертички вързала ! ~бебеправене 371~

• 29 506
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Момичетааа и аз съм заповед, няма и 20 дена 💃🏻💃🏻💃🏻

Много яко, сега остава само да отворят клиниките 😂
Заричам до лято всички да са бременни и вън от тук. А дано!!!!

Аз сядам да пийна едно малко в кухнята 😂😂😂 и без това друго няма какво да правим.

# 106
  • София
Локче, успех !

Йоанка, браво, аз не знаех че сте кандидатствали. Бързо сте се задействали.
И ние празнуваме в момента. Grinning
Да стартираме заедно и после заедно в отчетни. Heart

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 20:09 от rave

# 107
Честита първа пролет и от мен момичета! До следващата всички да сме с бебета в ръцете или в краен случаи в корема! ❤

Рейвче, Локо и Йоанка, радвам се, че не спирате да се борите и не се отказвате! Сега след заповедите ви очаквам скоро да се похвалите! ❤

# 108
Рейвче още след снимката ми дадоха документи за попълване, макар че отказах тогава и исках още мнения за тръбите, но в крайна сметка реших, че ще подам документите а докато чакам мога да търся други мнения. За сега на никъде не съм се ориентирала. Ще видим какво ще правя ама май ще се пусна по течението с инвитрото пък каквото такова.
Изключително много харесах Др. Димов и за сега му имам доверие. Ще видим за напред. Пожелавам ти успех и на теб.

Локо и на теб палци!!!

Марианка и аз чакам положителният тест ❤❤❤

Успех и на всички други момичета. Стискам палци 🤰🏻🤱👶😘😘😘

# 109
Честито на всички със заповедите. Хайде да стане от първия път и да има и за замразяване!
Ние пък вчера си получихме номерчето и сега ще чакаме.

# 110
Леле, хора, и нашата заповед е издадена!!! Две седмици след подаването, не мога да повярвам. Реших да проверя, след като прочетох за Рейв, Локо, Йо. Предния път чакахме половин година. Оформихме се силна група Simple Smile Кураж на всички със и без заповеди!

# 111
Момичета, голяма група си заформихте. Дано по-бързо се нормализира обстановката и клиниките да започнат отново нормално да си работят.

# 112
Рейв, Локо, Фрекоко и Йоанка, честито за заповедите, момичета!! Simple Smile Ще има бебе бум скоро Simple Smile Жалко за ситуацията в момента. Каква е давността на тези заповеди?
Луничка, тоя отрицателен тест нищо не значи. Пълната имплантация се осъщестявала на 8-9 ден, а ти си малко след това, така че само кръвен ще покаже. Стискам много силно палци и чакаме с нетърпение! Иначе магнезият на мене ми помогна за прескачане на сърцето. Ти, ако си имаш болки, причинени от патология в белите дробове е нещо различно. Аз помня, че ти се чудеше от къде идва точно болката де. Но при всички положения, ако имаш прескачане магнезият ще помогне. Още малко и ще разбереш какво да правиш.
Иви, Hug наистина е невероятно как ни е помогнала хомеопатията. Радвам се, че и при тебе помага. Аз бях забравила колко късна О имах. Сега само и СГ на ММ да се пооправила. Така се надявам.
Виолетче, добре си ни дошла. Хич не е трябвало да се чудиш дали да се присъединиш към групичката. Щом имаш час Калчев си супер. Де каквото съм чела за тоя лекар все е било страхотно, включително и момичета, които са се мотаели при други лекари, без да разберат какво им е. Аз не съм негов пациент, но пак ти казвам няма едно лошо мнение за него. Сигурна съм, че ще ти помогне. В добри ръце си.
Марго, съжалявам, че те намираме в такова минорно настроение. Омръзна ли ти от следене или заради обстановката с вируса искаш малко да си починеш? То да ти кажа нищо чудно да стане точно сега. Айде дано!!

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 06:54 от Calinista

# 113
Ехеее първа пролет донесе големи дарове! Flowers Hibiscus Момичета дано ви е на късмет, пролетта е символика, всичко се ражда за живот тогава! Хайде 4 от 4 ви искам по един или друг начин бременни до края на годината! Давам по широк срок, че...положението се затЕга.
Абе вобще да се забременява по съвместно, да излезне нещо хубаво от това седене в къщи. Ние с ММ оползотворихме карантината. О официално мина с болки вчера и скочила БТ тази сутрин. Щракали сме и вчера и оня ден и по оня ден, с гел... сега да видиме лутеалната фаза пак ли ще ме издъни!
Марго Моля ти се не ни оставяй освен ако не е много належащо. Grinning На мен ми действаш винаги толкова успокояващо и балансиращо. И за да не звуча егоистично, искам да видя как забременяваш, затова стой. Тя и Кийп се беше дистанцирала уж уж пък после...
Виолетче привет и наистина няма дискриминация тук, то даже кажи речи всеки си носи по някоя операцийка, интервенциите хич не ги броя. Хайде да сме на късмет и на теб!
Ако нещо изпускам сори, че се ошашках с тия заповеди на поразия! Grinning
Явно е някаква превантивна мярка, короната ако вземе жертви, бързо да се възстановява прираста. Заповед за 2 седмици Dizzy Face

# 114
Честита първа пролет! Не се включвам много , но ви следя редовно. При мен, момичета нищо ново,  дойде ми тази сутрин! Отбелязваме 7 месеца от опитите. Имам час за юни месец при д-р Калчев в клиника Адела. Силно се надявам да не се наложи да позлваме този час..... надеждата умира последна. И аз да кажа , че посетих обикновен АГ, ендокринолог, с ИР съм, приемам сиофор 1000, вит. Б12 и фолиева киселина. АГ ме вика април месец да следим овулацията....... дали има смисъл се чудя.
Предния път , при неуспешната бременност стана на 10 - 11 -тия месец от опитите. Стискам палци чудото да се случи при всички нас! Хубав ден на всички и успех с бебеправенето.

# 115
Благодаря Ви за подкрепата момичета. Днес 12 ден кръвният тест показа 0.43. И днес трябваше да пия Дуфастона, но след този резултат не мисля, че има смисъл.

Честито на момичетата получили заповед. Дано скоро по тръгнат нещата и започнат процедурите отново.

# 116
  • София
Пълнолуние, съжалявам. Sad

Кали, давността на заповедта
е 1 год.

Фре, честито и на вас ! Purple Heart

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 12:43 от rave

# 117
Здравейте,момичета! Някоя пила ли е ProFekund , излезна ми реклама във фейсбук и доста доволни има Flowers Hibiscus

# 118
Ехе, страхотно посрещане, благодаря ви Blush
Уникална групичка сте се заформили тук с готовите заповеди, честито на всички! Искам ви от първия път с успех, ей Heart
JessitoBG, не сме изследвали ММ, трябваше и той скоро да пусне изследвания обаче покрай суматохата от тоя вирус не стигнахме до там... Явно ще остане за по-натам като разбера за кога ще ми е часа при Калчев, че да отидем с "прясно" изследване Grinning Стискам палци и на теб бързо да получиш заповедта и да се хвалиш с хубави новини.
Пълнолуние, и аз съжалявам! Коя подред инсеминация ти е това?
Момичета, сега с това положение около вируса май не ни остава друго, освен да си бебеправим наволя, пък току виж нещо стане. Гледам да не се съсредоточавам много върху здравословните проблеми, променям лека полека храненето, а и сега има време да експериментираме в кухнята с нови рецепти. А иначе и аз като вас все много се надявам всеки месец какви ли не симптоми и чудеса си намирам, да ви кажа дори предния месец след овулация имах едни болки много странни ниско долу и то след повчеко движение... и бях толкова обнадеждена и нищо... Е как е възможно, защо бяха тези толкова нетипични болки, какво става там долу, така ми се иска да мога да видя, откачено е нали? Grinning  А да ви питам, какви тестове за овулация ползвате? Аз предния месец ползвах едни евтинки Clear нещо си и все бяха бледи чертите и не разбрах какво кога стана, иначе имах обилна ЦС поне 2-3 дни преди чертите да станат по-наситени, странна работа беше. Тия Овю май са най-надеждни ама бива ли да струват 10 лв 5 теста... Тези дни отивам на лов за тестове,  дано и те не са дефицит по аптеките, че знам ли вече, всичко изкупува тоя народ. Успех на всички!

# 119
Ааа Виолетче спокооо и аз много си мечтая да извадя рентгеново око и да съблюдавам процесите долу. Уви.
Иначе и аз си чаках часът при Калчев като топъл хляб, а сега кой знае за кога ще ни изместят... Но ТМ да пуска СГ в Адела веднага щом клиниката отвори, няма защо да чакате часа при Калата, направо идете с готовото изследване.
Аз ползвам Клиър тестове за О и съм най доволна, Овю са ми по бледи. Съдя по контролната черта, на Клиър е мн ярка, но и Овю са супер де. Само дето не знам колко евтини ги купуваш Клиър ама аз ги намирам лев-два по евтини от Овю....никак не са ми евтини.
Колкото до ЦС на мен ми започва 3 дена преди О, а теста за О ми е положителен обикновенно деня преди О. Грубо нали +- няколко часа. Демек пон,вт,ср имам ЦС а теста е положителен сряда и четвъртък е О. Почти винаги е така, поне последните 3 месеца. Дано ти бях полезна Blush

Общи условия

Активация на акаунт