Баба Марта бързала, две чертички вързала ! ~бебеправене 371~

• 28 950
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Честита първа пролет! Нека ни донесе много здраве, щастие, благополучие!

# 91
Честита първа пролет и от мен!

Пълнолуние, стискам палци и аз, за Ейнджъл и Рейв също!

Аз все още чакам М, тестове повече няма да правя, защото си имам всички симптоми и днес БТ падна, и то с много единици. Спираме засега с активното бебеправене, не смятам да следя овулации и графици, та може по-рядко да се включвам вече, но ще ви чета и стискам палци на всички!

Настроението при нас е минорно, все още ходя на работа, но не знам докога, 5 човека от 200 в сградата държим още фронта и организираме работата на всички, дето са в хоум офис. Докато приключи тази история, най-много да сме се пропили, вече и през седмицата вечер си позволяваме по питие. Днес ще ходя след работа да си търся превръзки, че и те станаха дефицитна стока, стискайте палци да намеря...

Бъдете здрави и късмет на всички!

# 92
Честита първа пролет, момичета! Животът се разлиства на ново, това и в тази тема ще донесе добри новини!

margolatta, не само от четенето тук, но и от много други житейски ситуации, стигам до извода, че нещата се получават, когато човек престане да се вторачва в желаното!

Пълнолуние, стискам палци и аз!

Както и на всички други!

И аз съм си с типичните ПМС симптоми!

# 93
  • София
Пълнолуние, има надежда още - стискам палци за кръвния.

# 94
  • София
Пълнолуние, все още има надежда. Палчета за утре. Hands Pray

Animal Bee Flowers TulipЧестита пролет, момичета ! Flowers Tulip Animal Bee
Ах, как обичам това време !

# 95
Елислава, ти щом мусака можеш да правиш направо си готвач! 😊
Пълнолуние, не губи надежда все още! 🍀
Рейв , Ейнджъл не пускам палците!
Марго, не ни напускай, пиши! Нищо, че няма да сте на макс!
При мен нищо ново! По мои сметки О мина, но пък никакви болки в гърдите нямам. Последните месеци веднага след О започваха. Не знам дали това може да се брои за "симптом". Просто търся под вола - теле Simple Smile))

# 96
# 97
Оо, Рейв, това ми е любимата песен 🤣🤣🤣 снощи даже я пях на ММ 🤣🤣🤣

# 98
Здравейте, момичета! Надявам се да ме приемете във вашата темичка, следя ви от доста време и ви се радвам колко сте задружни. Чисто, просто и ясно - много съм се отчаяла и имам нужда от подкрепа и комуникация, защото никой около мен не е в моето положение. Много време се чудих дали да пиша или не, защото всички тук сте без особени здравословни проблеми и не исках да развалям общия тон на темата. После срещах из коментарите и други в подобна на моята ситуация и придобих малко кураж Smile На кратко - преди 3 години се оказах с кисти и на двата яйчника (ендометриоза), претърпях лапароскопия, хормонално лечение, но тогава на 23 г. изобщо не бях готова за дете. Започнахме опити преди около 6 месеца, исках да си дадем малко време и много се надявах на някакво чудо, но то така и не идва. Прегледите при гинеколог показват, че яйчниците ми работят, има овулация, съмненията са, че с тръбите нещо може да не е наред. Напоследък обаче цикъла ми стана страшно болезнен, последния месец овладях положението с магнезий... но като цяло хич не е розово положението. Записах час при Калчев (май е любимец тук) за април, от друг град съм и с нетърпение чаках този преглед, колкото и да не ми се искаше да стигаме до него. Сега обаче с това извънредно положение всичко се отлага за неопределен период от време и това направо ме побърква, момичета. Знам, че с много от вас е така, в голяма неизвестност оставаме сега, ама това е положението.
Поздравявам наскоро забременелите Диди, Реборн, Мизи, имаше и още - желая ви прекрасна бременност и пухкави бебенца на финала Heart Exl

# 99
violet4e, добре си ни дошла. Пожелавам ти още в следващата тема да те пишем като бременна. Изглежда сте направили доста изследвания. Ще откриете проблема рано или късно. Не видях дали сте тествали мъжа ти?
При мен всичко е точно и даже ми казаха че могат да ме вземат за космонавт с такива органи, но при мъжа ми се оказа много зле положението.
Браво че сте се записали при репродуктивно АГ. Дано нещата се случат преди да се видите! Flowers Four Leaf Clover

# 100
Честита пролет и дано скоро да можем да и се порадваме.
Виолетче, добре дошла и да не се задържаш много. Тук няма дискриминация, еле пък по здравословно състояние.
Марго пиши си, ако ти се пише, ей ме на аз как пиша.
Ели нали знаеш вица, че добрата домакиня трябва да може да прави 70 неща:
Скрит текст:
69 и мусака
Приятна събота и неделя момичета Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 20:58 от Одри

# 101
  • София
Хора, ще се пръсна от вълнение !

Имаме си Заповеееееед !

Green Heart

# 102
И нашата заповед е излязла. За сега няма да я ползваме , мислим да си дадем поне още 6 месеца с тази подобрена СГ Simple Smile

Рейв, честито и на вас и дано по-бързо мине тоя ужас в момента и да може да започнете с процедурата !

# 103
Рейвче, честито. Пожелавам ти лека процедура и най-важното да не ти се налага да подаваш документи за друга.
Честита пролет и от мен. Да сте живи и здрави, много щастливи и дай Боже пролетта да е много плодородна за всички.

# 104
Рейв, браво за добрите новини!

M-angel, с вълнение очаквам твоя положителен резултат;)**

Общи условия

Активация на акаунт