Баба Марта бързала, две чертички вързала ! ~бебеправене 371~

• 28 942
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Благодаря, момичета за топлото посрещане отново! Purple Heart
Calinista - Благодаря за отговора... пия много неща и вече всичко ми е миш-маш. С denis. се консултирах - тя е много мила и страхотна, иска ми се и лекарите да знаеха мааалко повече за добавките и техните ползи.
Ех и аз с нетърпение очаквах ExFoam процедурата за да видим какво е положението на тръбите и да ми препоръчат към коя АРТ-илерия да вървим пък и нали е задължителна проверката за пропускливост преди каквото и да било), но уви ще трябва да се чака с пустаа корона... Тези дни ще ми е О. правя ову-тестове... чудя се как да планираме щракането... сега както сме си вкъщи всеки ден ни се щрака - хем не искам да се ограничаваме, хем се притеснявам да не изхабим материала и да няма точно когато трябва... в друга тема гледах че и други момичета се чудят как в Щерев и др клиники са имали астено/олиго спермии а после в Надежда нормо- и сега се притеснявам дали и нашата последна е била адекватна, но ММ беше толкова самодоволен че е излязва нормо че искаше в рамка да я слага..Laughingпосле Калчев го свали малко на Земята като му обясни че като гледа не е баш за нормо и така...оставам да си се притеснявам за бойците.....имам 2 спринцовки от гелче - чудя се дали да излизам да търся още или да карам с тези двете...Някой беше споменал скоро (може би rave) че новите опаковки от гела били с тубички и не са толкова удобни колкотопредишните,мнения някой? @rave - хах олях се с чаршафа,да, но мн обичам да чета твоите Two Hearts от бърканицата също съм направила, макар да е малко стара,че бе отдавна, но предполагам не е проблем тъй като на вкус си е супер. хубав пролетен ден Animal BeeAnimal BeeFlowers HibiscusFlowers HibiscusAnimal BeeTwo HeartsFlowers HibiscusFlowers Hibiscusмомичета- бременейте,ей - пролет иде!

# 76
  • София
Анимор, да, аз мрънках по темата.
Не знам за другите, ама аз лично никога не успявам да го сложа всичкото от първия път. То си остава в тубичката и в 'чучурчето'.
Също така, е с по-течна консистенция от преди и значително количество изтича навън. Neutral Face
Ако купувам пак, ще търся друг вариант.

# 77
Анимор, добре дошла отново! Подготовката е спряла Sad. Трябваше сега да пуснем микробиологията и другите тестовае за хламидии, спин и т.н и на първи ден от Ц да започваме със стимулацията, но в момента до колкото разбрах и изследвания не правят в Адела.
Джули, аз попълних онлайн формата на Надежда и по телефона ми казаха, че след месец ще ми се обадят да запишем час след още 2-3 месеца. След това се обадих в Адела и след 4 дни бях на преглед при Македонова (Семерджиева). Останах много приятно изненадана и ми обърна много голямо внимание, разясни ми всичко, направихме план за действие и вече съм с "червена папка" там Simple Smile. Означава за инвитро Simple Smile. Малко ме е яд че заради вируса сега ще се бавим иначе по нейни думи трябваше след месец да съм на пункция и оплождане .
Добре дошли на новите момичета!

# 78
Момичета някоя с високо ФСХ? Какво пихте за нормализирането му?

# 79
Благодаря на всички. Няма да е скоро със сигурност, просто си правя някакви планове, за да знам, че действам.

# 80
  • София/Севлиево
Джули писах ти ЛС.
Добре дошли на новите момичета.
При мен нищо интересно.Сега се уча да готвя нещо по-различно от омлети,макарони и мусака(нищо че от почти 16 години съм с ММ,а от 22 живея отделно от нашите,досега почти винаги купувахме готова храна от вън,но вече няма как...)

# 81
Момичета имам въпрос цикъла ми беше на 5.03  продължи 6 дни приложението на телефона ми дава че овулацията е днес направих и тест но беше с много бледа черта ,това означава ли че е минала или че този месец въобще няма благодаря ви

# 82
Момичета имам въпрос цикъла ми беше на 5.03  продължи 6 дни приложението на телефона ми дава че овулацията е днес направих и тест но беше с много бледа черта ,това означава ли че е минала или че този месец въобще няма благодаря ви
Моя цикъл принципно е 26 дни и когато трябваше този месец да ми е овулацията също бях с бледа черта, тестът ми я показа на 18, вместо на 13-ти ден, така че продължавай да правиш- може да ти е късна тоИ мвец да ти се е разместил цикъла нещо Hearts

# 83
Станислава, само ако правиш поне няколко поредни дни започвайки поне 3 дни преди предполагаема О ще са ти полезни тестовете за О. Тук във форума има тема за това как се правят, така че да са ти реално полезни.
Гърл, а може и да е минала. Ако О е по принцип към 14-15 ден тестове започват да се правят от 10-11 ден, така пише и на кутийката. Иначе дори сега да беше излезнал положителен теста, пак не знае реално кога е бил пикът, може и вчерашния ден да е бил положителен теста. Просто няма смисъл да се направи 1 ден в месеца. Отделно теста за О не показва, че О е в момента, а че ще настъпи до 12-48ч. Общо взето много дъвкани неща тук де, за да не се повтарям-има полезна тема.

# 84
Иви, сега разбирам. Благодаря ти, че сподели 🙂 При това положение наистина е хубаво да се види какво е положението отвътре. Да, две години не е малко време без да се следиш, но ти сигурно освен всичко друго, си нямала и симптоми. Продължаваш напред така или иначе. Имаш ли яйцеклетки -имаш, имаш ли матка-имаш. Според мен при вас инсето ще свърши чудесна работа, освен ако чудото не се случи преди това. Пожелавам ти го горещо! Ще станат нещата. Скоро попаднах на една бг влогърка, която сподели, че след отстранена една тръба, от третия опит е забременяла. Знам, че ти си имаш двечки, но го казвам във връзка понамалялата функция на единия.
Анимор, няма проблем. Иначе те разбирам за добавките. И аз по едно време повечко пиех, ама сега се ограничих до Иноситол и МВИ. От няколко месеца пия и хомеопатия след която О започна да ми настъпва 14-16ти ден, вместо 22-23ти. Много съм доволна от това специално. Че може да си представите какво чакане беше 😁
За exemfoam мога да кажа, че беше изключително внимателна Семерджиева и постоянно ме информираше какво предстои.
Гери, супер звучи всичко за Адела. Хубаво е, че Семерджиева се е държала добре, малко е особена на моменти, но като цяло ми допада и на мен. Кой знае, явно новия семеен живот й се отразява добре 😁
Жалко за ситуацията с вируса, ще забави нещата.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 04:58 от Calinista

# 85
Мерси Кали Hug
Знаеш ли аз също нали пия хомеопатия, миналия месец започнах нещо с прием 2 месеца. Също съм с по късна О 19 ден. След първия прием О беше на 18ти ден, сега след втория на 16ти. И аз много вярвам в хомеоптията. За съжаление април трябваше да ида пак да видим дали освен по рано О се е повлияла и лутеалната фаза. Но с този вирус няма да мога да ида Sad
Радвам се, че и на теб помага. Ще стане бебето, тази година е наща на старите кучета!

# 86
Честита първа пролет! Flowers Four Leaf Clover Flowers Deciduous Tree Flowers Rose
Да ни донесе много положителни тестовее! Blush

# 87
Супер темичка, Рейв! Дано да е на късмет на всички Simple Smile
Тази сутрин си подредих шкафа с лекарствата и видях, че имам малко останали неща - тестове, хапчета, една спринцовка от гелчето. И не ми се иска да ги хвърлям. Преди време Блеки беше тази, която ми изпрати тестове за овулация и някак приемам, че енергията на бременната е чиста и силна и ще привлече такава.. както и стана при мен Simple Smile Ако има желаещи, пишете ми на лично
Честита първа пролет!

# 88
Момичета днес ми е 11 ден след инсеминация, ако не броя деня на самата процедура. Не се стърпях и направих домашен тест, ами отрицателен е. Утре ще отида да си направя и кръвен, просто за всеки случай.

Кали Пия си магнезият, но още усещам болки от време на време. Не всеки ден. Както са тръгнали нещата явно ще правя снимка на белият дроб другата седмица и ще отида да ме види лекарката.

# 89
Пълнолуние, стискам тука всичките палци с които разполагам да се получат нещата. Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт