Баба Марта бързала, две чертички вързала ! ~бебеправене 371~

• 29 507
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
violet4e, колко е хубаво като дойде някой нов и е позитивен. Дано пожеланията ти се сбъднат.  Flowers Four Leaf Clover
При нас проблемът идва от мъжа. Хубавото в случая е че СГ е най-лесното изследване. Късметлии са нашите мъже. Моят съвет е да внимавате за варикоцеле, защото не всеки лекар е готов да провери за него, а то може да създаде много проблеми (както при нас).   Ако има проблем, не се хвърляйте на хапчета преди да сте отишли за поне 2 мнения, защото са много скъпи и не винаги помагат.

# 121
  • София/Севлиево
Виолетче добре дошла и от мен!
Пълнолуние, съжалявам за този резултат!Другият път ще стане.
Леле колко бързо дават сега заповедите.За първата чаках от 4.09.2014 до 16.06.2015,за втората от 7.07.2017 до 12.02.2018(тогава около 100 номера пред мен спряха да ги дават през ноември и много ме беше яд,че оставам за февруари).За трета заповед и стимулация дори и не мисля.Два пъти са ми достатъчни.Успех на всички.
Марианка,успех и на теб.Дано скоро ни зарадваш.

# 122
Здравейте ☺

Осмелих се и аз да драсна няколко реда, защото сме пред дилема и имам нужда от съвети. На 26 съм, а приятелят ми е на 33 и декември/януари тази година решихме, че искаме да си правим детенце, но тъй като пътуваме много, искахме преди да започнем да опитваме да направим още една екскурзия. С оглед на създалата се ситуация с коронавируса съответно тя не се състоя и се замислихме сега дали да не започнем да опитваме. Обаче моята болница (Токуда) в момента не правят женски консултации и е затворена ( мисля, че дори и там има постъпили с коронавирус, но не съм сигурна). Т.е. ако вземе пък да стане и не мога да отида на преглед... не знам. Та търся мнението ви - в това смутно време вие опитвате ли?
Разбира се, че каквото има да става - ще става, но покритото мляко и котките не го лочат, та и аз не знам...
Извинявам се за дългия пост 😅

# 123
Здравейте, момичета! Добре дошли на ново престрашилите се и дано не се задържате!
Честито и на Рейв, Локо, Йо и Фрекоко, дано макс до 6 месеца да можете да почнете.
Скрит текст:
Аз в проблемното пуснах линк, но ето и тук за които не четат в нея, защо реших засега да спра целенасоченото бебеправене:
https://www.eshre.eu/Press-Room/ESHRE-News#CoronaStatement27feb
Съветът ми е ако сте млади и имате време и ЯР все още, да изчакате няколко месеца. Аз вече нито време имам, нито кой знае какъв ЯР от към качество и количество, но реших да не мисля само за себе си в момента. Изпитах на гърба си последната седмица какво е да си болен и да не можеш до стигнеш до най-обикновен лекар, който да ти изпише лекарства, а положението се влошава от ден на ден.
Бъдете здрави!

# 124
Здравейте, момичета! Благодаря на всички за честитките. Добре дошли на Виолетчето и Михс.

Днес моя бивша колежка, която сега живее и работи в Хърватия, постна снимка от родилното  в Загреб - освен корона тази сутрин имаше много силно земетресение в хърватската столиця. Та всички родилки бяха навън с бебетата. А междувременно се родили 2 бебчета. Вярвам, че животът побеждава. Затова си се обичаме с ММ карантинно, колкото и да е малък шансът за естествено бебе. Не получвам подкрепа нито от възрастта си, нито от моя ЯР Sad

Михс, днес имаше репортаж от Токуда - как под 30-часовата карантина са се родили 4 здрави бебчета. Много се умилих.

Иначе моят доктор каза, че сега всичко е блокирано и да си пазя заповедта за по-нататък - ще видим кога.

Пълнолуние - кураж! Пазете се сега и се обичайте в тези смутни времена!

Прогнозата за утре е зимна, няма да излизаме... на балкона Simple Smile

# 125
  • София
Сладурки, как сте ?

Тук традиционно е пусто през уикенда, ама мислех че сега като повечето хора са си вкъщи, ще се раздвижат нещата. Grinning

Иначе по темата... Каквото и да е положението, не мога да спра опитите. Егати вируса, да си отлагам забременяването, ами... няма как чак толкова да се съобразя с него и да ми ръководи живота.

Всеки си преценява, ама вирусът ще мине и ще замине, а никой няма да ни върне изгубеното време.
Така или иначе бременна жена трябва да се пази от всякакво боледуване, не виждам къде е толкоз драмата.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 00:02 от rave

# 126
Добро утро, момичета! Да ви е много късметлийска седмицата!
Аз се отчитам с първи цикъл след лечението. Той даже вече привършва. Е, нямаше такава радост като видях, че дойде и всичко е наред. Simple Smile Виждам, че обсъждате дали да спирате опитите. Не само, че няма да ги спираме, а и тепърва ги подновяваме. Grinning Вярвам, че ситуацията може и да ни е на късмет. Няма отказване, не се знае кое бебче кога е решило да се появи, трябва да им дадем шанс. Heart

# 127
Слънчогледчееее хайде добре дошла, завърнала се де! Честита леля! И да е последна! Много палци бързо бързо да се изнесеш от темата, но за хубаво този път! Hug
По повод опитите, моята О мина вече така че скоро няма какво да опитвам, дано до месец да има малко отърсване от ситуацията...

# 128
Здравейте, момичета!

Честити заповеди! Чакаме следващите добри новини!

Знаете ли какво се замислих, когато майка ми е била бременна с мен ехограф не е имало, прабаба ми не вярвам да е ходила на лекар. Това във връзка опити по време на извънредно положение. Но да, медицината напредва в услуга на нас. Разбирам напълно момичета, при които се налага постоянен достъп до лекар. Но Надежда приемат? Токуда също? Женските консуштации? Какво всъщност е ограничено?

На мен ще ми дойде всеки момент, така ги виждам аз нещата...

Хубава седмица Simple Smile) Много позитивна да ни е Simple Smile)

# 129
Хайде вече -стягайте се! Да оцветим хубавата темичка с две чертички ×10!
На мен ми остават 5 дни до М и се боря със себе си да не се тествам предварително, примерно след два дни Simple Smile
Гърдите още не ме болят 🙄, имам някакви леки болки ниско долу като преди М. Но да не се пренавивам. Ще видим!
Има ли някой с който НЕчакаме заедно?

# 130
Mrs. Cherry, аз не чакам утре или в сряда.
Гърдите ме болят, нервно ми е, постоянно съм гладна (май всички сме така). Нищо нетипично за ПМС, освен, че преди две нощи повръщах за първи път от години, но това го отдавам на преяждане с тежка храна 🤣😅😊.

# 131
Еййй, съмнителна си ми с това повръщане! Wink Ха, дано!

# 132
Ха дано за всички нечакащи! 🥳🥂

# 133
Аз не я чакам днес Grin нямам никакви признаци за нищо, гърдите ме болят от овулацията, снощи имах лек дискомфорт по средата ниско долу, но миналия месец се бях пренавила и следобяда в деня, си ми дойде -някак странно, но на следващия ден нормално, така че аз още се въздържам. Стискайте палци! Bowtie

# 134
Стискаме! Flowers HibiscusAnimal BeeFlowers Four Leaf CloverNature Sun With FaceHands Raised HandsHands Pray

Общи условия

Активация на акаунт