Баба Марта бързала, две чертички вързала ! ~бебеправене 371~

• 29 508
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Такааа, според списъчето имаме по 1 тест днес и утре, крайно време еее, 10та страница ще ударим, а още нищо. Hands V

# 136
  • София
Blue HeartYellow HeartМарго и на мен ще ми липсваш, но разбирам ако имаш нужда да се дистансираш малко и да се разтовариш, но ако е само защото смятате да го давате не толкова усилено - пиши си при нас! кога то решиш - ние ще си те чакаме.
violet4e добре дошла - тук сме за да се подкрепяме и да си споделяме
rave , lokofenka , yoanna789,  Frekoko - много якооо! честито за получените заповеди!!! - страхотни новини, страхотен отбор заформяте !! много късмет на всички и още по-добри новини да носите вкупом!!!
Пълнолуние - съжалявам, ще стане следвашия път, е виж Диди от 2та инсеминация двойно щастие Simple Smile  Two Hearts
Диди - мн ми харесва новата ти профилан снимка Yellow HeartYellow Heart
lara-lara -дано не се налага да ползвате часа - пролет е дано имате късмет скоро. проследяването април не елоша идея - добре е да знаеш какво се случва.
Мihs - добре дошла. Това си е мн лично решение - всяка от нас се е чудила
Sunflower - мн се радвам! успех с подновените опитиии!
Cherry - стискам палци! нетърението си е голяма работа, знам, но аз вече изчаквам ден-два закъснение за да не се пренавивам тъй като мн пъти се разочаровах вече, то пък последните лелки закъснявах точно с поден-два-три, колкото да ми натрият носа Rolling Eyes Laughing дано ни зарадваш все пак, когато и да решиш да тестваш Blue Heart
и така - навън е зимна приказка - отивам да заредя хранилката в двора на пиленцата със слънчоглед да хапват, те миличките вече оглеждат за гнездене и те, а сега пак студ и мраз. карантинно време- обичайте се! Purple Heart

# 137
# 138
  • София
Епизод 9137

Момичета, излязоха ми тромбофилиите.
За фолиевата киселина добре, приемам мета, вит. Б12 също взимам мета, макар и малко несериозно. Ама за другото ще трябва ли терапия ?

Моля за мнения, и момичетата с тромбофилиите - всички ходите при д-р Паскалева, като гледам ?

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 16:05 от rave

# 139
Здравейте.
Влизам с инфо за мен.
Днес пуснах кръвен тест и резултатът е 622 mlU/ml.
Това е на 14 ден след трансфера.
Надявам се всичко да е наред и да продължи да се развива. Чух се с клиниката. Утре ще звънна пак, но има вероятност да съм на преглед чак след 13 април. Ще видя какво ще ми кажат.

Не мога да повярвам още, че всичко е истина. Още на шести ден след трансфер не се чувствах добре и направих тест в нас. Чертичката се появи на 4 Мин. Исках да мине време и да споделя.
Ако се чувствам ОК няма да пускам друг кръвен, тъй като не ми се ходи по лаборатории сега.
Благодаря на всички за стиснатите палци Heart
Рано е да го кажа, но ако всичко е наред, в края на ноември ще си имаме бебе Hug

# 140
Ей това чаках, Марианка! Едно ГОЛЯМО честито! Всичко ще бъде наред! Heart
п.с. подскачаме и тримата от радост Grinning

# 141
Ейнджълче 💞 колко хубаво. Този дълго чакан тест го чакам откакто съм в темата. Помниш какво ти писах за моята приятелка с високия пролактин.
В интерес на истината, пролактинът май излиза, колкото проблемен за забременяване, толкова и лесно регулируем. 🙏🙏🙏 Много късмет и здрави нерви оттук нататък.

# 142
  • София
ангелчееееее !
Е умирам си от кеф, че точно ти си първата в темичката !

Браво, браво, браво !

Пази се ! Yellow Heart

# 143
Марианка, честито и от мен! Flowers Hibiscus Тези дни си мислех за теб и се чудех кога ли ще ни зарадваш  Flowers Hibiscus Лека бременност ти пожелавам и всичко да е наред до края! И да завлечеш краче и темичката да се напълни с хубави новини като твоята. Много, много се зарадвах. Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 144
Честито , Ангелче! Супер ти е резултатът. Успешна и спокойна бременност ти желая и се пази!

# 145
Марианка ЧЕСТИТО! Съвсем логично продължение от миналата тема! Много се радвам, че след толкова перипетии ти се случи мечтаното! Дръж ни в течение.
Ей така да се изпразвааа съм казала, старите кучета и новите кучета тази година вън от темата! Една по една, на вълни, както дойде!

# 146
Ейнджълче, честито! Много се радвам. Желая ти здраве, спокойна бременност и пухкаво бебче/бебчета на финал! Wink

# 147
Честито, angel! Първата честитка в темата, нали? Спокойна и лека бременност и прекрасно бебе на финал! 🥳🥳🥳

# 148
Марианкаааааа , честито бе момиче ! Толкова се радвам ! Едно по едно старите кучета избухват ! Само така ! Страхотни новини ! Heart

Аз си имам цикъл от събота и си го гледам. Кво да прайш !

# 149
Ейнджъл, прегръдки! Много се радвам! Заслужаваш най-доброто!
Бях сигурна, че ще се похвалиш скоро.
Бъди здрава и щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт