Баба Марта бързала, две чертички вързала ! ~бебеправене 371~

• 29 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Ехаааа, ейнджълчеее, какъв кеф ❤ Честито и лека бременност! Нека всичко е наред до края и накрая те очаква най-сладкото и пухкаво бебе. Заслужаваш го!

# 151
Ехаа, човек да не влезе 1 час и ще изпусне най - интересното! Grinning
Честито, ейнджъл! Heart Страхотна новина, честито!
Нека всичко да е наред и безпроблемно до края! Heart HeartHeart Eyes

# 152
Ейнджълче, честито и от мен, лека бременност и след 8+ месеца здраво бебенце за финал Heart! Много се радвам как една по една се изнасяте!

# 153
Честито Мариянка! Много се радвам за теб! Лека и безпроблемна бременност до финал ти пожелавам! People Baby Hands Pray

# 154
Знаех си, знаех сии - честито, Марианка, резултатът ти е повече от удовлетворителен и няма нужда от повтаряне.
Еее че хубаво, цял ден чакам да пишеш.
Прегръдки и да се пазиш - дай им един дългосрочен болничен на онези пед*ли.

# 155
Марианка най-хубавата новина в снежния ден! Леко, безпроблемно, до пухкав финал Hug

# 156
  • София/Севлиево
Марианка,честито!Много,много се радвам за теб!Сега се пази и си почивай!Прегръдки!

# 157
Влизам аз във форума, на известия много отговори- помислих си "Имаме хубава новина " !

Ейнджълче, ЧЕСТИТО И  нека всичко е наред до финал. Ето сега е момента да си вземеш болничен и да покажеш, че е време да си помислиш за себе си, след като си била толкова лоялна, време е да разберат

Рейв- освен да пиеш метилирани форми друго притеснително няма за теб. Пуска ли си витамините от група Б + хомоцистеин? Бързо ще ги оправиш с подходящите лекарства. Благодаря ти за прекрасната тема, не съм се включвала още, че нямам какво да напиша. Дано да ти е на късмет и бързо да предаваш щафетата, поради забременяваме при теб Gift Heart

Марго - стой при нас, винаги ми е приятно да те чета, казваш нещата на място и някак балансирано, без излишни утежнявания. Комуникацията с теб е важна за всички нас !

ЗА получилите заповедите - , yoanna789,  Frekoko,  lokofenka , ЧЕСТИТО и успех , момичета !

Какво да кажа и аз момичета, не знам , освен, че новини като тези на Ейнджълчето ми вдъхват много надежда за щастие ! Hug

# 158
m-angel ехх че готинооо! Честитооо! Лека и безпроблема бременност ти желая Two Hearts
Ivied Интересно, аз мислех, че ЦС трябва да е налична долу-горе, когато са най-наситени чертичките на тестовете, охх сложна работа. Поне ме успокои, благодаря Blush Ех, ако имаше как да отидем да направим изследването на ММ в Адела, нямаше да се колебая ама сме във Варна и тук ще трябва да пуснем някъде.
JessitoBG полезно инфо, ще имаме и това предвид.
Sunflower92 до колкото съм следила нещата тук и ти бориш ендометриоза, нали? Кисти ли имаше? Ако искаш на лични може да обменим малко инфо, да не товарим тука другите. Честит първи цикъл след лечението, хайде да е и последен, стиснати палчета от мен.
rave нямам опит с тромбофилиите, но следя темата, защото май ще трябва да ги пускам и аз. От това, което съм чела като гледам високорисковите са ти нормални, но другите с опит да кажат.

С тези становища от Eshre малко се стреснах да ви кажа, а до сега хич дори не съм си и помисляла да спираме с опитите въпреки създалата се ситуация. Мисля, че всеки трябва да си реши, но лично аз не съм в положение да чакам и мисля да си продължаваме, пък каквото ни е писано, това ще стане. Не знам дали и при вас е така, но ние сме хоум офис сега, по цял ден двамата и имаме доста повече желание за контакти Grinning Е, как да изпуснем момента, хич не ми се иска Grinning Иначе днес се сдобих с тестове за овулация и ги започнах, че нещо този цикъл ЦС се появи още на 10-11 ден, а обикновено ми е чак към 13-14тия и към 16тия усещам признаци на ову. Ще видим какво ще стане.
Стискам палци на всички, които НЕ чакат, хаййдее напълнете темичката, хубаво тръгна.

# 159
M- angel значи все пак си взела правилното решение, двоумеше се относно трансфера. Много стиснати палчета до финал и една розова госпожица ти желая.

# 160
angel - Честито и безпроблемна бременност до финал!
rave - Супер си по основния пакет. Не ти трябва друго освен метилираните форми. Просто им виж нивата и започвай прием. Аз ходя при Паскалева, но с тези мутации не мисля че имаш нужда от нея. Може да се изследват и други фактори за тромбофилия. При мен там са главните проблеми, но ако няма основателна причина, не ти е необходимо.

Аз не чакам Ц на 31, но има време дотогава. Flowers Four Leaf Clover

violet4e - съветвам те да пуснеш тромбофилийте. Аз имам загуба на бебе в 7.5 месец, защото не знаех за тях и не бях на адекватна терапия.

# 161
Марианкаааааа йеаааааа 🥳🥳🥳🥳🥳🤩😍🥰😚 каква хубава новина, оправими скапания ден!!!!
Стискам палции всичко да е на ред, да имаш една лека бременност до края и едно хубаво скорпионче, ха честито 🥳🤪

# 162
Момичета,  много се обърках и тъй като съм крайно не запозната моля да ми кажете. По електронен календар трябваше да имам овулацията на 14.03. Направих си тест и нямах втора никаква чертичка. Все пак разчитахме на календара и решихме да пробваме. Незнам точно, но например след 2 дни пак си направих тест за овулацията и пак беше отрицателен. Ако не бъркам и на 21.03 си направих тест за овулацията (и аз незнам защо) и пак нищо. Днес реших пак да си направя (вече откачам може би) и изненада втора бледа чертичка.  Теста го правих преди малко в 18.30 ч. Възможно ли е да съм с късна овулация? И ако да - какво да правя сега, за да разбера кога ще е овулацията? Може ли да има втора бледа черта, ако е минала овулацията? Ще се пукна, ако сме я изтървали, защото след 14.03 спряхме с бебе правенето.

# 163
angel, честито и до финал!

Desy_Stz Тестове се правят последовотелни дни. В началото или следваш инструкциите на кутията или ги правиш от първия чист ден. Когато получиш 2 еднакви или черта по наситена от контролната значи, че от 12 до 48 часа ще има овулация. Индивидуално е и телефонните приложения не са надежни. Въпреки пика на тестовете е възможно да не настъпи овулация. Дали е настъпила със сигурност се вижда при лекар, но и покачването на базалната температура е добър показател.

# 164
Мда, бледа черта не значи овулация. Ама най добре прави тестовете както пише на кутията иначе смисъл 0. А на календара да разчиташ за овулация да ти предскаже е...ами ще се прецакаш. Ама дано забременееш преди да разбереш кога ти е О. Wink

Общи условия

Активация на акаунт