🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

• 46 122
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ползвам машина за паста, също и специалното брашно, \семола, но имай предвид, че цялата кухня ми става в брашно, затова рядко я ползвам само по тази причина , иначе е хубаво.

# 556
На мен пък Петя ми допада - амбициозна, съсредоточена, критична и със собствено мнение.
От сезоните, които съм гледала (БГ, USA и Australia), журито/форматът се изхранва от сълзи, обещания, извинения, сърцераздирателни истории и участници, които се унижават, само и само да останат в шоуто.
Та Петя в най-скоро време няма да издържи, ще каже още нещо "накриво" и ще бъде изгонена.
Лично мнение, но всичките й "недостатъци", щяха да се възприемат като качества, ако беше мъж.

# 557
Извинявам се, ако сте го коме тирали, но какви бяха котлетите, които черввния отбор мяташе по тиганите? Нали приготвяха уж телешко тако?

# 558
  • Майничка
Телешкото им не беше добре изпечено и довършваха на тиган.

# 559
Изгледах епизода снощи. Чиниите и на двата екипа не ме впечатлиха особено.
Димитър продължава да е много симпатичен. Организира добре отбора си. Самият той е много лъчезарен. Разгледам му инстаграма и е има хубави ястия в него.
Случката с Добата и проваленото му капитанство ми се стори доста нагласена. Чак пък толкова да си няма хабер какво се случва, а Елени всичко да знае... Досега не демонстрираше, че следи всички станции и винаги е подготвена. Накрая я спасиха като жест, понеже пое капитанската престилка, а тя вместо да благодари, пак почна да мрънка. Не харесвам жени с такъв ококорен, невинен, вечно учуден поглед. Будят неприятни емоции в мен.
Постъпката от страна на Добри беше достойна. Сравнението с другия мъж, който се качи на балкона при същата възможност, е неминуемо.
Куин, подобно на Линда, вечно нещо не е правила, не е виждала, не е чувала.
Линда ми беше съвсем незабележима по време на цялото шоу. Знаете ми мнението за нея, сигурно поне три пъти съм го писала.
Петя не ми е толкова неприятна, каквото е масовото мнение. Да, мрънкало е и понякога срашно дразни, но има нещо в нея заради което не ми е непоносима. Смятам, че ще остане още доста време в предаването. Подхвърлянето за Добата обаче беше гадничко и се зарадвах, че после Неда си и каза, че за нея проблемът е бил в морския нокът.
Стори ми се отвратителна подигравка преставянето на гостите като латино танцьорки, че после и имаше някакво подмятане за храна за стройни фигури от един от мъжете-шефове. Такива шеги са ми на ниво голямото междучасие в пети клас. Не им се получи хумора.

# 560
  • тук и там
Да,шегата с фигурите на танцьорките беше нелепа .Но беше "шега "на Роу, естествено...Чак на мен ми стана неудобно като го изцепи Роу,по същият начин се почувстваха и гостите предолагам..

# 561
Тя не се ли причисли и тя към тези с "хубавите" фигури? Ако говорим за едно и също. Малко самоирония имаше, не виждам нищо лошо в това. Повечето снощни латинотанцьорки бяха далеч от кръшни фиданки Simple Smile

# 562
  • Испания
Започна испанският МастърШеф 8. Ето една участничка /Луна/, която получи бяла престилка и се занимава с йога. Сама реши да покаже нещо на шефовете.

# 563
  • Mediterraneo
Смайли, оф топик, но можеш ли да ми кажеш къде и кога го дават, както и повторенията, моля?

# 564
  • Испания
Смайли, оф топик, но можеш ли да ми кажеш къде и кога го дават, както и повторенията, моля?

Тарт, в понеделник по RTVE 1 от 22 часа. Аз гледам записите тук.

# 565
  • София

По три часа епизода! Емииииии  ....

# 566
  • Испания
Скрит текст:

По три часа епизода! Емииииии  ....

3 часа и 40 минути без реклами /реклами в държавната телевизия няма/.

# 567
  • Mediterraneo
Вселени разлика между предаванията, вселени! Направо ще ме е яд да гледам бг формат след изгледания епизод на испанците. Аз съм гледала само 1 цял сезон, 2015 г, но разликата е видима с просто око.  Надявам се един ден да дозреем до подобни висоти, въпреки че трябват пари за подобно начинание, много пари!

# 568
  • Испания
Така е. Гледала съм всички сезони с непознати участници /това е осми сезон/, с известни /четири сезона/ и с деца /седем сезона/.
Понякога, с риск да досадя, съм споделяла по нещичко /особено за отборните задачи, когато готвят из цяла Испания и на специални места за огромно количество хора/.

Почти цяла година върви някой от тези три формата. Докато излъчват единия, снимат втория и правят кастинг за третия. В настоящата ситуация, обаче, ще е доста трудно.
Скрит текст:
Тук спряха "Капките", въпреки че се излъчват на запис. Пуснаха това, което бяха заснели и толкова.

# 569
  • София
Случааааайно някой да гледа епизода? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт