🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

• 46 378
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
В това отношение , Нова са по добре , обявиха че няма да си променят схемата и ще си излъчват програмата , така че ще има забава поне вечер.
Според мен МШ  го пускат само по 1 път седмично, защото нямат достатъчно заснети еизоди.
Целият сезон е приключил. И финалът трябваше да се излъчи в края на май. С новата схема нещата ще се променят.

# 106
  • София
Нали щеше да има днес нещо за вируса? Спряха МШ заради някакъв сериал ли 😂😂

# 107
  • софия
Нз ама страдам, че бтв променят програмата, че и Съни бийч ми спряха, оплак!

# 108
  • София
Аз разбирам, да ги спират заради предавания за ковид, а те ги спират заради Първи епизод на Столичани в повече, а днес заради някаква турска боза

# 109
  • Sofia
Яко се излагат с тез турски тъпизми един след друг Angry

# 110
  • Майничка
Нагласих се снощи пред телевизора, я, греда! Поглеждам тук - нова тема, реших, че са сменили времето на излъчване, а вие си гледате и коментирате... пак греда! 🤨

# 111
  • Испания

Кутията на MasterChef връща към корените, а Chef Петър Михалчев  …  на японска кухня

👨‍🍳Във вторник от 21:00 Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще предизвикат всички 15 претенденти за титлата MasterChef България и 100 000 лева с нова кутия. Скритото в нея направо ще ужаси Куин Чан, но пък ще зарадва Николай Маджаров – Файчето!
🧐Какво ли има вътре?

🎖️Първата Master престилка в #MasterChefBG спечели Виолина в #MasterClass на Chef Токев. Кой ще направи ястие, което е максимално близо до ястието на Chef Петър Михалчев и ще заслужи неговата Master престилка?

Един ще спечели #имунитет, а други двама ще получат привилегията да научат автентична азиатска рецепта от Chef Петър Михалчев, както и да изберат по един свой колега за конкурент в #MasterClass.
Многокомпонентното ястие ще изисква прецизност и отлично разпределение на времето, а ходът на състезанието ще поднесе неочаквани изненади.[/i]

# 112
  • Пловдив
Линда в топ 3 с елементарен сандвич! Най-тривиален! И пудинга е скучен и елементарен. Разочарована съм!

# 113
Много очевидно я подбутват тази жена, сама по себе си не ми е неприятна, но от толкова навиране в очите ще ми стане противна по някое време.

# 114
Линда в топ 3 с елементарен сандвич! Най-тривиален! И пудинга е скучен и елементарен. Разочарована съм!
Яко я бута Силвена. То е очевадно

# 115
  • тук и там
Аз установих,че Николай (Файчето) ми е антипатичен -противно на всеобщото мнение в темата.Нямам опредлена причина,но не мога да го харесам и това е.Мисля че точно той ще се качи горе тази вечер обаче.

П.П- Не познах!
Харесвам чиниите на Файчето,но него самият-не!

# 116
  • София
На мен на Николай ми харесаха ястията, но на Добромир хич. А те взеха, че го избраха за победител Open Mouth

Оф, Николай пак е подъл.

# 117
Аз установих,че Николай (Файчето) ми е антипатичен -противно на всеобщото мнение в темата.Нямам опредлена причина,но не мога да го харесам и това е.Мисля че точно той ще се качи горе тази вечер обаче.

П.П- Не познах!
Аз ще кажа защо ми стана антипатичен. Избира Кристина защото е слаб противник. Играе подло, избирайки най слабият участник
Прави го за втори път с Кристина.

# 118
Ужас, 90% от продуктите не съм ги чувала 😂😂😂

# 119
  • София
Обожавам мастъркласовете на Михалчев.

Общи условия

Активация на акаунт