🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

• 46 716
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Тази женица така и не успя да ми стане симпатична. Не харесвам хора, които все се изживяват като жертви.

# 481
Севда ме подсети за вица, че покрай това носене на маски и грозните щели да се задомят. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 482
  • Испания
Севда с нейната кахърна физиономия, гола, но по маска
Скрит текст:

Боже, Боже!

Севда ме подсети за вица, че покрай това носене на маски и грозните щели да се задомят. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ха, ха! Много вярно.

MasterChef България

🍞Как се използват различните ножове в кухнята? Какъв трябва да бъде ножът за хляб? Как да разпознаем ножът за меко сирене? Виж видеото на #MasterChefBG, за да научиш 👨‍🍳

Употреба на различните ножове

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 18:22 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 483
Божкее, много ми е анти тази жена, а гола още повече 😵

# 484
Акцентът е върху маската, Леми, върху маската!
Joy Joy

# 485
Хахах, някои звИзди от скука съвсем дават на късо. Joy
Мен пък снимката ме подсети за ситуация с една колежка, която си обели банан и чак като реши да отхапе, се усети, че е с маска.

# 486
  • Испания

Страстна седмица в MasterChef по bTV

Огънят в кухнята ще бъде разпален от бунт и италианска храна с пикантна история

Под ръководството на своите капитани, участниците в MasterChef ще трябва да приготвят предястие и основно ястие за специални гостенки - латинотанцьорки. Един от лидерите обаче ще изпусне контрола над своя екип и срещу него ще се надигне недоволство. Потушаването на конфликта ще бъде в ръцете на Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев. Докато двамата търсят изход от ситуацията, Chef Силвена Роу ще разкрие невиждан досега свой талант.

# 487
  • Mediterraneo
Ох, латинотанцьорки! Да бяха представили хората от еди кой си пенсионерски клуб! Минали покрай латино танците. Очаквах друго.
Добата ме разочарова. не можа да се пречупи да се наложи над бандата женоря!

# 488
  • тук и там
Петя много взе да ме дразни..ГолЕма шефка го раздава.

# 489
  • Mediterraneo
Очаквано спечелиха червените, въпреки че очаквах по- голяма разлика.
Ау, Петя е дребна злобарка!

# 490
Петя и мен ме дразни, ама много. Вечно свива устни, намусена, мрънка ща и якооо злобна
И Куин и тя все нещо не може, все нещо не е правила.

# 491
  • Sofia
Е, поне й го казаха на Петя, с нейния нокът! Вечно се налага с грешни решения.

# 492
  • тук и там
Инат е Петя.Ей сега пак-само тя няма да ползва машина.Принципно ме кефят хора които бързо вземат решения и поемат отговорност за действията си-но при Петя по-скоро на инат прилича,защото до сега май не е взела и едно правилно решение..

# 493
Инат е Петя.Ей сега пак-само тя няма да ползва машина.Принципно ме кефят хора които бързо вземат решения и поемат отговорност за действията си-но при Петя по-скоро на инат прилича,защото до сега май не е взела и едно правилно решение..
И от инат се оказа с 0 грама. И пак мрънка.

# 494
Дано тя си тръгне!🙏🏼

Общи условия

Активация на акаунт