Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 31

• 80 992
  • 962
  •   1
Отговори
# 780
Благодаря, Деси.

# 781
Раждалите скоро искам да попитам - в деня на приемането, правят ли ехограф, че съм забравила от предното раждане? За разкритие проверяваха и често пускаха тонове, в това съм сигурна. 

Ани Велкова, в неделя кой те прие? Дежурен лекар от родилното или на 2 етаж има работещи кабинети?
На втория етаж имаше дежурен лекар.Направи ми ехограф и ме прие .

# 782
Благодаря,  Ани.

# 783
  • София
Момичетата, раждали секцио: когато сте в реанимация по някое време ви носят бебето, нали?
Предполагам че зависи от смяната, но подканят ли ви да сложите бебето на гърда? Или трябва да се приготвим за спорове Stuck Out Tongue
Преди 5г не бяха много активни на тема кърмене.

# 784
Момичетата, раждали секцио: когато сте в реанимация по някое време ви носят бебето, нали?
Предполагам че зависи от смяната, но подканят ли ви да сложите бебето на гърда? Или трябва да се приготвим за спорове Stuck Out Tongue
Преди 5г не бяха много активни на тема кърмене.
Ако състоянието ти го позволява, дават да го сложиш на гърда за кратко.

# 785
Носиха ни ги 3 пъти по 5-10 мин.
Аз моя го сложих, въобще не съм се замислила някой да ми коментира нещо. Само да посмеят. Той сам си се насочи, а сестрата каза браво.
От следващия ден след раздвижването, бебето ще си е с вас.

# 786
Раждалите скоро искам да попитам - в деня на приемането, правят ли ехограф, че съм забравила от предното раждане? За разкритие проверяваха и често пускаха тонове, в това съм сигурна. 

Ани Велкова, в неделя кой те прие? Дежурен лекар от родилното или на 2 етаж има работещи кабинети?

Мен ме приеха през нощта и не са ме гледали на ехограф (последно ме бяха гледали преди месец)

# 787
Бяхме 4 жени в реанимация и ни ги дадоха точно за 5 минути вечерта към 9 часа чак.

# 788
Сиси, въпросът беше при планов прием.

Роуз, това кога е било? Нали на ет.5 са само двойки и ед.стаи?

# 789
Родих на 14ти октомври с планово секцио.
В стаите в реанимация леглата са 4, но аз бях сама през цялото време. Донесоха ми бебето два пъти за по 5 минути. Не са ме питали, а и аз бях твърде развълнувана, за да се сетя изобщо да питам за кърмене.
На 15ти сутринта около 9-10ч. ме преместиха в двойна стая, след като ме бяха питали дали искам самостоятелна или двойна.

# 790
Арабела, честито!!!
При кой лекар ражда?

# 791
Благодаря Blush
Раждах при д-р Мария Атанасова и съм много доволна.

# 792
Браво, браво. Много се радвам, че този път всичко е наред!

# 793
Родих на 14ти октомври с планово секцио.
В стаите в реанимация леглата са 4, но аз бях сама през цялото време. Донесоха ми бебето два пъти за по 5 минути. Не са ме питали, а и аз бях твърде развълнувана, за да се сетя изобщо да питам за кърмене.
На 15ти сутринта около 9-10ч. ме преместиха в двойна стая, след като ме бяха питали дали искам самостоятелна или двойна.

Раздвижването преди местенето ли е и после в стаята бебето с вас ли е през цялото време още от втория ден? Доволна ли сте от обезболяването?

# 794
Раздвижиха ме в реанимация около час преди да ме преместят в стаята. Бебето ми го донесоха пак около час след преместването и през целия ден беше при мен. През нощта по свое желание го оставих при акушерките.
Доволна съм от обезболяването. Но мен по принцип не ме боли много след секцио (това ми беше второ)...имала съм далеч по-болезнени менструации. На няколко пъти ме питаха имам ли нужда от обезболяване, но отказвах, защото нямах нужда. Операцията ми приключи в 10:30 сутринта. Болка усетих едва към 18 ч. Горе-долу по това време при мен влезе д-р Атанасова и ми каза, че в 22ч. ще ми дадат някакъв "коктейл" и ме посъветва да не го отказвам. Помолих преди коктейла да ми дадат някакво слабо обезболяващо, за да изкарам до 22 ч. Сложиха ми свещичка Профенид и болката ми мина.

Общи условия

Активация на акаунт