На пазар във Варна - тема 56

• 29 673
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
В Лина не бих изследвала нищо.
И аз.
Има толкова много лаборатории, ползвайте ги, но тия ако можете не.

# 601
  • Варна
И пак нищо конкретно не казвате. По тази логика и аз мога без причина да оплюя някой/нещо.
Аз ходя в Лина на ул Железкова. За другите им обекти нямам наблюдение.
Веднъж заради едно по-особено изследване прекарах 3 часа там, беше събота и въпреки това се учидих колко много клиенти имат.

# 602
Лекаря който направи нашето инвитро ми каза да не ходя в Лина,нещо за реактивите ми обясняваше.

# 603
  • Варна
Градският транспорт сега как се движи? Както и преди ИП или са по-нарядко рейсовете?

# 604
  • varna
Мисля, че е със съботно разписание.

# 605
По отношение на Лина мога да кажа,че работя с доста медицински сестри. Всеобщото им мнение(къде от слухове ,които се носят в тяхната общност,къде от лични познати,които имат касателство с лабораторията ) е,че в никакъв случай не трябва да я ползваме.

# 606
  • Варна
Някой купувал ли е плексигласова предпазна плоскост? Трябва ми за бюро. Хубаво ще е да има и крачета, на които се поставя, а не просто да купя един лист и да се чудя как да го закрепя. Разбира се, първо потърсих в нета, но на единия сайт видях безумни цени от 300+ лв, на другия размерите бяха малки, а на останалите цени няма, а само телефони за връзка.

# 607
  • Варна
Маникюристката, която посещавам, си е поръчала такава преграда и шлем от Studioprint.bg. Намират се в двора на ТУ. За цена, не знам.

# 608
Ако е наистина скъпа плексигласовата преграда, то остава вариантът само шлем за теб. Но ако има изрично разпореждане във всеки обект, работещ с клиенти, да има такива прегради, тогава не зная... 300 звучи неприемливо.

# 609
  • Варна
Не, няма такова. За успокоение на майка ми ще я сложа Simple Smile

# 610
Знаете ли къде могат да ми сменят тик-так копче в района на Нептун?

# 611
https://www.iwidecor.com/category/2/kartini-tsvetya.html

Къде мога да намеря такива пана за стена?

# 612
  • Варна
С плексигласови прегради е пълно в продавалник, обаче ми се видяха скъпи, зависи от размера сигурно.
За Лина и аз съм чувала негативни мнения, но пак нищо конкретно. Пускала съм изследвания там.

# 613
  • Варна
Аз не съм доволна от Лина , защото последния път като ги посетих за вземане на кръв от 12месечната ми дъщеря не се справиха. Обадиха ми се след час, за да ми кажат , че кръвта не е стигнала и да отидем пак да й вземат ! Това е недопустимо за мен . Кръв от пръст , нито е плакало детето , нито се е дърпало , ама девойката не успяла да прецени колко да взема .. Еми няма да ги посетя пак.

# 614
  • Варна
Ей, голямо търсене му ударих, че съм изтрила координатите, но помня, че есента ходих срещу Старбъкс за щори и там видях сравнително голям избор подобни картини от 3 части.  Дали работят сега може да ги попитате , но вероятно доставят, защото докато разглеждах чух, че подгвят пратки.
https://www.facebook.com/ModernDecor.InteriorSolutions/posts/1528201960616498
https://moderndecor.bg/

Общи условия

Активация на акаунт