подозрителен кредит

• 11 446
  • 130
  •   1
Отговори
# 75
Наистина няма смисъл.
Утре на майка ви пак няма да й стигне пенсията и ще тегли кредити, защото така е по-лесно, но щом сте толкова мотивирани да ви тормози - дерзайте.

# 76
Наистина няма смисъл.
Утре на майка ви пак няма да й стигне пенсията и ще тегли кредити, защото така е по-лесно, но щом сте толкова мотивирани да ви тормози - дерзайте.

Не разбирате-преди не е правила така!Все още също така не е пенсионерка,работи си.Наистина мисля,че ако успеем да ги погасим,няма да се повтори.

# 77
Разбирам и то отлично, че вие не успявате да огледате безпристрастно ситуацията, ами разчитате на доверие, надежда и 'ама това е мама, тя по принцип не прави така'. Е как не прави така, като няколко пъти е направила?? Докато не обмислите и проумеете защо тя тегли заеми и не направите така, че да спре да тегли - проблемът ще остане.

# 78
Разбирам и то отлично, че вие не успявате да огледате безпристрастно ситуацията, ами разчитате на доверие, надежда и 'ама това е мама, тя по принцип не прави така'. Е как не прави така, като няколко пъти е направила?? Докато не обмислите и проумеете защо тя тегли заеми и не направите така, че да спре да тегли - проблемът ще остане.

Как да го направя?Не мога да съм с нея 24 часа..според мен в момента се е отрезвила и е наясно какво може да й се случи.А ако това й се случи,пак ще е на мен всичко.Така че предпочитам сега да се опитам да оправя проблема,макар и частично.

# 79
  • гр.Пловдив
Jazzy, опитайте за 60 000 потребителски да консолидирате всички задължения на едно място и реално ти да си пак съкредитоискател или майка ти ,само да няма забавяния през времето,че ако се види,че не са обслужвани и няма да отпуснат, ....друг е въпроса,че с тия карантини поне до 13.04 няма да може да се задейства процедурата.

# 80
Назад се спомена 1500 вноски месечно. Ако действително са такива, вероятно има забавяния.

# 81
Jazzy, опитайте за 60 000 потребителски да консолидирате всички задължения на едно място и реално ти да си пак съкредитоискател или майка ти ,само да няма забавяния през времето,че ако се види,че не са обслужвани и няма да отпуснат, ....друг е въпроса,че с тия карантини поне до 13.04 няма да може да се задейства процедурата.

Банките нали работят?Лошото е друго,че майка ми все пак е в рисковата група.Не знам дали ще я пуснат в банката.А и тя вече има просрочие.С 2 седмици.

# 82
  • гр.Пловдив

Тя според теб може ли да е спокойна на обмисля и проумява неща,кото вече са станали и с две думи и на двете им се пече яйце на д-то..Жената търси полезни ходове,помощ,а не идеи и съвети как да начука на майка си канчето и да й прави психо профил ...Какво толкова се чудите и маете,станалото станало,да се отрече от нея и да я остави да се поболее освен !

# 83
С 2 седмици просрочие какво се чудите, че не отпускат заеми?

teddynm, къде давам съвети за начукване на канчето на майката? Да не би да е ок тя да се държи като отвързана и накрая щерката да плаща?

# 84
  • гр.Пловдив
Jazzy, 2 седмици забавяне не са проблем, 2 месеца и нагоре са проблем и се отразяват на досието.

Дам,банките работят,друг е въпроса дали ще отпускат като цяло кредити,понеже нали тръбят постоянно това,да не се взимат нови кредити и т.н

# 85
Често съм гледала реклами на банки, рекламиращи обединяване на всички кредити. Т.е. самата услуга е такава и не е нужно да теглите кредит и да погасявате, те явно го уреждат. Щом рекламират, значи търсят клиенти.

https://www.bnpparibas-pf.bg/v-promenyashtiya-se-svyat-obedinyav … na-1.html?offer=p|5|20000|72&utm_source=Adwords_Conso&utm_medium=cpc&utm_content=Obedinqvane_Krediti_txt_2&utm_campaign=SEA_Conso_2020&gclid=EAIaIQobChMI562L3ouu6AIVxY2yCh1p8gwfEAAYASAAEgLpD_D_BwE

https://www.postbank.bg/Consumer-Loans/Program-More-Today

# 86
  • Варна
Париба май не е точно банка.

# 87
Има доста линкове в Гугъл, дадох първите попаднали ми. Струва си да се проучи обаче.

# 88
Има доста линкове в Гугъл, дадох първите попаднали ми. Струва си да се проучи обаче.

Да,така ще направя,ще опитам да взема кредит на мое име първоначално.

# 89
В друга тема, се разискваше за евентуални причини за отказ на кредит. Такава например е сегашното Извънредно Положение. Това по въпросът за отпускане на кредит на името на  jazzy в настоящият момент.
По първоначалният въпрос за изпратената ЛК и бърз заем - вече е обяснено.
Ако потребителката иска да разбере реалното положение на майка си, най-добре е да накара същата да пусне молба в Централният Кредитен Регистър.
Накрая да я убеди да изготви пълномощно на нейно име за да може да разполага по всяко време с необходима информация и да може при необходимост да закрие, да получи или да откажи кредит.
И да - да се поразрови малко в психологическият аспект и причината защо майка ѝ тегли кредити. Ако майка ѝ се чувства необичана и изолирана, е напълно нормално да търси утеха в харченето на пари.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт