Смешки от форума 33

• 83 973
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
И аз съм на мнението на Сигма. Близначките на мои познати, родени в Германия и никога не учили в българско училище, пишат подобни мейли на леля си. Понякога сме се смяли много с техните писания, но като имам предвид, че владеят писмено и говоримо още три езика, много добре даже се справят.

# 616
  • Mediterraneo
На мен ми е тъжно, защото моите деца един ден ще пишат така... Малката не е ходила на училище в България и въпреки че я научих да чете на бг, писането няма да й се получи. голямата изкара първи и втори клас, уж пише, но граматиката започва да й се размива... Та, само си представям след десетина години какви хейтове ще отнесат заради писането си.

# 617
  • Сф
На мен ми е тъжно, защото моите деца един ден ще пишат така... Малката не е ходила на училище в България и въпреки че я научих да чете на бг, писането няма да й се получи. голямата изкара първи и втори клас, уж пише, но граматиката започва да й се размива... Та, само си представям след десетина години какви хейтове ще отнесат заради писането си.
Е, защо, човек винаги може да уточни, че даден език не му е матерен и го владее слабо, особено в публичен форум.
Няма нищо срамно или за хейт, дори е похвално.ето и на моята се наложи да учи съвсем различен и труден език, само поощрения получава.Никой не си е позволил да се подиграва, напротив.Предполагам зависи и от културния манталитет на нацията , чийто език се учи Simple Smile

# 618
  • Mediterraneo
Аз имам предвид, че и двете няма да се справят с писането на български, испанският им вече е много по- добър от майчиния, и писмен, и говорим( особено малката, придобила е такъв акцент, губи бг думи, по- лесно й е да се изразява на чуждия език, въпреки че вкъщи се говори само на български).

# 619
Цитат
А бебето в утробата чува нормални звуци.

# 620
Цитат
Но съм по-потресена от клипчетата, които се публикуват как пол. влачат протестиращи и ги бият.
Очаквам и много заразени пол. ....
Полароиди, полени, полинезийци... Grinning Не бях виждала такова съкращение.

# 621
Може ли линк към темата?

# 622
Когато не знаят как се пише полЕцаи, или полицаи, съкращават. Няма да се излагат, я!

# 623
Темата е за covid-19. Реших да погледна последните 1-2 страници.

# 624
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хареса ми

Цитат
Тръпки ме пробиват и усещам как портфейлът ми се спаружва само като си помисля за зъболекар.

TrollfaceTrollfaceTrollface

# 625
  • Германия
Заглавие на темата:
Как им е режима на вашите детца

Първи пост:
Цитат
Здр искам да питам ващите детца на 1.7м.   колко пъти хапват на ден и как  ие менюта че ние сме на кухния и мисля че не му стига храната и все още преди лягане пием мляко лл каза да дам 90мл и мисля че и това и е малко много се обърках на последък.

Отговор:
Цитат
И на детцата, и на отца им давам според нуждата от Насъщния. Боже помилуй!... Frowning

# 626
Цитат
Здр искам да питам ващите детца на 1.7м.   колко пъти хапват на ден и как  ие менюта че ние сме на кухния и мисля че не му стига храната и все още преди лягане пием мляко лл каза да дам 90мл и мисля че и това и е малко много се обърках на последък.
Да спре да му яде от храна и да му пие млякото, и няма да е гладно. Laughing

# 627
  • Mediterraneo
хареса ми

Цитат
Тръпки ме пробиват и усещам как портфейлът ми се спаружва само като си помисля за зъболекар.

TrollfaceTrollfaceTrollface

Честно казано, разбирам я напълно. И спаружването ми е познато, че в момента и моят е спаружен по същата причина.

# 628
Цитат
Ако някой се сеща за друга марка и модел, който е на цена около 2000лв с газова уредба или газов инжекцион, моля нека да сподели мнение и за него. Знам, че за тази цена, вероятно е почти невъзможно да намеря читав автомобил, но ако издържи 3-4 години, без да прави сериозни проблеми ще съм много доволна.
На това му викам да си голям оптимист. Grinning

# 629
  • Ямбол
Цитат
Да спре да му яде от храна и да му пие млякото, и няма да е гладно. Laughing
Метър и 70 и аз бих била гладна с толкова малко храна и то споделена.

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 00:16 от Лилянa

Общи условия

Активация на акаунт