Смешки от форума 33

• 84 319
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Цитат
...то и филмите ги повтарят за сундурнайсти път

Последна редакция: сб, 23 май 2020, 09:29 от bubanka

# 316
  • Другата България
И отново любимата ми съфорумка с превъзходното чувство за хумор:
Цитат
От половинката ми се оплаквам.Развъртях се торта да правя,по нова рецепта-чудна,още прекрасна.И понеже е с млечен крем подхождам внимателно,понеже милорд има травма от нишестето в детската градина още.А той крема с домашно мляко.....прелест някаква.Сервирам днес парченце и чакам реакция положителна,а нашичкия върти белтъците,преглъща едно такова очаквателно,сякаш косъм издирва.Накрая за маслото в крема се заяде-много било,той друг вкус очаквал.Абе,джингиби,аз Хогуортс ли съм завършила,че да ти уцеля мечтания вкус?А предната торта с половин кило шоколад и още толкова масло добре му беше.Забрави,че като го взех на филийка с майонеза се радваше!

# 317
  • Euskal Herria
И там оцених поста й, и тук - също. Simple Smile

# 318
Тя трябва да си отвори собствена тема и да си пише преживяванията, ние само ще четем и ще се хилим.

# 319
  • софия
И там в темата ме развесели постът й, и тук. Винаги са изпълнени с чувство за хумор постовете й.

# 320
Тук не разбрах смешката.

# 321
Защо не я цитирате с името, а само загатвате тук, там. Къде е това “там”? Коя е темата, коя е съфорумката? Кажете да я чета, харесва ми стила.

# 322
Темата е Да се оплачем, потребителката е иланг-иланг.

# 323
Тук не разбрах смешката.

Нищо, другия път.

# 324
Цитат
Забрави,че като го взех на филийка с майонеза се радваше!
YumИ въпреки капризите на милорд,още го глези с тортички.Респект!Трябва да влизам редовно в оплакваческата тема да се посмея.

# 325
Цитат
Рециклираната тоалетна хартия се прави от касови бележки, а те имат BPA. Сама прецени дали го искаш в тялото си.
Scream И в тялото. Още 1 Scream

# 326
Цитат
Рециклираната тоалетна хартия се прави от касови бележки, а те имат BPA. Сама прецени дали го искаш в тялото си.
Scream И в тялото. Още 1 Scream
Може да произвежда колбаси за лични нужди.

# 327
ахахаха "В ТЯЛОТО СИ". Ако някой си навира тоалетна хартия в тялото, значи не са го научили добре как се ползва.

# 328
Какво е ВРА?

# 329
Химикал, който се използва при производството на някои пластмаси и носи рискове за здравето. Не знам какви точно. Знам го от бебешките шишета, на повечето пише BPA free  Joy

Общи условия

Активация на акаунт