Смешки от форума 33

• 83 792
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Mediterraneo
Е, как да не съм я чела, нали от там съм цитирала горната смешко- страшка.

# 646
Ягодите и малините за 6-7мин на 250 градуса, ако ще и после през лед и хладилник да минат, няма да са плод за прясна консумация, а някакъв компот...

# 647
И ММ е маниак. Всичко пече, микровълнува и прочие. Почивам си малко като иде в командировка. Пфуу, трудно се издържа с такъв човек, ако си по-инако-мислещ като мен Wink

# 648
"аз освен това ям и шкембе, и чревца, и мозък. С баща ми, докато беше жив, бяхме знаменита гледак по Великден. Всеки от нас грабваше по една агнешка главичка и започваше да яде с изискаността на канибал от Тамбукту, а деликатната част на фамилията ни гледаше с потрес."

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 10:05 от Sissy

# 649
Цялата тема е за смешките.
И ти допринасяш, де.
Например с историята за семейството на приятеля ти, който всъщност е дори много добър, сигурно даже най:

Имам много добър приятел. Жена му и малкият му 9 годишен син не са напускали пределите на жилището си от 8 март 2020. Защото навън е страшно, защото има коронавирус, защото ще се разболеят.

Scream Smile

# 650
Здрави!!! С три удивителни.Grinning
Цитат
Кажете марка модел, аптека, за дебели здрави презервативи! Предназначени специално за анал3н секс или поне за по страстен груб! Дебели 0.08-09мм здрави !!!

# 651
Цитат
Кажете марка модел, аптека, за дебели здрави презервативи! Предназначени специално за анал3н секс или поне за по страстен груб! Дебели 0.08-09мм здрави !!!
Леле, тая ме фърли в тъч!!! Тц... тц... тц... И си глътнах коментара!!! Ай, ай, ай!!

# 652
@Ли Лу Joy
Няма такава паника. Днес към 11 ще му звънна да се видим и да науча новите постижения.

# 653
Цитат

Е, има ли наистина такива, специално предназначени за анален секс? Иначе мен ме заболя само като прочетох "груб" и "анален" в такава интимна близост.

# 654
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
абе, мечтае си човека... Wink

# 655
  • Down south
Цитат
Здравейте, искам да попитам, как да накарам тиквичките ми да се надуят...
Expressionless

# 656
"Прищипвала съм така нерв и неврологът първо искаше да ме показва на студенти, че такова нещо друг път нямало да имат шанс да видят на живо, но като се разръмжах насреща му, ме метна на кушетката, сплете ме на моряшки възел и тъкмо да реша, че ме убива, нещо изпука и от болката нямаше и помен, а аз си  тръгнах с подскоци."

# 657
С подскоци? Да не е представителка на заешкият вид хора? 🤭

# 658
Така ме боли гърбът в момента, че и на мен ми се прииска да ме метнат на кушетката и да ме изпукат. Grinning

# 659
  • Mediterraneo
Всъщност има специални презервативи за анален секс, правилно си питат хората! Обикновено са черни и по- дебели от обикновените.

Общи условия

Активация на акаунт