В момента чета ... 64

• 43 641
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Аз също съм изненадана,че Киндъл чете epub. Моят е последният Пейпъруайт и не чете със сигурност. Освен ако не съм пропуснала  някой ъпдейт.
Сторител и аз го тествам в момента. Слушам биографията на Катето Евро. Допада ми, но ако е по-динамична книгата, вероятно няма да е подходящо и ще изпускам нишката. Реших да пробвам заради ситуацията в момента, за да не разнасям Киндъла, да го видя и пипам навсякъде. Мисля поне за първия месец да си остана абонат. Само не разбрах защо рекламират 9.99 на месец,  а като се регистрирах ми излезе, че ще ме таксуват 12.99 ако не прекратя абонамента преди да изтече тестовия период.
Иначе все още чета Сблъсък, но май ще я поотложа за известно време и ще подхвана нещо друго.

# 421
  • Mediterraneo
Деси, хронологично ли караш поредицата на Лекберг? Аз съм голям неин фен!

# 422
  • Пловдив
Не, това е единствената, която съм чела, грабна ме, ще се четат и другите.

# 423
  • Mediterraneo
О, започни ги отначало, няма да сбъркаш!

# 424
Много отдавна не съм ви чела - попаднах в плаващите  пясъци на "Малкият приятел" на Дона Тарт - привидно леки, плавно течащи, сантиментално старомодни, а всъщност завличащи те надолу и надолу, стигащ до фазата - Хайде вече да се свършва това. Приключих последната страница с изразителното wtf?! Явно не разбирам този вид литература, в който просто недоумяваш - за какво беше всичко това?! Сюжетна линия, която просто не води до никъде. Започва със завръзка, има 700 страници прекрасно написан, но поне за мен скучен текст, а развръзка - просто липсва. Или както гласеше един отзив в гуудрийдс - "I imagine this is what famous soccer players feel like when their sons take up ballet. So very disappoint.". Ще ми е любопитно да прочета и вашите отзиви, тепърва ще ги потърся в темата, но може ли някой, която я е чел, да ми услужи:
Скрит текст:
Добре, ясно, че големият въпрос - кой всъщност е убиецът - всъщност изобщо не е съществен, но все пак - кой е?! И второ - какво, по ангелите, беше това с тази епилепсия?!

# 425
  • ул. "Мечтание"
Другарчета, тия дни ме  преследват цитати от Пабло Неруда. Какво ще ми препоръчате от него? Прищя ми се да прочета нещо повече от няколко цитата.

# 426
Взех спонтанно Surrogate на Tania Carver/дебютно криминале/ и почти го преполових .Обичам английски автори и особено крими жанра,където са оплетени личните житейски драми на разследващите с жестоките прояви на насилие.

# 427
  • София
Вчера мернах един филм - „Часовете” и като.видях, че е по книга веднага си я свалих и днес я почвам. Simple Smile
Преди това четях „Царицата на нощта”, но нещо ми.е много скучна и протяжна и я зарязвам.

# 428
Аз пък днес отново подхванах книга на Нора Робъртс - "Точно по пладне". Авторката, по мое мнение, пише доста увлекателно. Вчера дочетох пак нейна книга: "Брегът на тъмната вода". Обикновено чета по-бързичко, но поради лични причини, тази я позабавих доста и я четох на пресекулки. Ами до последно бях заблудена кой е извършителя. Grinning Успя да ме изненада накрая. Препоръчвам я на любителите на трилъри. Има от всичко по малко, но не прекалено.

# 429
  • софия
И аз харесвам Нора Робъртс. Отбелязала съм си за четене Въглени в мъртвата пепел, но още не мога да стигна до нея.

# 430
  • София
За Киндъл и epub  го написах аз, бях го чела в някаква дискусия и така и не я намерих, доста рових. Обсъждаха точно това, че най-новите модели вече четат epub, а може и да не съм разбрала. Съжалявам ако съм ви подвела.
Отчаяхте ме с тоя Малък приятел... Аз с такова нетърпения я чета, а после дали няма да съжалявам? Другите й 2 книги бяха брилянтни, надявах се и на тази.
От Камила Лекберг съм чела първите две от поредицата - Ледената принцеса и Проповедникът. Малко сладникаво ми идваше на моменти, чудех се Даниел Стийл ли чета или шведско крими. Не бяха лоши книгите, но в сравнение с поредицата на Юрт и Русенфелт, тези ми бяха по-слабички.

# 431
Свърших  "Да обичаш непознат", от Барбара Фрийти и
почнах втората част "Да си играеш с огъня"(от Б.Фрийти).
Скрит текст:
Дано с тази книга свърши поредицата "Taken"("Взети"), че не виждам да има преведена друга от тази поредица(не знам английски), а много искам да видя този Евън, дали най-накрая ще го хванат, без вечното му измъкване и да разбера коя от всичките баби от първата книга е тайният му партньор ! 😁😁😁 

# 432
SatisfiedSmiley
Много отдавна не съм ви чела - попаднах в плаващите  пясъци на "Малкият приятел" на Дона Тарт - привидно леки, плавно течащи, сантиментално старомодни, а всъщност завличащи те надолу и надолу, стигащ до фазата - Хайде вече да се свършва това. Приключих последната страница с изразителното wtf?! Явно не разбирам този вид литература, в който просто недоумяваш - за какво беше всичко това?! Сюжетна линия, която просто не води до никъде. Започва със завръзка, има 700 страници прекрасно написан, но поне за мен скучен текст, а развръзка - просто липсва. Или както гласеше един отзив в гуудрийдс - "I imagine this is what famous soccer players feel like when their sons take up ballet. So very disappoint.". Ще ми е любопитно да прочета и вашите отзиви, тепърва ще ги потърся в темата, но може ли някой, която я е чел, да ми услужи:
Скрит текст:
Добре, ясно, че големият въпрос - кой всъщност е убиецът - всъщност изобщо не е съществен, но все пак - кой е?! И второ - какво, по ангелите, беше това с тази епилепсия?!

О, да, аз също накрая приключих с изразителното "wtf?!" Rolling EyesSmile
Но при мен бе по-скоро от факта, че достигнах до следния извод ... при все, че имах подозрения на един по-ранен етап от книгата, но някак махнах с ръка и си казах, че едва ли, но ...

Скрит текст:
По всичко изглежда, че убиецът е Пембъртън, препратката за "малкия приятел" в края на книгата. Сега не мога да я възпроизведа, ще трябва да се разровя, но това бе "уликата", струва ми се.

# 433
  • София
Добре де, кой ви даде "Домът на коприната" на Хоровиц?

Някой, ако я има електронно, няма ли да се смили над мен?

# 434
  • София
Да се похваля, че сутринта на четеца ме очакваше новият роман на Кинг и вече го започнах Blue Heart.

Грета Ей,
Скрит текст:
ако ползваш МБ, там я има книжката (ако не ползваш програмата, драсни ми на лични). Иначе на хартия е трудно да се открие, защото е с изчерпан тираж.

Общи условия

Активация на акаунт