Плаче ЮЛСКОто човече, колики го мъчат вече

• 13 397
  • 310
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета! Да се включа и аз към темата със заголването на пенисчетата. Мама съм на две момчета. С баткото и с Венци започнах заголването от 20-тия ден и до 40-тия вече бях готова. Доктора ми каза , че колкото по-рано се заголи пенисчето, толкова по-лесно ставало. С баткото използвах бебешко олио, но с бебчо ми беше по-лесно във ваничката, когато се къпем. Сега само вечер го обливам със сапунена вода, за да е чисто мястото.

# 241
  • някъде
Честита месечинка на бебоците!    bouquet
Попова, хайде вече оправяй се и се наслаждавай на малката принцеса! Praynig
Фиона, искаме снимки с новата прическа и с новите дрешки! Hug
Вера, нормално е да си обръща главичката!  Peace За цеденето- цедиш малко да облекчиш гърдата! В началото и аз постоянно ходех и капех- навсякъде беше с капки по пода, но сега вече само преди да го нахраня започва да тече! baby_neutral
Делфинче, не го оставяй да заспива на гърдата- щипи му петичката или раменцето му побутвай за да се събуди! Peace
Рени, и при нас е така- ва началот като го нахранех и заспиваше веднага и три часа не се събужда, носега не е така... Crazy
Момичета, татковците помагат ли ви- в смисъл прахосмукачка, бършене на прах, миене на чинии и такива всекидневни работи, защото аз днес съм сърдита на моя мъж (направо съм бясна) #Cussing out- нищо не иска да ми помогне, както оставя къщата, така си я намирам после- и все се оправдава с това, че е изморен от работата си. Оставя си дрехите навсякъде и във всички стаи и аз после ходя и прибирам- кое в гардероба, кое в банята за пране... Понякога не издържам и ще си хвана багажа и ...Whistling

# 242
  • Варна
Честита месечинка на Бойко  uraмного да папка и спинка
вчера се похвалих че нещата при нас са добре и се урочасах. #Cussing outднес бебо пек беше страшно неспокоен и почки не спа.
Рени,и ние сме така.яде на 2 часа+-.предполагам че е бум в разтежа,зящото на моя кърмата определено му стига.за 22дни е натдал 1.200кг.
Попова,дано се оправиш по-бързо и да не се налага да спираш кърменето Praynig
Delfinche,освен чая на Хип за кърма и ма и едно хомеопатично лекарство което аз пиех в родилното и много помага.Ricinus comunis 5ch.аз ги пиех 3пъти на ден по 5.
Didi81,нашия татко ми е голяма помощ макар че има много малко свободно време.спуска се сам да помага без да съм му казала нищо и даже днес ми каза да не готвя за да мога повече да си почина.може би на твоя му е малко трудно да свикне с новата обстановка/ако мога така да се изразя/
Eti_31,как точно го заголваш?
нашея бебан също много се върти.подпрян неподпрян,няма братче.почти никога не го намирам така както съм го оставила.и ние като Марти на Надето много обичаме да спим по диагонал.
целувки на бебоците

# 243
Здравейте майчета и от мен. Моята бебка също е от лакомите, защото много повръща по време на ядене, след ядене, уригва ме се и по време на ядене и след ядене по няколко пъти. И ние от няколко дена се храним на 2,5 4аса,но понякога заспива и пропуска ядене. Ние сме на изключително кърмене и засега имам мляко и гърдите ми са по-добре. Бебка ги изсмуква добре. В началото и аз имах проблеми, имах буци в гърдите си, темперетура, страхотни болки, бях на антибиотици. Аз се излекувах само с кърмене и цедене.
Аз също много искам да имам три деца,но ми се иска сякаш да изчакам поне година.
Бебка е много послушна - плаче,когато е гладна и когато и се спи, а неможе да си надвие съня и когато иска внимание.
Лека и спокойна вечер

# 244
  • някъде
Didi81,нашия татко ми е голяма помощ макар че има много малко свободно време.спуска се сам да помага без да съм му казала нищо и даже днес ми каза да не готвя за да мога повече да си почина.може би на твоя му е малко трудно да свикне с новата обстановка/ако мога така да се изразя/
Да бе, не може да свикне- а аз как свикнах да кърмя по 7 пъти на ден и нощем да ставам по 100 пъти, и да се разхождам по цял ден и крака не ми останаха, само за да може бебо да спинка.
А в началото как ми помагаше- беше му жал за мен, понеже ме беше видял да лежа като умряла докато ме изкарваха от операционната и бях под упойка! Ама вече забрави... #Cussing out

Моят бебок за 24 часа е акал само 1 път  Tired и незнам дали е нормално! Иначе нямахме проблем с акането, но днес какво му стана незнам! Сутринта само се напъваше и пъшкаше, но не можа да се изходи, на обяд пак така и чак като го нахраних се изака, но после- нищо, само напикани памперси... Даже мислех по едно време да му вкарам термометърче...
Фиона, при вас колко време не се беше изхождала София, когато и приложи термометъра? newsm78

# 245
Jorji - много лекичко започваш в началото. Все пак го боли бебчето. Затова става за около 20 - тина дни. Може да капеш на самата главичка малко бебешко олио, с цел омазняване. Не натискай много. В началота ми се струваше, че няма да успея със заголването, но постепенно се получава. Доктора, каза, че ако се забавите със процедурата, кожичката се сраства и се прави "СЮНЕТ" -хирургически

# 246
Jorji, да те попитам това лекарство хомеопатичното Ricinus comunis 5ch, какво представлява, хапчета или прахчета? Колко струва? Написала си, че си ги пила три пъти по 5 и колко дни могат да се пият? Ще съм ти признателна, за поясненията.
 Hug Hug Hug

# 247
Момичета, защо 2 часа ви се струват малко за време между кърменията? Човешката кърма се усвоява средно за около 90 мин от организма, следователно логично е след това време отново да са гладни.

Делфинче, щом пампите са пълни, няма нужда да си мислиш, че детето е недохранено или че ти спира кърмата. Дай му на твоя мъж да прочете например тези две статии:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24953.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=20418.0

Ети, имай предвид, че хомеопаичните лекарства се предписват строго индивидуално според личните характеристики на всеки човек, а не според симптомите, затова се назначават от лекар-хомеопат. Порови по-назад в един постинг на Асето има подробности за същността на хомеопатията.

# 248
  • на правилното място, в точното време
   Здравейте и от нас. Ние заспахме и имам малко време за форума. За заголването на пишонките на момчетата- с баткото пробвах с месеци, но така и не се получи нищо. За сега няма проблем а е на 15. Така и не разбрах с каква цел се прави това  newsm78
   За акането-момичета,не се шашкайте,ако бебоците на акат често. Пълненето на памперс не е показател за наядено бебе. Йоанна понякога не ака по два дни и все пак си се храни добре. Забелязах,че като попрехвърлят месеца, и почват да акат по-рядко.Изведнъж стана при нас.Както акаше по 3-4 пъти на ден изведнъж 3 дни нищо. Така се ошашках, но бях си казала никакъв термометър. Взех сокче на Хип от сливи и тя се изака. Правих и няколко пъти сок от круша,но забелязах,че със сок и без сок ака ,когато си иска. Сега сме само на кърма и добавката.Ака почти всеки ден,но дори да не се изака,не се притеснявам,пъшка,напъва се, но и след като се изака пак прави така,макар,че трябва да й е празно коремчето. Гледам да няма колики и това е.
  За помощта на мъжете, Диди, поговори с мъжа си,обясни му,че имаш нужда от помощта му,каже му как се чувстваш, е ти също се изморяваш и твоята работа не е по-малко лесна или отгоровна. Все пак гледаш и се грижиш за детето,създадено то двама ви с много любов. В някой от почивните дни го остави за няколко часа, да се грижи сам за бебето,за да разбере какво правиш ти по цял ден. Оставяй го да почива за малко след работа, но иначе му казвай в какво искаш да ти помага, иначе той може и да не се сети , а и да не знае точно как.
    Попова, дано скоро се оправиш и да продължиш с кърменето! С теб сме!
  Фионче, давай снимки, че другата неделя съм кума и не знам как да си оправя главата. Давай идея! Пък как не ми се занимава с тоалети,фризьори,маникюри , пфу!Ама,на ,налага се!
 Айде,лека от нас и много целувки!

# 249
Ех,че ми е страшно с тия пиши.Дали ще се справим  newsm78
Ще взема да накарам таткото.

Бебчо не пропуска ядене.Папка си и тва е.Само веднъж се случи да проспи яденето в 00часа.
При вас как е с нощното хранене?

Диди нашият тати също не е много активен ама аз вървя и мърморя след него.Иначе за банята много ни помага,коритца,кофи...
Прави и салатка като се прибере,слага масата и дотам.Ами такива са.Трябва все да мърмориш след тях.Апък като им казваш,много си мърморела  ooooh!

# 250
  • Варна
Да споделя и аз.
Вчера бях на преглед при гинеколожката, която ми следи бременността. Аз родих на 07.07 секцио, минали са 43 дни. Чувствам се прекрасно, не ме боли операцията. Но лохиите ми продължават и от около 2 седмици са като зацапване кафеникаво на цвят. Изписа ми антибиотик Оспамокс заради тях, бил съвместим  с кърменето. Гледа ме на ехограф - матката ми е ОК, белега също.
Искам да питам, дали и нас вас са ви изписвали антибиотик в този случай, има ли полза?

А другото е, че преди няколко дни се опитахме да правим секс, но нищо не стана. Влагалището ми се е свило и адски боли, а аз съм секцио.

# 251
Здравейте!

Честито на всички бебчета навършващи 1 месец!  bouquet

Ема също не пропуска нощното хранене, даже са две. Като яде в 22.00 и после се събужда в 2-2.30 и после отново в 4-4.30. Crazy
Та се чудя докога? Ама щом е гладно детето да яде. В 6.30 е първото и сутрешно хранене, та така се събират доста ставания и лягания но какво да се прави Simple Smile.

Пожелавам на всички хубав ден и дано проблемите ни (ако има такива) се решат скоро.

popova на теб стискам палци всичко да се оправи и да продължиш да кърмиш малката съименичка на Ема  Hug Heart Eyes

Целувки от нас

# 252
  • Варна
Здравейте и от нас.
Димитърчо има днес месечинка и черпи Party
 Misc Baby Bottle newsm64  party023  cook Drunk cheers Popcorn kaffeetrmker_2 cook cook
Заповядайте да ви е сладко Heart Eyesима за всички кои каквото си хареса.
днес се чуствам супер,макар и малко недоспала.много ми е любовно и искам да ви кажа колко много ви обичам и не мога да си представя какво бих правела без вас newsm03  love001
Да сте живи и здрави.Господ здраве да дава на вас и вашите семейства Kissing Heart

# 253
Същата работа с мъжа-много мрънкам,много искам!Е той си ни помага не се оплаквам с къпането и с разхотка!Салата си прави слага вдига  и така!Но като реве много се караме а е ревнала и аз съм виновна или е гладна или била мокра или аз съм я карала да реве!В такъв случай вече му я давам и да реве в него!Да види той!Ама като е в него пак аз съм виновна че реве!Аман!

За яденето вечер не мога и немога да го махна това в 3!
Ама ще се борим малко по малко се увеличава паузата ту се събуди в 3 ту в 3.30 и така ще се увеличи от самосебе си с времето паузата!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох сега свеки пак влезна и ни гледа и вика не ти ли е страшно мен много ме е страх да се облъчва на тоя компютър! #Crazy

Асето зачезна бе?Сега долу казах на една комшиика че няма да я захранвам рано беба, и тя се облещи!Поне сок се давало от морков,то не било захранване това а после в 4 месец да съм почвала с картоф!

# 254
  • Варна
Честита месечинка на Мина на мама Zvanche.да расте здрава и засмяна   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт