[
.По повод носенето на ръце ми попадна една статия, която лично на мен много ми хареса и вече спокойно и с удоволствие се гушкаме:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108355.0
Лек ден на всички и целувки на сладкишите!
.
Луда станах.Пробвахме капките бебинос,и Ема ги прие добре,но нямат голям ефект,поне при нас.Днес сме на консултация да видим колко сме пораснали,и най-вероятно ще ни бият ваксина.
Изписа ми антибиотик и за сега се кърмим,след 5 дни съм на преглед,за да видим дали се подобрявам.И ако не се подобрявам лекаря иска да ми спре кърмата,за да оправим гърдата
Много искам да кърмя,и ми е много мъчно ако трябва да спра.Хубавото,е че отока се спука сам,и няма нужда да ме режат(поне за сега).Лелее,как я фтасах самоо....Имам чувството,че всичко най-лошо се струпва на веднъж върху мен.Радва ме ,че Ема е добре,то по-важно от това за мен няма.

и тежък престой в болницата ще имам едно плачещо нон-стоп бебче.Ама поне от това за сега се оттървах.Май и колики нямаме...Като се изключи,че се кърмим по 1.30-2 часа-всичко е наред.Иначе си спинка по 3 часа после.Пу да не я урочасам сама!!!

Май ни е много раничко,да си извъртаме вратлето 

. Като чета постингите Ви и разбирам, че някои мами имат затруднения при кърменето. Аз също съм една от тях. В началото нямах почти кърма и за това му давах АМ, но след като прочетох постингите на Асето, че бебето трябва да се държи повече на гърдите за да стимолират производството на кърмата взехме по често да се кърмим и почти сме спряли АМ. Но имам един проблем, кърмим се много време - някой път час, друг път 2 часа и като го сложа да спи и, а ако се събуди и почва да пищи и пак го слагам на гърдата и продължаваме със сукането. Нормално ли е повече от 2 часа да суче? Имам чувството, че пак не се нахранва след толкова дълго време и баща му като види, че реве и ми вика: "Абе кво го мъчиш детето толкова време да суче. Я ела при татко да те нахрани" и му приготвя шишето с АМ и след една доза от 60, някой път и 90 мл бебо се киротва и заспива на мига. Незнам, не мога да си го обясняна
. Възможно ли е кърмата ми да не е хранителна и за това да не може да се наяде момчето ми? А и след кърмене много рядко се уригва и често повръща. Бях прочела, че и други бебчета имат този проблем. А за цедене, както каза фиона и аз като теб не мога нищо да изцедя с помпата. Гърдите ми са доста меки и вземам да се чудя дали пък кърмата не ми е малко...

Купи си чай за увеличаване на кърмата и пий много вода. Това, че са ти меки гърдите или нищо не изцеждаш не е показател, че нямаш кърма. 
Купи си чай за увеличаване на кърмата и пий много вода. Това, че са ти меки гърдите или нищо не изцеждаш не е показател, че нямаш кърма.
!!! А чая за кърмачки на Хип съм си го купила, даже втора кутия пия вече. 
Не съм запозната по въпроса но аз също седя с бебо на компа както и всички останали мамчета които пишат по форумите
Те свекитата малко се чудят за какво да се притеснят около "на баба душичките" 
Що така? Може да е от жегите или е бум