Искам да ви споделя колко съм щастлива !
Днес ходихме от педиатърка,на която си платихме. 1 час ни преглежда и съм просто онемяла

Асе все едно ти ми беше насреща и ми говориш.Тая жена,освен че прегледа обстойно детенцето,рефлексите му,фунтанелка,как да масажираме показа,гимнастика на бебето...
Наддал е 1.400 за 1 месец.Сега тежим почти 4 кг

Каза че било похвално за бебе което е само на кърма.
За 1 час ми изрецитира една книга просто.
Правихме пробно кърмене но това защото и се оплаках че ми плаче много.Не исках.Но като ми заговори разбрах че освен че е твърдо ЗА кърменето на бебето-изцяло.Така и ЗА късното захранване,НЕДАВАНЕТО НА ВОДА/няма нужда защото кърмата задоволява както гладът,така и жаждата на детенцето/. Водата е само за изплакване на устичката при нас.
Детенцето изсука 60мл от едната и 20мл от другата гърда/тя преди това ми обясни че често бебето за първите 5мин изсуква 95% от необходимото му,после си дояжда/ Но това че е изял само 80 гр не е фатално защото другият път може да изяде както 90,така и 120.Всеки път различно.Ако беше някоя друга лекарка веднага щеше да ме изпрати за АМ да дохранвам.
Според нея едно малко бебе е нормално да яде от 7 до 15 пъти в денонощие.Колкото му е нужно,без ограничения.
А кърма се останови че имам предостатъчно защото като се наяде Галко и тя стисна за да провери и се разхвърча навсякъде
Мами,които сте в криза и си мислите че не стига папуто,моля ви слагайте ако трябва бебето на често за да стимулирате.
Целувки от нас
моето зверче кротува и ще се пробвам да попиша малко
може ли толкова бързо да се издължи 
постингът ти все едно аз съм го писала.вече душа бера.искам да спяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя. 
къса ми се сърцето.днес като рева 15мин.в кабинета на педито след това спа 3 часа непробудно даже да суче не се събуди
нищо не помага.преди да родя ходех всеки ден по два пъти
!!! Благодаря предварително!
Но може да се дава през 4 часа. Една стърготинка индийско орехче в една чаена лъжичка кърма. Нали знаете, че е опиат
Тя милата сега тепърва свиква с бебчо, а при нас вече е съвсем различно. Сигурно и в другите теми е така,има голяма разлика между първите родени и последните.
Аз все си мисля че кърмата не стига и се цедя почти след всяко хранене, а сутрин гърдите са ми напргнати и задължително цедя. Които се е напатил с температура десетина дни от гърди виж как цеди, а и не ми се яде много, че и кърмата намалява... Нашето детенце е къщно гърне не обича да се клати много в количката, все се буди, в коритото реве като е по-гръб само обича да я изполиват с вода
Понеже нощем не ядем, но към 4 часа се размърда и я взех при мен да си хапне, аз цяла нощ съм я мислила, а може би щеше да откара до 6 часа. 
). Успех!