Мрънкат ли ви мъжете, че ви издържат в период на майчинство?

• 14 191
  • 502
  •   1
Отговори
# 270
Днес пак го срязах, че не ме уважава и той каза, че е отворена вратата. След това като ми видя реакцията, омекна и тръгна да ме прегръща, казвайки да не го оставям никога, че още ли не съм разбрала, когато се шегува и че аз съм неговото семейство...както казах големи парадокси в нашата връзка и сложни персонажи с объркана психика сме....

# 271
Christina1980, много точен коментар. Аз отдавна съм се зарекла, ще сега по-важно ми е да си стъпя на краката.

Ти НЕ си стъпваш на краката. Гледаш си детето, получаваш 400 смешни кинта и търпиш унижея и подигравки с мисълта, че ЩЕ си стъпиш на краката и ще изчезнеш.

На него му е пределно ясно, че ако ти дава по 2-3 бона да си имаш всеки месец за харчове и глезотии, ти ще можеш да си стъпиш на краката и ще избягаш - сметнал си ги е много добре тези 400 кинта, че за нищо няма да ти стигат - съответно ще седиш и ще търпиш, докато някоя тийн-ка не му завърти главата и не те изхвърли на улицата посреднощ, след като ти е спукал 2 ребра.

# 272
  • Най-красивата страна

Значи не му е все едно дали ще си тръгнеш?

# 273

Значи не му е все едно дали ще си тръгнеш?

Все едно му е. Тя през ден май му казва, че ще си ходи - то тва му го казва, сигурно, по-често от Добър ден. Голям цирк са. За 400лв на месец. Баааа*х тая криза!

# 274
Ама моля те, разбира се, че няма да те изгони, да не е луд. Готвачка, гледачка и сексуално раздаваща се. Като те държи без пари, де ще ходиш.

# 275
  • София
Я пробвай да се държиш студено с него - не готви, не му говори, никакви масажи, даже не го докосвай. Ще видиш, че ще се усети.
Ако случайно ти посочи вратата, кажи му, че имаш да гледаш дете.
И му разясни, че ако ще сте семейство, трябва да сте истинско семейство. А те си помагат в трудни моменти.

# 276
Ами хвани го, пък поговорете защо  се държи така. Обясни му как се чувстваш. Кажи му, че след като ти си неговото семейство, е редно да те третира като такова. Не като съквартирант.
Спомени и за онази таблица със задължения, настоявай да сте обединени. Поискай да я махне. Най-вероятно няма да му е кеф да чуе, че не се държи като мъж, а по-скоро прилича на чичкото от бюрото за бързи заеми....ако наистина те цени ще разбере грешката си.

# 277
Да напуснеш домът си на 19 години не е голямото WOW, не го считай за постижение. Безброй сираци и деца подложени на домашно насилие напускат домовете, в които живеят, още на 11-12 годишна възраст, защото не издържат на тормоза.
....

Свекървата може да я намираш за токсична, но с твоето мислене АЗ те намирам за токсична за твоето дете.

Хайде сега няма нужда да изкарваш авторката виновна. Келеша още малко да го разцелувам, а? А, ако излизането от дома не беше постижение, никоя нямаше да пренебрегва мъжете, живеещи при родителите, което често се пише в този форум.

Да не говорим, че е емоционално нестабилен (меко казано) и няма да бъде пипнат от тийнка и с пръчка даже.

# 278
  • Варна
За съжаление този цирк е пред детето.
Да настоява, да изисква какво?
Насила ли се вменяват грижа и обич.
Аз не бих живяла в брак без взаимност и любов. Компромиси мога да правя. Но Да играеш театър цял живот, не.  А всеки човек има шанс да търси по- добра алтернатива. Можеш да го изнудваш с детето, да манипулираш и да го дресираш. Прост индивид може и да поддаде. Но интелигентен и реализиран мъж- не.
Депресията ти показва, че не си щастлива, независимо чия е вината. И отново повтарям че действията, а не думите са показателни.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 14:54 от Viviana91

# 279
Мъжът се държи с нея точно както тя заслужава. Какво уважение, каква любов, след като се е продала за жълти стотинки.

# 280
  • София
Гледай Хубава жена и добре помисли върху репликата "Аз искам всичко".

Ако ти самата не се смяташ за достойна да получиш всичко, е твой проблем!!

# 281
Папа, да кажем, че имам 3 000 лв. на месец, пък не съм избягала.
Не съдете така прибързано. Вярно моят мъж не повишава тон и не чупи нищо, ама пак не е идеален.
Авторката като почне да изкарва 2 000 - 3000 лв., пак ще го мисли. Сега е важно да намери начин да го прави, което не е толкова лесно, колкото изглежда като четеш бг мама, особено когато имаш малко дете.
Трябва яко квалификация и отдаденост, както за работата, така и за детето.

# 282
Папа, да кажем, че имам 3 000 лв. на месец, пък не съм избягала.
Не съдете така прибързано. Вярно моят мъж не повишава тон и не чупи нищо, ама пак не е идеален.

Криси, ти не си избягала, защото не искаш да избягаш. Там е разликата - авторката иска, но няма финансова възможност, а със смешните 400лв, няма как да спести няколко месеца по Х лева, за да може да си тръгне.

# 283
Да кажем, че съм проучила, че навън не ме чака нищо по-добро.

# 284
Аз не съм сигурна, че авторката иска да бяга.

Общи условия

Активация на акаунт