Мрънкат ли ви мъжете, че ви издържат в период на майчинство?

• 14 183
  • 502
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Christina1980, много точен коментар. Аз отдавна съм се зарекла, ще сега по-важно ми е да си стъпя на краката.
Въобще не се учудвам, че точно този коментар прие за точен.

Като си повтаряте, че и другите са на същото дередже в токсична връзка, как си решавате проблемите? Или просто ако се самоубедите, че и другите са в смотани връзки ви става по-леко. То си има хубава поговорка по темата.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 16:18 от ~Étoile~

# 286
Да кажем, че съм проучила, че навън не ме чака нищо по-добро.

И нейният Мун не го чака нищо добро, а вече и с дете.

# 287
PapaSmurf, смешки говориш. Как през ден ще му казвам, че ще си ходя. Не мисля и това да обяснявам. Много ми станаха обясненията, като на ученичка. ..

# 288
PapaSmurf, смешки говориш. Как през ден ще му казвам, че ще си ходя. Не мисля и това да обяснявам. Много ми станаха обясненията, като на ученичка. ..

Смешките ги говориш ти. През пост обясняваш как като обявяваш, че ис тръгваш, той ти посочва вратата.

Я, моля те, ела на себе си и не тормози детето психически.

# 289
Скрит текст:
Christina1980, много точен коментар. Аз отдавна съм се зарекла, ще сега по-важно ми е да си стъпя на краката.
Въобще не се учудвам, че точно този коментар прие за точен.

Като си повтаряте, че и другите са на същото дередже в токсична връзка, как си решавате проблемите?
Или просто ако се самоубедите, че и другите са в смотани връзки ви става по-леко.
Скрит текст:
То си има хубава поговрорка по темата.
Че те повечето теми са с такава цел...да помрънкат, да се пооплачат, да разтоварят напрежението, да чуят, че и другите са като тях...И на другия ден си продължават живота по старому.

# 290
Хора, стъпвам си на краката, щом се връщам на по-висока длъжност и заплата. Имам амбицията за повече. Не съм мързелива...

# 291
Франсоаз, мрънкам си, оплаквам се , разтоварвам и продължавам да целя финансова независимост и по-високи доходи, които ми трябват за да предприема по-сериозни мерки. Все пак дете имам и с гол г.з не се излиза на квартира... Това според теб статукво ли е?

# 292
Франсоаз, мрънкам си, оплаквам се , разтоварвам и продължавам да целя финансова независимост и по-високи доходи, които ми трябват за да предприема по-сериозни мерки. Все пак дете имам и с гол г.з не се излиза на квартира... Това според теб статукво ли е?

Кви по-високи доходи, като ти в момента си с 0лв доходност?! Уж бизнесдама беше, но бизнесът е в застой, тема пускаш, че не можеш да си намериш работа, а си в майчинство... Сега започваш работа на по-висока позиция.

Май се обърка яко. Я пий един чай, прочети си мненията в темата и пак се яви да ни баламосваш.

# 293
Човек, PapaSmurf, работя в компанията от няколко години като Асистент на гл.изп.директор. Шефът ми предложи нова позиция, защото разбирам от работата, по-интересна е и т.н. Какво да ти обяснявам? Ако щеш вярвай. Не си ли разбрал, че още не ми е тръгнал дохода??? Не може ли да се сетиш? Нямам буфер, защото е изгърмян по баща ми бавно-бавно....

# 294
Сори, мацко. Не успя да задържиш панаира още няколко дни. Приятен живот.

# 295
Предложи мен на нова позиция, защото разбирам от работата.
RelaxedGrin

# 296
  • Сф
Елен си плямпа само.Всичко е можела, почти ..да канализира досега, но още мечтае.
Изобщо няма общо с Кристина, която много добре си е направила сметката с брака.Не е за всеки, особено за тея с лабилна психика като авторката- тя просто бълва една след друга " хубавини".
Да не говорим за липсата на логика...  Мани, мани..

# 297
Боже, колко сте зле и си мислите, че ви пързалям. Де да беше лъжа...:/ Много бсе натоварих и изхабих адски много енергия.

# 298
  • Варна
С масажи се прогресира в кариерата.

# 299
Viviana91, масажите бяха, когато бях на 22, имах нужда от средства за семестъра ми на есен, а т с лятна работа щях да събера повече пари. Хайде стига толкова. Ужасни сте!

Общи условия

Активация на акаунт