Гримиране - идеи и техники. Тема №77

• 44 027
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Много свободно време за експерименти

Много ми харесва.Чудесен грим и много отива на очите ти.

# 106
Енигма, аз също ползвам на Бенефит, доволна съм. Анастасия знам, че са добри, но не съм си купувала.
За брокатени сенки - защо не си вземеш една палитра на Huda beauty? Например от тези малките, с по 9 цвята, които са 66лв. Ако не се сещаш, пиши да ти ги покажем.

Реших се и аз за Benefit номер 4, дано ми е добре. А за палитрите на Huda Beauty след дълго чудене , ето тази:
Скрит текст:

# 107
  • Down south
Реших се и аз за Benefit номер 4, дано ми е добре.
Помадата или молива?
Аз бях поръчала молива №4, но освен, че беше много мек, ми дойде и твърде тъмен. Преди няколко дни получих помадата №4 и е добре, като цвят, само да свикна с четката.

Докато четях отзиви, научих, че препоръчката при моливите, е да се купува един тон по-светъл. Не знам, дали важи за други марки.
Това информативно, може да бъде полезно на още някой, особено, ако няма опция за връщане на козметични продукти.

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 18:21 от Daylily

# 108
А пък на мен днес ми беше пролетно и пъстро и след 6 часа работа на компютъра реших да се "самовъзнаградя". Grin Flowers Hibiscus Flowers Cherry Blossom

# 109
# 110
Аз имам "шапката" на Бенефит номер 4. Помадата ми е добре, прецизния молив леко ми светлее обаче, goof proof pencil ми е добре.

Помада 5 ми е добре, както и прецизния молив.

Странна работа 😆🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

# 111
# 112
  • русе
Здравейте, от този сайт как са нещата?
[urlhttps://www.arthabeauty.com/infobg/2[/url]

# 113
Няма как да ти кажа на 100% дали са ментаци, но сайт, който не предоставя информация за фирма, седалище на фирмата и тн., обикновено е голям червен флаг.

# 114
Net-a-porter Европа затвори. Няма Пат за мен, няма ФДТ на Бай Тери. Защоооо няма радооост? Днес ще се гримирам като за пролетно море, на което няма да ходя!
Arthabeauty продават оригинална козметика, бях си поръчвала някакви неща на Elemis, които не ми харесаха, но все пак бяха legit.

# 115
Хайде, Ния! И после да постнеш грима тук. От седмица чакам за вдъхновение да се гримирам с Ривиера.

# 116
Аз мога да добавя нещо  по въпроса за double wear  от предните страници. В момента има намаление в Дъглас и си го поръчах от там за 55 лв. Аз съм с розацея и съответно много чувствителна кожа и го обожавам. Добро покритие- слагам много малко количество и не стои като маска, покрива много добре несъвършенствата и издържа цял ден. Не съм забелязала запушване на пори, макар че четох, че се случва. Измивам по 2 пъти лицето обаче, когато съм била с него.

# 117
Esmeralda, цък, сори, но утре ще се Ривиеросам. Днес се налага да изляза сред човечеството, така че се въздържах.
Ъпдейт- спиралата на Пюр започна да се спича. Ако някой си идва от Щатите след като мине тази лудост моля, моля да ми пише.
Била, дръж се, ида 😂.

# 118
Ехаа, много си хубава. Това Ренесансът ли е?
Чакам Ривиерата утре, по възможност грим със синьото или розовото Heart Eyes

# 119
  • Down south
Esmeralda, цък, сори, но утре ще се Ривиеросам. Днес се налага да изляза сред човечеството, така че се въздържах.
Ъпдейт- спиралата на Пюр започна да се спича. Ако някой си идва от Щатите след като мине тази лудост моля, моля да ми пише. 
Била, дръж се, ида 😂.
Разсмя ме рано-рано. Толкова положително и зареждащо.

По повод спиралата - пиша. Имам намерение, дано не остане само такова.

Общи условия

Активация на акаунт