Селска къща - поглед към малките детайли (продължение 2)

• 16 656
  • 178
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен
Има една идея за градина. Споделете моля мнението си))

# 76
  • До сърцето...
Оф, момичета,не знам къде да питам, та тук се сетих.
Ще купувам градински техника, за да поддържам къщата на село, защото ходя рядко и все нямам време. Аератор, резачка (досега с трион се оправях), дробилка, такива работи. Припоръчайте ми фирма, от чиито техники сте доволни, аз нямам грам идея на коя да се доверя и в нета нищо не намирам.
Спряла съм се на Щтил и Хускварна (има наблизо магазин), но на по-опитни мнението ми си иска да чуя.

# 77
  • Между гори и планини
Щтил и Хуксварна са най добрите на пазара. Ние гледаме техните продукти, но  засега го имаме по достъпна техника.
Ние имаме само бензинова косачка, тример .

# 78
  • В градината...
За текстила в градината - за нула време се набива с прах, котки се търкалят, мишки...

Техниката - ММ е инженер и избира техниката по други критерии, не по марка.   Той сам ремонтира после и знае какво има в една машина. Не бих робувала на марка.

# 79
И двете споменати марки,имат линия за масовия потрбител,и професионална линия- първата е кошмар за отремонтиране,заради вложените елементи и инж.решения,но професионалната серия по принцип е друга бира...но и друга цена Ill

# 80
  • София
Половинката е пристрастена към Макита, но и той гледа машините и по други критерии в резултат около 80% от техниката е на Макита, останалите на други марки.

Ето един от любимите ми детайли от селската къща Simple Smile

Маковете са от близката поляна, изсушени и интегрирани в смола.

# 81
  • До сърцето...
Половинката е пристрастена към Макита, но и той гледа машините и по други критерии в резултат около 80% от техниката е на Макита, останалите на други марки.
Макита като сервизно обслужване как е? Ако ви се е налагало де (пу-пу!).

Техниката - ММ е инженер и избира техниката по други критерии, не по марка. Той сам ремонтира после и знае какво има в една машина. Не бих робувала на марка.
Тъй като аз съм проста и нямам критерии, затова робувам на марка.
Благодаря за споделеното, научих много неща, които ще ми бъдат от полза.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 14:23 от Радика

# 82
  • София

Бързи са, половинката е доволна.

# 83
  • До сърцето...
Скрит текст:

Бързи са, половинката е доволна.

Благодаря, nad_tab! Тях ги загледах онлайн, но ме притесняваше сервизното обслужване, че аз какъвто съм си карък Mr. Green

# 84
  • Между гори и планини
Нашата бензинова косачка е втора употреба . Вече трета година се държи отлично. Тримера е на ток, в началото направи проблем и от Практикер от където го купихме ни дадоха нов. Иначе мъжът ми е Ел инженер и оправя всичко възможно, лятото го затрупват с работа.

# 85
  • София
И още една лампа.

# 86
  • София
Тия лампи са фантастично красиви! Адмирации за страхотната идея!

# 87
  • В градината...
Техниката по принцип купуваме от най-евтината.
Всичко е китайско. Някои безумно скъпи.
Единственото важно за косачка е да е с асинхронен мотор. Но само една фирма внася такива косачки. Валирий внасят такива. Специално тази машинка им е попадение за разлика от всичко останало. Машината трябва да е стабилна, надеждна и да има евтини части за смяна. Всичко друго е вятър.
В градината всичко здраво се чупи, има камъни, клони, тел...

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 17:23 от perunika

# 88
  • Canada
Нашата косачка е с батерии - марката е Echo. Вече 4 години работи без проблем. Духалката/ прахосмукачка за листа и ел. резачката са Ryobi, и те са с батерии. Тримерът забравих какъв е, май също е ryobi.

# 89
  • До сърцето...
Първият опит с градинска техника е неуспешен - след 40 мин работа пропуши и в понеделник беше върнат в магазина. Аман!
Склонявам се към варианта втора употреба. С братовчеда под ръка.

Общи условия

Активация на акаунт