Великобритания - тема 81 Пролетно Коронована

• 35 900
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Деде-генврала има събрани 28 милиона вече за NHS.

# 631
Момичета, не се ли роди много рано премиерското бебе? Кралските все се мотаят и държат поданиците в напрежение, а това сякаш доста избърза. Да им е живо и здраво, де.

# 632
  • Истински се вижда само със сърцето.
Блу бяха казали ърли самър, даже когато и тя беше със симптоми на вируса казаха че след около два месеца ще ражда, по мои сметки значи юни. Ни в новините не казват нищо конкретно.
Да са живи и здрави.

# 633
  • UK
Аз пък сега разбрах, че имал 5 други деца. Grinning Да са му живи и здрави всичките.

# 634
Преждевременно се е родило от стрес казаха. Че са го чакали по късно.

# 635
  • Нотингам/Пловдив
Аз пък сега разбрах, че имал 5 други деца. Grinning Да са му живи и здрави всичките.
Трета жена му е тази и шесто дете, да му са живи и здрави, но за мен лично е прекалено за политик.

# 636
  • След завоя в дясно
Трета жена му е тази и шесто дете, да му са живи и здрави, но за мен лично е прекалено за политик.
Ако беше жена на негово място, политик с толкова много бракове и извънбрачни деца, щяха жива да я разкъсат.

# 637
Как сте момичета Simple Smile има ли някой който да го викат вече на работа? На мен ми се обадиха днес, че отваряме на 11 ти май, проблема е, че градината на детето още не се знае дали ще отвори и сега чакам мениджъра да ми се обади отново след като дискутира с човешки ресурси някакви варианти, т.к ММ е на работа също.

# 638
Здравейте и от мен Simple Smile до сега не съм писала в темата, но ви чета от време на време.
Аз 2 пъти в седмицата работя от офиса (изискват ни да сме по цял ден с маски и честно казано е трудно осем часа с нея), а в останалите 3 дни съм от вкъщи. Трудно стигам до работа, защото автобусите са на рядко, а аз сменям два 😂

Честно казано нямам търпение всичко да заработи нормално и да си върнем стария начин на живот.

# 639
Как сте момичета Simple Smile има ли някой който да го викат вече на работа? На мен ми се обадиха днес, че отваряме на 11 ти май, проблема е, че градината на детето още не се знае дали ще отвори и сега чакам мениджъра да ми се обади отново след като дискутира с човешки ресурси някакви варианти, т.к ММ е на работа също.

ММ ги готвят да започват юни. Аз съм в майчинство до септември.
Успех с казуса с градините! По принцип има отворени градини за децата на key worker-ите. Не би трябвало да ти откажат.

# 640
Нашата не работи, явно никой не я заявил, защото правиха списък. Тъпото е че от 80 % заради това ще мина вероятно в неплатена защото нямам избор.

# 641
  • Leeds, UK
Аз нямам търпение да отворят всичко,  че да си почина от ходене на работа. Smile Напълно сериозна съм! Работя много, щото запълвам дупки по графика, мъжът ми не ходи на работа, гледа малкия вкъщи. Много се уморявам в последно време, направо се влача. Вярно, че парите ми идват добре сега, като сме с един доход, ама вече не издържам и скоро ще почна да отказвам смени. Ще повярвате ли, че от снощи досега спах 16 часа и сега ако мога пак ще легна.
Вивиан, добре дошла.

# 642
Happy Bella, къде и какво работиш, в магазин ли?
За мен и ММ се очертава да почнем работа юли или август.

# 643
Ако , някой  има нужда  от  психолог или психотерапевт , каква е процедурата ? Моля , ако има запознати да споделят , а и някой с опит също .Благодаря !

# 644
  • На острова
Бела, пази се! Твоя мъж във Фърлоу ли е?

Мисля, че Бела работи в Care Home, но не съм сигурна.

Мен решиха да ме оставят WFH, защото реално има работа и много ще се озорим после. Говорят за отваряне към 11-ти и за нас, нещо ще се въртим на по 2 седмици, не са ни изпратили планът все още. В момента работи един строителен обект, очакваме ище 3-4 да отворят на 11-ти, 18-ти и 26-ти.

Тамън взе да ми харесва и натамънихме режимите от вкъщи 😊

Общи условия

Активация на акаунт