Заедно вкъщи във Варна

• 19 446
  • 477
  •   1
Отговори
# 195
Само да питам в градовете без синя зона няма да излизат ли?
А по селата?
Мъжът ми няма да спре да работи, техния бранш спре ли на есен ще опъваме ушите от глад всички.
На фона на безработица и пенсии по 300лв да плащаме по 1,20 за да си разходим кучето...
То 1,20 добре, ама трябвало да имам и телефон, такса за телефона.. Е ако този телефон се счупи как ще пусна СМС, че да ида да си купя нов или да си купя хляб

# 196
  • Варна
Ами то като с маските, ако нямаш трябва да си купиш, но не може да излезеш, понеже нямаш и може да те глобят с петичка. Малко параграф 22...
Аз нямам, ще ползвам една 'яка' от спортен магазин, която ползвам при студени дни, да дишам по-топъл въздух. Ще я ползвам следващите дни де, че го дават застудяване, после явно и маска ще нося, ако не са измислили друго, шлем или противогаз...

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2267771933531451& … =1975763322732315

....

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 22:49 от MapTo_D

# 197
  • Варна
За друго се замислих аз. Моето дете е на 1г.8м. и то ли маска за на вън му трябва, ако излезем ? Кое дете би изтърпяло !?

# 198
И моето е на 1.8 години, каква ти маска. Онзи ден като ходихме до личната и сложих шала на устата, голяма драма беше. Тя шапката я дърпа и иска да я маха, какво остава за маска..

Аз от както обявиха ИП спрях кухнята. То опашките са една на ръка, ама и като се замисля лелята е с ръкавици, обаче последните дни като ходех, не си ги дезинфекцираше. Значи отивам аз давам бурканите, тя ги пипа, аз пак ги взимам. Идва следващия, пак почва едно размятане на буркани... Хич не съм фанатичка на тема дезинфекция, ама ми се видя нехигиенично. Пък и знам ли кой я готви тази манджа, колко пъти е кихнал отгоре... Абе, побъркаха ни и по-зле ще става... Най-съм притеснена за психическото здраве на хората накрая.

# 199
На нашата кухня всеки е даже на 2 метра от другия, вътре влиза по един, има на прага нещо напоено с препарат и после си пръска плота с дезинфектант и със салфетка и тогава си слагаш бурканчетата, почти всички са с маски и като се прибера минавам бурканчетата със спирт... Абе общо взето голяма хамалогия е да излезеш където и да е. А за маски около нас видях на няколко магазина, че продават многократни, вече какви са и вършат ли работа не знам.
Ама съм сигурна, че ще има масово хора дето нито ще са с маски, нито смси ще пускат, особено по възрастни и на тях ли 5к ще драснат..

# 200
За друго се замислих аз. Моето дете е на 1г.8м. и то ли маска за на вън му трябва, ако излезем ? Кое дете би изтърпяло !?
Не, ако, ами като излезем, питам. Как да сложа маска на 2 годишно?

# 201
  • Варна
Хамалогия не, ами...
Не знам дали дезинфекцират, не съм ходила от преди ИП. Мъжът ми отиде само в неделята... Сега го питах... "А бе, бърше си там с един парцал"...
Някой ако има прясно инфо за кухнята на Цар Освободител, под кръстовището с Ген. Колев, ще ми е интересно каква е ситуацията сега.

Не се навивайте за тези 1.20 лв. Това са машинации на разни сайтчета. Поне засега.

# 202
  • Варна
Кухнята на Цар Освободител последно май преди ден-два като минавах работеше. Навън опашката беше доста рехава и на по два метра разстояние.

# 203
  • Варна
Те си работят, това е ясно. Там е кухня-майка, няма как да не работи, ако не ги затворят тотално.
Имах предвид какво е положението с дезинфекцията. Щото ако вярвам на ММ и това с парцала...

# 204
  • Варна
Лъки, аз изкарвам дъщеря ми всеки ден на места без почти никакви преминаващи хора . Само вървим , берем цветя, гледаме мравки и тн. Ако пък се зададе човек всеки се дърпа на дистанция, толкова че дори да не разбера човека бял ли е черен ли е Grinning
Таааа, утре ще изляза и маска аз ще имам , но детето няма начин !

До нас има едно "паркче" тоест от едно време площадка , ама вече няма нищо освен стар пясъчник и няколко пейки. Тази вечер минавах от там и кво да ми видят очите - освен кварталните хора с кучета на полянката и трички тийнчета седнала долепени едно до друго , без маски разбира се и си лафят и си зяпат телефоните ! Ами родителите им са за бой ! Мойто дете други физиономии освен мойта и на баща си не е виждало 3 седмици+.
Ей на такива гледки ме е яд !

# 205
Ааа ами да де същата кухня Grinning
Дезинфектанта е от около 5 дни, а от днес задължително да се ползва. Постелката на земята е отдавна. А за смсите ще чакам да видим какво ще кажат и тогава ще се ядосвам.

# 206
Някой знае ли дали Pepco на Колхозния пазар работи?

# 207
Има Pepco на Колхозния пазар? Къде?

# 208
Има Pepco на Колхозния пазар? Къде?

В помещението под Била, където преди време беше магазин Фиола.

# 209
Лъки, аз изкарвам дъщеря ми всеки ден на места без почти никакви преминаващи хора . Само вървим , берем цветя, гледаме мравки и тн. Ако пък се зададе човек всеки се дърпа на дистанция, толкова че дори да не разбера човека бял ли е черен ли е Grinning
Таааа, утре ще изляза и маска аз ще имам , но детето няма начин !

До нас има едно "паркче" тоест от едно време площадка , ама вече няма нищо освен стар пясъчник и няколко пейки. Тази вечер минавах от там и кво да ми видят очите - освен кварталните хора с кучета на полянката и трички тийнчета седнала долепени едно до друго , без маски разбира се и си лафят и си зяпат телефоните ! Ами родителите им са за бой ! Мойто дете други физиономии освен мойта и на баща си не е виждало 3 седмици+.
Ей на такива гледки ме е яд !
Щастливка си че има къде да заведеш детенце. Аз съм в квартал с много площадки, и малката като види площадката започва да сочи, да иска там, и плач. На бързо отиваме до магазин (те реве и се криви в количката) и се прибираме. Ако се разминем с друго дете, се радва ужасно много...Вече си мисля, че ще увредим малките деца с тази изолация...

Общи условия

Активация на акаунт