Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 395

• 45 139
  • 739
  •   1
Отговори
# 675

Една от най-хубавите визии на Енгин,според мен ,е в "Дъщерята на посланика".

# 676

Големи заложби в тази девственица.Wink

Бедно, селско, изостанало момиче.....

# 677
  • Пловдив

Да загреем и ние, не само зрителите на Фокс тв.

Дарриди, Енгин с тази визия бе и във филма "Една любов, два живота".
С тази визия бе и на латиноамериканското турне през 2018 г.
Първо го видяхме на турнето така - шашнахме се от визията.
А филма се излъчи през 2019. Гала вечерта бе на 11 февруари 2019 - вече с пораснала коса.

# 678
Знаете ли много обичам да чета книти,буквално съм буквоядец ,когато започна книга не мога да върша нищо друго докато не я прочета(въпрос на няколко часа).Обичам романтични,любовни романи,много често не помня автор и заглавие,но ...така си почивам и бягам от ежедневието си.
Работата ми е свързана с хора и трябва да съм винаги усмихната,приветлива и  с добро настроение.Често като се прибера вечер ми трябват 10-20 минути да се "събера"за да мога да общувам със децата и мъжът ми.
Та...,това което искам да кажа ,че чета любовни романи заради добрият край,на мен ми е Необходим щастливият край.Не гледам много турски сериали заради тежките драми и истории,не мога да се абстрахирам ,колкото и да искам,затова и в началото на Дъщерята на посланика не спях добре понеделник срещу вторник🙂.Колкото и да ви е странно аз все още не съм гледала 15 епизод,не мога да живея месеци наред (освен с пандемията )и с мъката на Наре е Санджар.Ще го изгледам от първи до петнайсет епизод  след като обяват дата за новата серия.
Относно другите филми с Енгин започнала съм Черни пари и любов ,но нещо не мога паралелно в двете истории да вляза може би на по-късен етап.А и Туба не ме грабна.
Харесах Енгин като Мустафа в Като бях облак  и за мен е най-добрият и харизматичен турски актьор.Надявам се да го гледам скоро отново.
Моля се за щастлив край ,иначе ще 😭😭😭
Извинете ме за това излияние. Хубава вечер.

# 679

Непреходният Керим.Heart

# 680
  • Пловдив

Дарриди, за оправяне на настроението, един прекрасен Умут.
Не знам гледала ли си филма "Една любов, два живота", ако не си - намери време и за него.
Прекрасна актьорска игра на Енгин и Бергюзар.

# 681
  • Pleven, Bulgaria
Знаете ли много обичам да чета книти,буквално съм буквоядец ,когато започна книга не мога да върша нищо друго докато не я прочета(въпрос на няколко часа).Обичам романтични,любовни романи,много често не помня автор и заглавие,но ...така си почивам и бягам от ежедневието си.
Работата ми е свързана с хора и трябва да съм винаги усмихната,приветлива и  с добро настроение.Често като се прибера вечер ми трябват 10-20 минути да се "събера"за да мога да общувам със децата и мъжът ми.
Та...,това което искам да кажа ,че чета любовни романи заради добрият край,на мен ми е Необходим щастливият край.

Здравейте,момичета.Дари,едно към едно ,точно така съм и аз.Едно време първо прочитах малко от края,за да съм съгурна,че свършва добре книгата.Отдавна вече не правя така,но чета любовни романи,защото такъв им е краят.И в моята работа усмивката и доброто настроение са задължителни,независимо от проблемите в реала...Освен това,съм си романтик по душа.Тежки сериали гледам само и единствено с Енгин.Плача и преживявам всичко,сякаш на мен се случва.Предполагам,че не съм единствена,но не си причинявам страдания просто така.
Да не се обидят комшийките,но аз не догледах сериала на Неслихан,*Черна любов*,който буквално побърка народа,точно заради лошия край.Започнах го,когато вече имаше преведени доста серии,но го спрях,щом разбрах,че не завършва добре.Следя новините,знам,че спечели ЕММИ,знам,че много се харесва,но аз не пожелах да си причиня страдание.
Иначе не спирай КПА,препоръчвам ти го.Такива хубави целувки видяхме в него,а и комисар Йомер си беше страхотен.Ще видиш.
Не зная дали си чела разказите на Енгин,но те също са интересно четиво.Щом обичаш да четеш,не ги пропускай.
Знаете ли,чудех се,защо не харесвам Менекше....Ми в нея няма нищо,което да се хареса.Тя просто е лоша,зла,потайна,сметкаджийка и използвачка.Нищо,нищичко не може да събуди съжалението ми.Тя се е впила в Санджар и още дълго няма да го пусне.Точно както Елван е била привлечена от свекърва си,така Менекше е привлечена от богатството и положението на Ефеоглу.Разликата е,че Елван  има глава на раменете си и мозък в нея,за да мисли самостоятелно.Търпи пренебрежението към нея,но в момента,в който вижда несправедливостта,застава насреща и.Докато Менекшето е знаела историята на Санджар и Наре,в селото живее,знае,че Санджар не е преживял случилото се и че женитбата му е по желание на майка му,но това,което я интересува,са паричките.Тя манипулира всички около себе си,включително и любимата свекърва,а своите близки направо с отвращение гледа.Силно вярвам,че е в процес на полудяване.
Според мен тя няма да се промени в положителна насока,ще използва бременността си за собствена изгода докато може.Зла е до дъното на душата си и такава ще си остане.

# 682
За Менекше съм съгласна на 100%,приличат си с Халисе,но Халисе изпитва обич (накаква)към децата си,докато Менекше дори и да стане майка мисля,че детето ще е само инструмент за да постига целите си.
Елван от своя страна би била страхотен родител,дано и намерят някой достоен момък😉

Можеше да обсъждаме 17та серия,а то...,но само си представете какво вълнение ни чака след като обяват продължението.👍👍👍

# 683
Дари, напълно те разбирам 🙂 И това е, което харесвам на американските филми, спокойна съм, че края е добър. Може да е глупав и наивен филма понякога, но не се чувстваш разбит дълго след финалните надписи. Докато при турските добрият край е по-скоро изключение, сякаш изпитват някакво извратено удоволствие да се сипят всякакъв вид гадории и нещастия върху героите, и колкото по-гадно, толкова рейтинга по-голям 🙄🙂
  Режисьорът на ДП промотора Енгин тази вечер по Фокс, ти да видиш, да не повярваш😏

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 22:52 от araselia

# 684
  • Пловдив

Режисьорът на ДП промотира Енгин тази вечер по Фокс, ти да видиш, да не повярваш😏

Съседите основно гледат новините по Фокс тв - знаем, че в рейтингите често надскачат сериалите.
Надявам се, да не сменят канала - демек и с добрата реклама, която направиха, с наложената карантина, турският зрител  да го гледа.
Похвално за режисьора ни.

# 685
Марианче, похвално е, разбира се, просто не го очаквах 🙂 Колегите не отразяват много-много Енгин в тоя сериал.

Теменужка, има много приятно жужене в туитър от няколко дена 😋 Не мога да отворя постнатото от теб, значи, като го копираш и постнеш в мамата, маркирай го и натисни кламерчето горе, надявам се да съм обяснила правилно и разбираемо 🙄🙂, че не ме бива да обяснявам, питай сина ми да се оплаче колко лоша учителка съм 😜

# 686
  • Pleven, Bulgaria
Ха ха ха Изтрих си поста,защото видях,че не съм го направила добре,а сега не откривам видеото в ТТ.
Араселия,благодаря за пояснението.Пак ще опитам,дори да е с нещо друго,за да се науча

https://twitter.com/LaMujerDeEngin/status/1249808549984849920?s=20

Юпиииии.....Не е вярно,че си лоша учителка.Виж,аз от един път те разбрах...Благодарско!

# 687
Теменужка, бравос 👌, видях, една дама  щеше да падне от стола докато се навежда напред захласнато да го види добре 😂

# 688
  • Пловдив

https://www.vbox7.com/play:4320197529

Припомням само.

https://www.vbox7.com/play:8451947476&pos=popular

И това видео да си припомним.

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 23:19 от mariana51

# 689
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт