Добре че го има този форум и Интернет да се ограмотяваме, понеже аз, както и повечето млади майки, сме в пълна мъгла относно захранването на децата. И ако не бяхте вие и моята сестричка, която ми е главен съветник (с две деца едното захранено още на 4 месеца, а другото след 6-тия), току виж съм се подлъгала по моята педиатърка, която настояваше задължително да захраня сина си на 30 дена със сок от ябълка, понеже бил много полезен и пълен с витамини. Ами това за соковете (че не са чак толкова полезни) май и аз трябва да и го разпечатам и да и го занеса да се ограмоти малко. И не само за соковете, а по принцип за захранването на бебетата, за да не продължи да обърква и други млади майки. Още ме е яд на педито, че всеки път като ходим на консултация и като и кажа че сме само на кърма (понякога и АМ) и тя се шашка и започва да ме убеждава да не чакам, а да захранвам час по-скоро. Ама като ме бърза толкова защо не ми даде поне един убедителен аргумент, с който да ме убеди в предимствата на ранното захранване?!
Та такива ми ти работи! Мама меца успя да ме надъха още повече
Нека и аз се включа по наболелия въпрос - родих със секцио, но пък цикъла си ми идва редовно, е не съвсем редовно, но все пак идва, така че и аз няма да ставам скоро пак мама
живот и здраве ще мислим другата година за едно сладко момиченце.
И без това така ме боли, че установих при раждането, че моят цикъл си е като начални контракции - толкова боли! Ниско долу, като за тоалетната, и едно към едно са си контракции, от които ми се е виело и свят, както и съм бълнувала от болка... Така че като ми изтекоха водите, и като ме почнаха едни "приятелски" контракции, та и да ме стискат за гушката от болка, ми стана ясно, че от 10-15 години съм се готвела именно за този момент, обаче нъц, секцио цезаре! Казвам ви, момичета, моят цикъл си е точно това и да не мисли, че ще пиша жални телеграми да идва, рано ми е още за него. Кърмене, пък и цикъл, аййй нема нужда! 
Баткото се събужда на два пъти през нощта плачейки, а малката в 3 ч. беше наспана и готова за игра. Та кърмихме се
, търкаляхме се
, хилехме се
... Вили направи 2 важни открития - че има крачета обути в красиви чорапки, които дъъълго съзерцава с любов, и че може да се спи и по корем! 

ТОВА Е ЗА ВАС
съвсем забравих...
Стоя дежурна по обръщане докато видя, че му се доспива. Гушвам го за кратко, пея една песен и той заспива. 

ГовориШе си, правиШе мехур4ета, но като видя 4е никой не й обръЩа внимание