Отговори
# 225
  • София
Всички явно са по разходки само ние стоиме и пазиме София  Sad Ще взема да си пусна една обява, че се самоподарявам на някой, който обича да обикаля страната  Sad

# 226
Мдааа и ние си цокаме вода от ваната, ръцете, абе от където дойде. Че и със сапуна даже, докато сваря да ги изплакна и са вече налапани.

Еее, Деич, пак ли количка Mr. Green? Ама голям избор ще имате, така голям кеф. Относно работата: Аз нали оше на 6 седмици трябваше да я оставя. За мен специално не е толкова трудно, добре приех нещата, както и малката. Притеснявах се дали ще правят всичко за нея така както аз, но просто нямах избор и се доверих. В началото бяхме на гледачка, сега сестра ми е тук, а на нея имам пълно доверие. Като междувременно се надяваме да се запали по идеята, че и тя да си има бебе Mr. Green. Ще дойде ден ,когато пак ще трябва да я дам на гледачка или ясла и тогава като знам че ще е за постоянно може да ми е по-терсене. Но пък и тогава бебата ще бъде по-самостоятелна.  Иначе не изпитвах желание да звъня на гледача ( че нашия нали беше мъж)по цял ден, виж със сестра ми сме по няколко пъти на ден на тел. и с подробни доклади. Но по принцип поне на този етап Алекса стои при когото и да е, не плаче. При вас обаче знам това може да е проблем, но по  малко, по малко ще я свикнете. Ако имаш възможност да започнеш с по 2 часа и да увеличаваш.

# 227
Еее, Деич, пак ли количка Mr. Green? Ама голям избор ще имате, така голям кеф. При вас обаче знам това може да е проблем, но по  малко, по малко ще я свикнете. Ако имаш възможност да започнеш с по 2 часа и да увеличаваш.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Не ми се смей ужас е ама няма начин,то много коли станаха вкъщи на малката на таткото ужас  Mr. Green засега само ще оглеждам ,та ще видим тя ще я гледа по 5-6 часа /няма начин трябва да съм там/ като ще е само по 2-3 дни,а през останалите ще я гледа татито  Flutter  Mr. Green като естествено ще идват при мен ,но дано всичко да мине добре ,а и тя и е време да свиква  Wink ох аз ако имах сестра супер да я оставя на нея,може би повече се притеснявам ,че ще я гледа 60 г. ми свекърва ,която от 30 г. не се е занимавала с бебе ,а и като знам ,че ако и подадеш пръст налапва ръка и ми става още по кофти ,ама ще се справяме  ooooh! Tired

# 228
Завиждам  ви че има при кого да оставяте бебоците си.Ние сме много зле в това отношение.Маика ми я няма,мъжа ми и тои по чужбина,другата баба за нищо не става,добре че единия ми брат е поне тук че да ми помага с баткото.Ще пробвам снимки да ка4а 4е да ни видите какви сме хубавци :lol:http://www.bgphoto.net/photos/20396/t632910613219843750.jpghttp://www.bgphoto.net/photos/20396/t632910612505312500.jpghttp://www.bgphoto.net/photos/20396/t632910613219843750.jpg

# 229
Не стана нещо Embarassed

# 230
Привет и от нас Hug
Ики, ама си ги надробила еднииии ooooh!, дано вече сте по-добре със Симката Hug Heart Eyes
Бюти, дано и Давид да се е оправил Hug
Момичета все искам да питам и забравям, децата ви вече обръщат ли се, когато ги назовавате по име?Наш Пресил забелязвам, че вече го прави и то винаги ухилен Mr. Green

# 231
Хайде, Данче, на биричката!
А и за всички - ето и обещаната вечерна почерпка, типично по морски - бира с картофки и рибка! Наздраве и да са живи и здрави и вашите бебоци! Heart Eyes

# 232
ООООО, благодаря за биричката и мезенцетоооо!!
Наздраве!  beer beer гъл-гъл
Ами Марти се обръща като го извикаш по име, но като му викна -мишленце- пак се  обръща, така че мисля че отговаря на интонацията ми...  Joy

? По колко пъти на ден акат мъничките ви?Ние имаме проблем пак - станаха 2 дни и отново не е - само на кърма сме - 6 пъти дневно. Дори пробвах с термометърчето и пак нищо...

И ние си нямаме кой да помага или ... да пречи  Rolling Eyes Ама си мисля че е по-добре така. Понякога ми се иска в съседния апартамент да живее бабата и за малко да ме отмени, но за сега се справяме...

# 233
6у6и  ние акаме по 2 пъти на ден,но понякога и 2 дни не е акала малката маимунка Simple Smile

# 234
Ики, ама си ги надробила еднииии ooooh!, дано вече сте по-добре със Симката Hug Heart Eyes
Момичета все искам да питам и забравям, децата ви вече обръщат ли се, когато ги назовавате по име?Наш Пресил забелязвам, че вече го прави и то винаги ухилен Mr. Green
Ох, остави се, ама и аз съм една... Аз съм вече добре, но малкия още кашли и ака много редичко, мисля че е с разстройство Sick Във вторник сме на третата имунизация на ДТК и ще видим какво ще каже леля докторка, дали ще ни я правят въобще или ще изчака Thinking
Моят дребчо не се обръща като му викна по име, но се обръща на всякакви други, като пиле, коте, дребчо, бебчо и т.н. Ама аз и рядко му викам по име, така че то детето май още не си знае името Joy

? По колко пъти на ден акат мъничките ви?Ние имаме проблем пак - станаха 2 дни и отново не е - само на кърма сме - 6 пъти дневно. Дори пробвах с термометърчето и пак нищо...
Симеон допреди 2 седмици си акаше редовно всеки ден по веднъж или два пъти, но от две седмици започна да ака през ден и в "деня му за акане" пера нон стоп дрешки понеже ака и каквото е пропуснал от предния ден  Tired
Отивам да лягам, че дребното ей сега ще стане да яде - от две вечери е решил че ще се храни и в 2.30ч.  #Crazy
Лека нощ!

ПС: elizabeth предполагам, че си искала да пуснеш този линк за снимка
    http://www.bgphoto.net/photos/20396/t632910613219843750.jpg
 Но е много дребна и почти нищо не се вижда.

Последна редакция: пн, 14 авг 2006, 00:45 от IKI_79

# 235
Добро утро.
Слагам кафенцето  food010  food010.
Ние бяхме до Рожен на събора в събота  bgи се наспахме едно хубаво на Пампорово , беба спа 8 часа ppp за разлика от днеска newsm78
Дейчка, знаеш моето решение, че е детегледачка, баби в нас Naughty

Последна редакция: пн, 14 авг 2006, 07:45 от МИМКА

# 236
  • София
Добро утро и от мен  Hug И аз се присъединявам към кафенцето на Мимка  и към съвета относно бабите и детегледачките. Също мисля, че е по-добре детегледачка отколкото баба (щом е и от тези лапниръчичкови). Деич, мисля, че ще спестиш повече нерви, та помисли над съвета ни  Peace

Филипка, аз много рядко го наричам моя по име. Като му викна по-силно се обръща на всяко име, от което съдя, че не си разпознава своето. Вчера даже в пристъп на лиготия му казах Боби

За акането - прави го по 3 пъти на ден.

Питанка - Утре е т.нар. Голяма Богородица или Успение Богородично, знам, че жените много обичат този празник, а тази година е особено важен и за мен този ден. Кажете, прави ли се нещо по-особенно, като се ходи на църква носи ли се нещо? Виждала съм да се носят цветя, обаче къде се оставят? Да водя ли и малчо или да отида сама?

# 237
  • София
Добро утро и от нас!
Ходихме на вилата и беше супер! там времето беше по-приятно, отколкото  било в софия - в събота си беше облачно, но топло и приятно и жега нямаше! Вчера, обаче си стана топло, но духаше вятър и пак не се усещаше!
В събота Мати се обърна неочакване от гръб на корем! Добре че бях наблизо, иначе все беше паднал на земята! с периферното си зрение видях, че пада одиалото, с което беше завит, но помислих, че го е изритал! И тогава виждам, че е по корем и се сурва от дивана! После го демонстрира и на майка! повече не го е правил, но се обръща настрани ие почти готов, но му пречи долната ръка!
Вчера беше мног кисел цял ден! Мрънка, мрънка - страшна работа! Какво му беше станало незнам!
Някаква идея как да го къпя на морето при условие, че няма да взимам ваната?

# 238
Добро утро и от нас Simple Smile.Вени* и аз  няма да взимам вана  и се чудя как ще я къпя.Мисля легенче да и взема и нали сме мънички маи  ще ни свърши работа.Инес още не се обръща,но не се притеснявам особено,защото и баткото късно се обърна ,а пък сега не мога да го спра Simple Smile.Ние във вторник сме на  консултация  и ще ни бият ваксината в гърба, да се надяваме да я понесе добре,защто на другия ден трагваме към морето Praynig

# 239
добро утро и от нас макар че бебо още спинка
Мимка браво на вас много хубаво сте направили
Вени* мажеш да го къпеш в лиген както ти е писала Елизабет, а можеш и под душа
ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ НА МОРСКИТЕ
при нас нищо ново пак започва ежедневието навън с майките по кафетата клю клю и така

Общи условия

Активация на акаунт