Отговори
# 255
  • Варна
Деси, от изброените ти, предполагам се сещаш кое харесвам най-много 😂, но Магдалина ми звучи много интересно и ако трябва да бъда честна не съм го чувала до сега.
АниБанани, доста труден избор. И трите имена ги харесвам много.
Аз си имам проблем С това, че харесвам много женски имена, добре че нашето ни “дойде Свише”, щото иначе до последно щях да се двоумя 😂😂😂
Наистина за момиче е много по-лесно.
За момчета много харесвам - Михаил, Николай, Александър, Цветомир, Теодор, ... Ще го мисля един ден като/ако ми се случи ☺ За Георги не мога да дам обективно мнение,понеже мъжът ми се казва така 😂 , но само ще кажа, че допълнително хубавото на Георги е Гергьовден 😂🐑 

Криси, за фейсбук групата ми изпрати имейла си на лично съобщение.
Въобще, ако някой иска да бъде добавен там нека да ми пише ЛС.

# 256
Добро утро и от мен ние бяхме супер съгласни мислихме ако е момче да е Юри , но ще си имаме принцеска и тя ще се казва Рая ❤ Много е нежно и някак си дойде с това име от сърцето ми дойде и ММ изключително много го хареса от първия път

# 257
Значи, ако някой реши, че бебето е кръстено на него, няма разубеждаване. Казвам го от личен опит. 😄 Малкия ми племенник е Алек и баба му Ася само повтаря, че е на нея. Къде е едното, къде е другото.
Та ние затова и от първи буквички бягаме. За да няма “Кръстен е Георги на дядо си Груди”. 😄

# 258
Мистик, първото име, което предложих на ММ беше точно Максим (с ударение на А). Циганско било а-у...страшна реакция Sweat Smile Познавал бил няколко циганина с това име. Казах му, че са пълни глупости, но той - не. Опитах се да обясня, че името е латинско и означава "най-голям, велик", но изобщо не искаше да чуе. Как пък не направи връзка поне с Максимус от Гладиатор, ами с двамата циганина, които познавал... Satisfied

Криси, изобщо не е задължително да взимаш стъклени. Аз взех уж от хигиенна гледна точка - стъклото по-добре се измива и не задържа миризми и цветове. Освен това откъде да знам какво е съдържанието на тези пластмаси, от които са направени шишетата. Предполагам, че за бебешки шишета са използвани безвредни, но пак не знам как им влияе излагане на по-висока температура, слънце и т.н. Иначе със сигурност и пластмасовите ще намерят приложение, няма как. Стъклото си тежи и ако ми стане много трудно да го държа, ще се прехвърля на пластмасовото шише.

От лафовете за имената и кръщаването, любим ми е този: "Кръстихме внучката Курнелия на двете баби - аз понеже съм Нели, а сватята малко к**ва си пада" Laughing

# 259
Страхотни имена! Не помня коя кое е избрала, но много харесвам Борис, София и Ивайла, а синът ми е Денислав.
Да се похваля, бяхме по магазините. Купихме малко бебешки дрешки лигавници, буйки и подложка за ваната. После в Метро за храни. Ами друго си е човек да се разходи. В това разкошно време не ми се прибираше Sad
А като видях колко народ има навън, взех да си мисля, че само аз стоя затворена вкъщи 🤔
Шишета взех на Авент антиколик компект, а стерилизатор Cangoroo 3в1.

# 260
Охх и аз да се включа по темата с имената. Страхотни имена сте избрали всички, на нас още ни е много трудно. Представях си че ще е момче и бях избрала Янислав на баща ми и свекър ми, в женския вариянт Янислава също не мисля че е толкова лош, но ММ се тръшка едното било гейско другото не ставало 😁
Другия ми вариянт беше да е нещо с Р на свекървата ама така и не харесах име с Р за момиченце, не знам много ми е странно и не си го представям. Той от друга страна предложи Мария което ще е с буквата на майка ми /Марияна/, но ми е много често срещано сякаш 🤔. И другото ми предложение е Николета, което всъщност и на мен ми допада, но така няма да е никой, а аз искам да е кръстена някой. При нас никой не предава претенции как ще го кръстим, дали ще е на някой и тн., даже не питат. Дано вземем решение идните месеци 😁

# 261
Сега се зачудих аз какво се ослушвам за видеобебефон , имам един обикноен от Борис, обаче тогава бяхме на един етаж и почти не ми трябваше , обаче сега холо/кухнята е на долния етаж а спалните помещения на горния , май ще е най удачно и да си ги наглеждам, сега ще погледна предложенията ви.

Дриймче , аз поръчах комплект малки /големи шишета , нагреател и стерилизатор на ТОми Типи комплект от Англия, днес ми писа дружката че ми ги праща , та ги чакам тия дни да ги видя , както и дрешките Heart
Белисима и аз  Понеделник имам среща спредставител от  селс4лайф , да видим какво ще ми предложат , нали съм с близнаци.

ОТносно предложението на Борис , за радост не е от филмчета , хахаха, пък и да беше мисля че щях да го одрежа , иначе предложението му е Калоян, веднага го одобрихме , за момата сме се спрели на Зорница , харесвам и Зария , но моя приятелка си кръсти така детето и някак си не върви и аз Simple Smile

Ани и аз съм за Ивайла , на галено Иви.
Мистик - Максим е прекрасно име според мен Heart

Абе изобщо сме избрали само хубави имената , не мислите ли Simple Smile

# 262
Дени, има страхотни имена с Р женски. Аз много харесвам Ралица, също Райна. Много са ми български и звучни. Но не искам да кръщавам на свекъра Румен, искаме да е на майка ми Мария 😁
Иначе Рая, Радина, Рени...има доста варианти.

# 263
  • Варна
Ама как нямаме една Амая в групата при толкова много момичета? Толкова модерно е сега 😊

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 15:43 от Lemons

# 264
Охх и на мен много ми харесват имената Борис Антоан..Антонио.. ,Магдалена за момиче много ми харесва на мен Simple Smile Да ви попитам вие откъде си пазарувате?? И някоя мама от Варна има лии Simple Smile

# 265
Добро утро!
Ние май се нагласяме за името Магдалена, въпреки че ММ предлага да е просто Маги, а аз се чудя за леко извъртяното Магдалина...
Но и не съм изключила напълно Михаела, Мадлен и Милица 😂
Незнам как ще решим 🤔

МАДЛЕН ❤️
Да, много е красиво и женствено, но няма хубаво галено. Нещо не ми допада Мади 😁

Аз познавам Мадлен, на която й казват Ади. И ако аз си имам момиченце някой ден, сигурно ще е така.

Връщам се да дочитам...

BRAYDa, и моят мъж е Георги. Майка му използва всичките галени - Гошо, Жоро, Гого и някакви нейни си измислени.

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 15:49 от Tsundoku_5

# 266
  • Варна
Можеше да има Амая, ама е София Joy таткото категорично се тръшна против Амая... но и за София никак не съжалявам Heart Eyes

# 267
  • Варна
Можеше да има Амая, ама е София Joy таткото категорично се тръшна против Амая... но и за София никак не съжалявам Heart Eyes

По-добре, че се е тръшнал 😂 Аз вече свикнах със Софито ❤

# 268
Наистина прекрасни имена сте избрали! Моята кръщелница пък се казва Иванела 💓. Много ми харесва името. Ние още не сме избрали както ви казах. Първото,което ми дойде преди месеци беше Далия. Рядко срещано, име на цвете е и на галено Али. Много исках да е така. Да, ама мм не го хареса. Та още сме в дискусии. Аз пък неочаквано заложих на Чико шишета. Не знам защо, гледах форма, двойна антиколик защита, дано се оправдаят парите като най-скъпи, ще видим. Днес дойдоха, и кутия и клипс и залъгалка, всичко взех на Чико.С Алекс ползвах Авент,готини са, ма сега просто ми се дощя нещо по-различно.😊

# 269
Далия ми е любимото женско име Heart Eyes Още преди да се решим да си правим бебе, бяхме си говорили с ММ на тема имена на деца. Тогава решихме, че ако някой ден имаме момиченце, ще се казва Далия, тъй като и на него много му хареса. На кратко бих й казвала Дали Blush Много миличко ми звучи. Само че засега съдбата друго реши.. Дай боже, един ден и момиченце да имаме.
Амая ми е много измислено и нищо-не-значещо.

Общи условия

Активация на акаунт