Отговори
# 345
Някоя мама беше споделила сутиени от ХМ , но сега не мога да ги намеря. Може ли линк? Има -20% на всичко дамско.
А задължителни ли са тия сутиени за кърмене? Thinking

# 346
  • София
Аничка, ти си герой! Възхищавам ти се за волята и подхода към сина ти. Да ти кажа, че Райна е мнооооого красиво име! Мисля, че пак му дойде времето. Това в случай, че имаш нужда от едно побутване на там. И Ралица е супер. Радостина ми харесва, но Радост - повече Simple Smile даже личната ми класация би била: Райна, Радост, Ралица. Райна на галено може да е Рени. Лесно се спелува на чужди езици (Rayna; Reyna - зависи как ще финтираш лелята на гишето с паспортите при издаване на първия) и напомня на Райън, което сега е много кодерно в САЩ. Има и някакво звучене, близо до Рейна, като царствена (Royal) или управляваща (Reignal); Радост е ясна - то просто като го чуе човек това име и грейва в усмивка Simple Smile; Ралица е нежно и красиво, само транслитерацията би ме замислила (Ralitsa; Ralitza) Позволявам си да ти го напиша всичкото това, защото ми липсваш, както и йогата!!!

Адрия, аз съм си такава. Имам енергия за около 3-4 човека. Даже днес се оплаквах сутринта на мъжа ми, че както съм свикнала да разполагам със 100% от енергията си, сега съм на максимум 30% разполагаеми, останалото отива в детето. И затова малко по-лесно губя търпение за някои неща и не се захващам/не ми се занимава с други. “Тъкмо да заприличаш малко на нормален човек”, промърмори той, хахахах. 😁 Аз през това време четях два проекта към два различни донора и давах обратна връзка към авторите в два различни файла, докато си бях пуснала да слушам Мутафчийски, нали. Мисля, че съм досадна и изтощаваща за хората около мен. За повечето, де. Той е същият, обаче! Само че не се интересува от материални неща и всичко, свързано с ремонти, строежи, мебели, че до голяма степен и с коли, е в моя домашен ресор. Аз пък страшно много обичам такива неща, така че е балансирана работата.

Пеперудена, къде си и как си? 🌞🌷🌼

Иринка, страхотни снимки. Аз точно позавърлвам 25 седмица и сверих часовника на къде съм се запътила в следващите 5!!! Simple Smile Ами чудесно изглеждат нещата 🌞👍🏼🌺

В четвъртък съм на преглед, да видим тия 450 гр. как са се развили за две седмици. ЖК+ще си доплатя са я погледне на ехографа. За да знам да чакам ли и да се надявам на 14 за Паскалева или да ходя в Синево да пускам всичко за тромбофилията.

Знаете, че пиша чаршафи, дано не са досадни. Simple Smile обаче само с вас си споделям всичките тия детайли и съм ви много благодарна Simple Smile
Хубав ден 🌞

# 347
  • София
Мистик, не са задължителни, но и към момента са ми адски удобни. бях си купила , но ми умаляха. заради сърбежите гледам да са без дантелки и тия от ХМ бяха екстра.

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 11:31 от Аничк@

# 348
  • Варна
Привет 🌺
Бях на преглед до сега! ❤ Видяхме малката мишка 🐭 Вече е 1100кг (27+4). Най-после беше в настроение за снимки и успях да и видя личицето ❤❤❤ Много е сладичка! Сега сигурно цял ден ще си гледам диска със записа. Много се развълнувах Simple Smile
Пак и гледа мозък, корем, бъбреци, сърце, крака, ръце всичко си и отговаря на седмциите Simple Smile
Иначе всичко с мойто състояние е вече наред. Не съм получавала болезнени контракции, шийката ми е 2,8, кръвотока ми е отличен (тя така каза)...Това подмокряне, както  и подозираме всички е урина 🤷♀ Било нормално вече за тези месеци, даже ми каза, че може и повече да става 😂 Абе добре съм!
От микробиологията ми е излязла Кандида (ПАК!!!!) 🤦♀🤦♀🤦♀ Сега ще слагам Gino Pevaril, защото явно Гиназола не я е махнал.   
Боже аз тука за 7 месеца що лекарства си напъхах заради тези гадории, направо ми писна!
Пуснахме ПКК и макам с нетърпение да видя витаминчетата, не знам защо все се вълнувам за тях ☺

Понеже прочетох отгоре-отгоре какво сте писали и сега ще се върна да дочитам, но видях че някоя е писала за болки, кървене, контракции. Моят съвет е да се отиде за три дни в болница в такъв случай. Домашното лечение или ходенето за преливане на магнезий е по-скоро подходящо, ако нямаш кървене. Според мен с кървенето вече нещата трябва да се следят изкъсо. Не съм лекар, разбира се, това е мое мнение,аз бих постъпила така.

Аничка, аз се казвам Ралица и както Гетриъл ти е написала на чужденците им е мнооого трудно с това име. Доста странни произношения съм чувала 😂  Изобщо всички имена съдържащи Ц са им труднички съм забелязала 😂 Ако ти е важно да е интернационално името Ралица не е такова 😂

# 349
Здравейте момичета😊

Риълче,тук съм😁Тръгвам към ЖК по каса,днес трябва да подновявам болничен и като се обадих да питам как ще стане,ми казаха,че щом имам час и за преглед,то ще се състои,но платено😁😎Нямам нищо против да платя само и само да следя тая пуста шийка и проблемите около нея!Ама се чудя що за мерки са това🙄
Иначе оплаквания нямам,освен досадното подмокряне,които наистина се увеличава.
Хайде до после,ще разкажа как е минало.

# 350
  • София
Ако някой го интересува, Окръжна СВ.Анна е отворена вече. Може да се влиза в болницата, могат да се издават и взимат болнични, ама за сега ЖК не им е разрешена...

# 351
Споменаха ли дали ще има преди да отменят мерките? И тонове дали трябва да ни следят скоро?

# 352
  • София
Аз говорих с жената в кабинета.
Но според мен за всичко трябва да се уговорим със следящите ни лекари. Това, че официално няма ЖК, не мисля, че значи, че няма да ни преглеждат.

# 353
  • София
Лимонче, Ралица е пълна противоположност на “киселия” ник 😁😁😁
Имам много близка приятелка Рали, страхотни хора сте!

Страхотно е, че расте бебето! И си я видяла Simple Smile чакам с нетърпение 22 април при Марков да я видя и аз Simple Smile

Пеперудена, чакаме! 🌷

# 354

Цитат
А задължителни ли са тия сутиени за кърмене? Thinking

mystic193, не са задължителни. Но сутиените за кърмене са си просто адски удобни - както си със сутиена, той се откопчава отгоре и просто сваляш предната част на чашката (всъщност има 2 презрамки и изобщо не се променя формата на закопчания сутиен). Няма нужда да надигаш или сваляш целия сутиен, за да кърмиш.

# 355
На мен ми бяха супер удобни. Аз си бях взела предния път такива без банели, ползвах си ги и през нощта, особено в началото, когато имах много течове.
Сега си взех нови от НМ.

# 356
Ясно. Нямам представа какъв размер да си поръчам.. До сега винаги съм си купувала най-малкия размер Grinning Откакто съм бременна нося спортни сутиени, защото предните ми стягат, обаче като съм ги гледала в магазините тия за кърмене винаги ми изглеждат огромни Rolling Eyes

# 357
Здравейте и от мен днес ,
ЖК са разширени мисля само  частникабинети и болници , но не съм сигурна .
Аз днес минах обстоен преглед при моята си АГ по ЖК, бебоците са добре по килограм са и двете , мърдат шават , абе пу пу дано да добутам до 9я  Simple Smile И двете са се обърнали седалишно , преди 20 дни и двете бяха с главите надолу .

Лимонче , ммммммм чак усетих аромата на това хлебче , мммммм
Иринка пак прекрасни снимки , малееее 30г.с. аз нали съм накрая и ми се струат толкоа далечни тъия седмици ,ама ей сега ще дойдат като нищо.
Мистик не са задължителни разбира се , но според мен ако кърмиш са доста удобни , особено ако си с по-голям бюст. Ти май не си , но пак са си удобсто де Wink

# 358
Ясно. Нямам представа какъв размер да си поръчам.. До сега винаги съм си купувала най-малкия размер Grinning Откакто съм бременна нося спортни сутиени, защото предните ми стягат, обаче като съм ги гледала в магазините тия за кърмене винаги ми изглеждат огромни Rolling Eyes

Аз ходя от известно време също само със спортни, защото са ми много по-удобни. Виждала съм и спортни за кърмене, на същия принцип са. Гърдите с кърма ще са определено малко по-пълнички отколкото са сега. Поне една големина повече, може би, няма да е зле.

Аз съм в четвъртък на преглед и също нямам вече търпение. И най-вече да видят шийката, че с тия неприятни стягания по 15-20 пъти на ден, си се притеснявам. А и тоновете на бебето ще запишем за първи път (края на 29та седмица). Ще гледам да лежа по гръб, за да видя, дали на бебето му е ок. Защото и вечер ми е много удобно да спя по гръб, но не знам дали е ок за бебето ми (заради вена "Кава"). През първата бременност помня, че също можех да спя по гръб, май докрай и всичко беше наред с бебето. Тазът, тазобедрените стави яко ме болят вече като лежа настрани (а и през деня), въпреки, че слагам възглавница между краката.

Снощи бебка хълцаше (за първи път я усетих в 28ма седмица да хълца) и беше много сладичко. Но по-натам май дразни, защото бебето е по-голямо и ми беше някак си неприятно. Grinning

# 359
Връщам се от ЖК.Всъщност ЖК няма и за това прегледа е платен,явно по този начин могат да оправдаят прегледи на жените,които имат нужда.Взеха ми и картона за подновяване няма никакъв проблем.
Всичко е перфектно,гледахме шийка-4.5 см,околоплодни води в норма,тонове перфектни,няма и следа от проблем,което си остава голяма загадка за мен.🙄Доктора също беше озадачен,защото каза,че тези неща не се възстановяват,а само се поддържат да не стане по-рисково.Та както и да е-вече съм напълно спокойна😊
Вчера ми дойде доставката от Чочко Бочко,малко неща са,защото всичко се е  изкупило,а по телефона жената ми каза че имат проблем с вноса,за сега е спрян.Макар и малко и недостатъчно-дрешките са уникални на много добри цени.Ще се ослушвам за ново зареждане.
До края на седмицата очаквам и доставка на чаршафчета,обиколници,органайзер за креватче и възглавнички от страничката във фейсбук.Във възторг съм от това момиче,всичко което ще изработи е по мой избор,а нейната фантазия и умения са страхотни!И всичко това на много добри цени.Като дойдат ще ви ги покажа😊

Радвам се за всички, видяли бебета и успокоили се🌷След преглед всички болежки магически изчезват,остава само щастливата,ухилена физиономия(под маската ,разбира се😷😆).

Общи условия

Активация на акаунт