Откраднат живот: Системата 🎬 тема 96

• 27 758
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Сигурно ще я влюбят😁 Очаквам с интерес сблъскването им😎

Да, дяволо, не малко, никак не го дават, дори. Дано сега, като по отмине тая детска история, и да се появи.
И защо го няма в колажа😢😑

# 31
  • Велико Търново
В случая ставаше дума за друг, ние с Дани си знаем кой. Wink
Имам някои предположения, но няма значение.
Ето липсващите. Присъствието на единия би зарадвал доста дами в темата. Особено една, която вече гледам, че се е затъжила
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 02:27 от DamaPika

# 32
Благодаря за темата !
Дано да имаме поводи бързо да я изпишем !
След голямото закучване тези дни , би трябвало най-после нещата да се пораздвижат.

# 33
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

Апостолова разваля поредния герой - Нора и от части - Марио.

# 34
  • София
Не знам защо,  но ние сме така устроени, че искаме “ положителните” герои да са идеални. Всеки си има слабости и трески.
Нора направи компромис с принципите си в името на болницата и когато разбра, че впоследствие един човек умира...Ами добрите хора няма да са ОК с такова нещо! Лошото е, че любимият й човек, вместо да “опази” нея, се съсредоточи върху болницата и това е разбираемо - залогът бе много голям. Но Нора остана сама с демоните си.
Аз предполагам, че Нора ще затъне още, докато не им светне и Тасев и Кръстева не се включат. Очаквам в един момент Борис да получи прозрение, че болницата не е всичко и да си пренареди приоритетите си.

Колкото до Марио - нищо не са развалили - той си е такъв Joy Когато /ако/ Зорница забременее, ще стане ужасно досаден - не прави това, не влизай в операция, не стой права...”Пили си хапчетата...” Joy

# 35
  • София
Да, но бебето е спасено и е добре. Ако Нора беше постъпила принципно и беше развалила заверата с донорите, можеше вече да го няма. Трябва да гледа на нещата от тази страна, онзи си е преценил сам риска...

# 36
  • Разпиляна във въображението
Когато Нора се опита да говори Тасев той няма време. Когато тя не е добре и той настоява за отговори е рязък и няма разбиране. Отделно не съм я видяла да ходи при някой и да си казва, че не е добре, затова не разбирам думите на Марио, че светът не се върти около нея. Ами не се върти, то и затова тя е сама в момента. Само Зорница забелязва и се досеща какво й е, а Марио е нетърпелив, има си други неща на главата. Отделно трябваше да махне той записа или поне да е там и да види, че вече не съществува.

А в момента това, което не ми допада у Марио е, че според мен притиска Зорница. Не виждах това у него и не ми е приятно, както и че подхвърля остри думи. Като нищо може да й сервира някой път и за избора й да направи аборт.

# 37
Тази заигравка на пиарката с Пенев и на мен не ми е ясна. А Любомира Башева много я харесвам, тя е откритие на Мариан Вълев за пръв път в "Под прикритие". Мисля, че се справя доста добре.

# 38
Яни, благодаря за темата, но още повече благодаря за информацията за Лошо момиче! От месеци търся къде да го гледам, благодаря! Heart
Според мен също само Зорница забелязва, че нещо се случва с Нора и то без да е наясно със записа.
Наистина историята с Вяра беше подобна и Тасев пак нищо - за 3-ти път.
Юлия изоообщо не я виждам със Захариев - абсолютно нищо общо. С Наков биха си подхождали, но уви, едва ли ще го върнат и него в правия път - би било пълна фантасмагория вече.
Пенев си го искам с Кунка.

# 39
Сложете ей тази снимка на Наков в колажа, моля вии!!
Сега Петмезко изгоря вече😁

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 11:24 от HumbleDrumble

# 40
  • София
Нора е срината психически. Изпитава вина, върва че трябва да страда. Това беше причината да не изтрива записа - да и напомня, че е виновна. Тръгнала е по пътя на саморазрушението и е като изгубено дете. Надявам се Борис да се опомни и да види малко по-далече от амбицията да създаде супер болница.
А според мен е напълно нормално точно Зорница да забелязва, че Нора има проблем. Тя мина по същия път и знае за какво става въпрос, и колко разрушително може да е това състояние.

Марио беше пън на моста, но си мисля, че е по-скоро изнервен, отколкото да притиска Зорница. Всъщност вчера си каза нещата, които вижда - отделението и "пуделът" са по-важни отколкото те двамата. Ако погледнем историята от началото на сезона, това е точно така.  Забременяването е само върха на айсберга, по-големият проблем е, че взаимоотношенията им не вървят и като добавим отделението, очакванията и разочарованията и двамата стават като тенджери под наляганя - при май малкото разтрисане и парата излиза.

Юлия и Захариев не ги виждам заедно, дори самата мисъл ми е нелепа. В промото за сезона я дават с Наков, за това очаквам там да има история - дали ще е нещастно влюбена или той ще се осъзнае, предстои да видим Simple Smile

Аз си мисля, че Христо няма да залитне по Цветелина. Владо и Яна седят добре един до друг, но от друга страна Кая какво ще я правят - Христо пак ли ще я зареже. Имам чувството, че цялата тази история е за децата и няма да се пренесе и към родителите, които ще имат взаимоотношения единствено около малките.

# 41
Снощи за пръв път от доста време ми хареса прическата на Диана (Зорница). Така й отива. Марта доста напълняла, но е много добра актриса, не рецитира като другите. Тая дето играе Романова нещо се е взела за звезда, гримове, прически във всяка серия, а така да не й отива. Satisfied
Борисчо и той стана голям кариерист. Като цяло Наумчо е много дразнещ индивид. Голяма загадка е за мен защо продължават да го държат в сериала. Едва ли има много фенки.
Най харесвам Мазов. Joy Харесвам и Свежен и Девора. Освежиха малко сезона.

# 42
Като гледам може и Зорница да хване, че Нора се реже, защото хем я усеща, че тя не е добре, хем че пациентката с рязането бе и на двете им. Кръстева ми е чудно защо не я намесват в сагата с нея, все пак й е племенница.

Май само аз не харесвам Наков и не припадам по него. Grinning

# 43
Видяхте ли й сторито 😁
Нора полудя, късайте дипломата😁

Чудя се какво е малкото име на Наков. Ходи му да е нещо пак с Н, Найден например. Найден Наков как ви звучи🤔

# 44
Абе само аз ли виждам Наков и Захариев като потенциална двойка?🤣

Общи условия

Активация на акаунт