Откраднат живот: Системата 🎬 тема 96

• 27 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА

За компютри 

Епизод: 25
Откраднат живот (25.04.2020)
        за мобилни
_____

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 661
Ако съм на мястото на Христо, ще сложа един джипиес на хлапето Joy за n-път бяга.
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2020-0 … -stolen-life-utre

# 662
Опитват се да го направят голям актьор това дете. То не са мъдри мисли, крокодилски сълзи, бягане. Драма голяма. Ами не става. Ако не бяха мама и тати немаше да е там.

# 663
  • София
Нормално е, когато има дете в сериала, да се ползват деца на екипа, който снима - в противен случай трябва да присъства и родител, който да го придружава; да се съобразяват с времето, училището и т.н. Но не е нормално да се пише специално за дадено дете - не детето играе роля, а се създава роля за детето. Затова не им се получава и става досадно. И затова в началото Пепе стоеше много добре, но когато стана основен герой, играта му не е толкова добра.
Съжалявам, не искам да хейтя, но имат проблем с мярката. Така беше и при Жени миналия сезон.

# 664
Тия скапаняци Цвета и Христо не разбират ли ,че с това разделяне на децата ги нараняват допълнително ? Какво лошо има в това две изстрадали деца да намерят опора едно в друго и да се сприятелят ?И как грозно обвини Кари и майка и ,че разбили връзката със сина му -ами не те са виновни той си е виновен от толкова работа не намира време за детето и това си пролича в епизода , в който се запознаха с Кари , изобщо не изслушваше сина си .

# 665
Хм, спрели русата джофра "от горе", пациентка раздула целият случай..
На мен ми намирисва и като отмъщение. Може Наков да е разбил нечие сърце, или потъпкал нечие его.
А Захариев е ОТВРАТИТЕЛЕН 🤢

# 666
Финалът ще е на 22 май, като последните две седмици ще има епизоди и в петък вкл.финалният. Сезонът е намален с 10 епизода.

# 667
  • София
Зорница нали веднъж беше бременна от Марио, значи не е невъзможно. Но пък е възможно сценаристите да са забравили.
Много тъпо това с обвиненията срещу Наков, абсолютно невъзможно е да се скрие такова нещо у нас, а ПР та го разбира от случайна журналистка.
Това с децата също е тъпо, та те са съвсем невръстни, поне да бяха тийнове.

# 668
От Банков беше, аз от Марио не си спомням.

# 669
Не е била. Имаше шоколадова киста и ендометриоза май.

# 670
# 671
Историята с хлапетета все едно е детската версия на Ромео и Жулиета - единият не яде, другият - бяга, защото са разделени Joy

Зорница не е била бременна от Марио. Имаше съмнения, защото и закъсняваше, но се оказа ендометриоза.

# 672
Иска ми се:
Скрит текст:
Юлия ще разбере, че Наков е бил натопен и, че е гей. Пациентката, която ще разкаже на журналистката цялата история ми се иска да е следната: Наков е платил сложна операция на очите на детето й със собствените си пари. Абе ангел е Светльо, и това е😁🥰 Юлия няма да каже на Бобо за ориентацията на Наков. Може и да се увлече по Наков, милата, знаем, че не са и силни ангелите😁

# 673
  • Разпиляна във въображението
Разбира се, че Марио не е по-малко мъж, но все пак наистина преживя много и искрено желае да е баща. Ще го ръчка това, че обвиняваше Зорница за това, че не забременява, а вината е в него. Сега трябваше Галя да се вихри с идеята й за клиниката. Апостолова с тъпизмите си и желанието й детето й да е напред губят истории, които могат добре да се разгърнат. Снощи не съм гледала нито една сцена с хлапетата, Христо и новата. Превключвахме на "Твърде лично" на секундата. Пълна досада са.

# 674
Интересно ми е какъв ще е случаят с пациента и защо ще трогне Врабчев.
Харесва ми, че и на по-страничните герои правят някакви истории, макар и епизодични, вместо да ги показват само в професионална светлина.
В предните сезони също имаше такива сюжети, после зациклиха само на главните.

Общи условия

Активация на акаунт