Откраднат живот: Системата 🎬 тема 96

• 27 774
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Историята с хлапетета все едно е детската версия на Ромео и Жулиета - единият не яде, другият - бяга, защото са разделени Joy

Зорница не е била бременна от Марио. Имаше съмнения, защото и закъсняваше, но се оказа ендометриоза.

Като родителите им са тъпаци така ще е е. Христо довечера за пореден път ще докаже, че е мъжка да не каквам какво. Вместо да потърси в себе си вината за провалените си отношения с Пепе той най - нагло я хвърли върху Цвети и Кари. Ако беше изслушвал малко повече сина си вместо да го пренебрегва заради работата сега нямаше да е така. Кая няколко пъти му го каза и се опита да му покаже, че греши той се инати като магаре.

# 676
  • София
Егати и депресарската серия.
Врабчев не мога да го позная. Явно вижда себе си в този пациент, друго обяснение нямам.
Дано децата се кротнат вече и да ги виждаме по-малко.
Кая да не би да сложи край току-що с Христо? То не че е имало нещо. Как братски я целуна по бузата в началото на епизода. Никакви чувства няма Христо към нея. Усети се най-накрая и тя.

# 677
Пиарката да не заби Наков, нимфоманка долна😁

# 678
Какво реши борда? Звъннах ми по телефона и изпуснах.

# 679
Пффф, скучен епизод.

# 680
Оффф, и бащата на момичето ще докарат........

Тасев не ще робот, само защото не е негова идеята и да е над другите. Много тъпо!

# 681
Прекалиха с тези деца. Поне да можеха да играят!

# 682
Празен и скучен епизод...като гледам, и следващия ще е такъв...

# 683
Оффф, и бащата на момичето ще докарат........
Cигурно Mарио ще го разпознае.

# 684
ох, има да почакам още час, за да гледам. Тук никой нищо не казва как се развиха нещата с Наков😭

# 685
Аз ли не съм видяла, или пропуснаха една сцена в този епизод? Снощи след края на епизода, в секундите за другия епизод показаха Нора и Борис и Нора каза "Ето сега виждам малко Борис, когото познавам" или нещо подобно. Е, май нямаше такъв момент... Или аз съм го пропуснала? 🤔

# 686
  • София
Леле, съкратили са 10 епизода - представям си как щеше да се точиии, ако не бяха Scream

Джон Доу да не е бащата на Кари?

# 687
  • ENGLAND
Това, което дадоха за следващия път, някакъв инструмент май беше. Да не е фагот, а този неизвестният да е бащата на Кари.

# 688
Doret, всичко върви точно в тази посока за съжаление. Неизвестният пациент ще се окаже бащата на Кари и няма да има оттърване от децата. И ще има пак драми с триъгълници и тъпоъгълници.

# 689
  • София
Е, то ще стане бетер сапунка ако този се окаже бащата на Кари.

Общи условия

Активация на акаунт