Испания

• 43 918
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Някой може ли да сподели какви нови мерки са влезли в сила? За Валенсия ме интересува

# 466
# 467
Здравейте,
има ли някой тук сред нас който е пътувал вчера до България или му предстои този месец? Искам да попитам на летището в София може ли да се покаже разпечатан резултата от лабораторията?
Една наша съседка ще пътува и Понеже не е много на "ти" с технологиите и ще й го разпечатам да си го носи. Притеснява я ако има qr код как ще го "цъка". Аз мисля че нямат qr кодове пср тестовете или имат ?
Rolling Eyes

# 468
  • Mediterraneo
Аз вече вдигам ръце и от мерките им, и от всичко! Аман! С толкова ударна ваксинация, милиони ваксинирани, нашият Бай Чимо е готов да затвори ресторанти и нощни заведения... Засега при нас няма вечерен час върнат, но около 50 населени места имат отново такъв. Не е нормално да режеш часове работа на заведенията и да оставяш младежите да се вихрят по цяла нощ по улиците и да пият! Сега спират продажбата на алкохол по магазините след определн час, ама все тая...

# 469
  • In the land of Never Never
Аз вече вдигам ръце и от мерките им, и от всичко! Аман! С толкова ударна ваксинация, милиони ваксинирани, нашият Бай Чимо е готов да затвори ресторанти и нощни заведения... Засега при нас няма вечерен час върнат, но около 50 населени места имат отново такъв. Не е нормално да режеш часове работа на заведенията и да оставяш младежите да се вихрят по цяла нощ по улиците и да пият! Сега спират продажбата на алкохол по магазините след определн час, ама все тая...
А в цяла България 55 заразени за последното денонощие, при положение че мерките са мижи да те лажим, и ваксинацията куца тотално. Защо така се получава, нямам представа.

# 470
Защото данните не са истински Simple Smile

# 471
  • In the land of Never Never
Абе и двеста да са, в момента наистина е доста ниска заболеваемостта към броя население. Около 800 души има по болниците.
Новият здравен министър Кацаров не е оспорил статистиката на заболеваемостта, предполагам че не е измислена. Но се увеличава броя на заразените от делта варианта, а той явно по-бързо се разпространява, така че ситуацията би могла да се промени по-нататък.
Днес заболелите в България са 61. Все пак, несравнимо по-малко от Испания. Какво точно испанците не правят както трябва?

# 472
  • Испания
Пият като невидели на големи тумби.

Но все пак не е зле да не се превръща темата в поредната тема за коронавирус.

# 473
  • Испания
Абе и двеста да са, в момента наистина е доста ниска заболеваемостта към броя население. Около 800 души има по болниците.
Новият здравен министър Кацаров не е оспорил статистиката на заболеваемостта, предполагам че не е измислена. Но се увеличава броя на заразените от делта варианта, а той явно по-бързо се разпространява, така че ситуацията би могла да се промени по-нататък.
Днес заболелите в България са 61. Все пак, несравнимо по-малко от Испания. Какво точно испанците не правят както трябва?
. Испанците не могат да се сравнят с българите! На тях проблема им е, че постоянно обикалят баровете и ресторантите и пият като смокове. Как няма да се разпространи заразата! Имам чувството, че вече никой не го интересува! Иначе тук при нас има вечерен час до 23.00 ч.

# 474
  • някъде под слънцето...
A в България  стоят изолирани,  не се събират на групи , не ходят по заведения  и навсякъде  носят маски   Simple Smile  .

# 475
  • Испания
Някой знае ли дали се изисква ПСР тест за пътуване до България? Свекърва ми ще пътува с автобус и има сертификат за ваксина.

# 476
Някой знае ли дали се изисква ПСР тест за пътуване до България? Свекърва ми ще пътува с автобус и има сертификат за ваксина.

Не признават вече сертификатите за ваксина. Изисква се ПСР. Може да се направи в България.

# 477
В другата тема казват,че са минали само с бърз тест.Тази седмица пътуват познати към Бг с кола,края на другата се пребирам аз със семейството ,също с кола .Ще си направим бърз тест за Франция че според информацията искат за транзит.Дано и в България минем с него..Un saludo

# 478
  • Euskal Herria
Ето тук своевременно качват инфо:
https://coronavirus.bg/bg/az-sum/zavrashtam-se-bulgaria

Условията се променят, проверявайте своевременно. Ние на 01.07. влязохме  в България - моят мъж със сертификата за ваксиниране, аз с ПСР. Сега вече искат ПСР за пристигащите от Испания  в България, без значение дали си ваксиниран, или не. На всеки две седмици се преразглеждат правилата.

# 479
Здравейте,
в една друга група едно момиче сподели,че на летището са кацнали без пср. Попълни ли са декларация за карантина и са си направили бърз тест в София. Съответно са го изратили на РЗИ и им е отпаднала карантината.

https://srzi.bg/bg/post/na-vnimanieto-na-grajdanite-postaveni-po … -r-balgariya-2900

Една приятелка  на свекърва ми също пътува и е направила по същия начин. Направила си е бързия тест в България.

Общи условия

Активация на акаунт