Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой от парфюмите Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc и Narciso Rodriguez For Her Puré Musc е по-подходящ за лятото?
Какви са впечатленията за парфюма Narciso Rodriguez for Her Fleur Musc?
Какви са впечатленията за парфюма Lolita Lempicka Lolitaland?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой от парфюмите Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc и Narciso Rodriguez For Her Puré Musc е по-подходящ за лятото?
Обикновено се предпочитат по-свежи и леки аромати през лятото. Според рецензиите, Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc е по-интензивен и интересен, докато Narciso Rodriguez For Her Puré Musc е по-деликатен и нежен. Следователно Fleur Musc може да бъде по-подходящ за лятото, но изборът зависи от личните предпочитания на конкретния човек.
-
Какви са впечатленията за парфюма Narciso Rodriguez for Her Fleur Musc?
-
Какви са впечатленията за парфюма Lolita Lempicka Lolitaland?
-
Кой от парфюмите, Girl of Now на Elie Saab и Jimmy Choo Fever, е по-подходящ за лятото?
-
Кои са най-добрите парфюми за лятото с добра трайности и подходящи за летния сезон?
Не влачи шлейф, но се усеща наблизо интензивно. Е, аз пръскам по 6-7 пъти. Няма много развитие, чак на 5 час, примерно, се усеща лека сладост, но при мен изобщо не е хладно ухание, камо ли да има джинджифилова нотка. Видях се с майка ми и от влизането ми ме попита "ти пак ли пушиш", а самата тя е като комин. Явно кожата ми го трансформира в нещо неприятно за повечвто хора. На мен си ми харесва обаче.

и аз чакам Ковачева да разкаже ако и се занимава за Жестоката Герленска Гардения.Да разкажете и за Mancera Jardin Exclusif.
, и нямам представа, защо го нося толкова рядко. Имам първата, нереформулирана версия, не съм пробвала новата формула и нямам идея дали се различава много от първата.
Мисля, че Cruel Gardenia Guerlain е едно съвършено представяне на гарденията в парфюм. Мирише на току що отворена гардения, когато цветът излъчва мощно и разпръсква ароматът си. Усещам я млечна, леко бадемова, окъпана в бял пудрен мускус и мек млечен сантал за подложка. Няма сладости, няма плодове, няма финтифлюшки. Просто естествения аромат на цветето, и много мускус. Мускусът е пудрен, с леко перилен нюанс от портокаловия цвят, но е само като меко допълнение, по никакъв начин не пречи на гарденията. Долавям и много фин кремав аромат на млада роза, която отново само допълва и леко заслажда гарденията. Санталът е млечен, сух, и толкова дискретен, шумолящ като коприна. Общото усещане от парфюма е за скъп луксозен крем за тяло, за слаба жена в нюд костюм и бяла копринена блуза, за коса, прибрана в кок и дискретни бижута, за хладна и аристократична елегантност. За мен този парфюм е за хора, които харесват мускуси. Има една благородна и сдържана, ненатрапчива красота и зрялост. Жената с този парфюм си е самодостатъчна, излъчва спокойствие, уравновесеност и зрялост, носи парфюма единствено заради себе си и не разчита на него, за да спечели внимание. Парфюмът е и силно задължаващ, толкова е елегантен, че не върви да го носиш неглиже. Специално заради него се постарах, и въпреки, че е събота и от две седмици съм си вкъщи, си направих и косата, и нюд грим, и мек кашмирен пуловер в кремав цвят, та даже си сложих и елегантен часовник, който нося изключително рядко. Аз лично усещам парфюма във всяка минута, и го чувствам като втора моя кожа, толкова ми е удобен. Но определено не е шлейфова бомба и разпознаваем, никога не съм получавала комплимент за този парфюм, но и никой не го е отчитал с лошо. Това е парфюм за собствено удоволствие. Аз умирам за мускус, обожавам мускусите и на Нарцисо Родригез, и на Мансера, и Мускуса на Нобиле 1942, и Муск Есенс на Валентино, този е точно от този тип мускус. Личното ми мнение е, че на теб този парфюм няма да ти допадне, защото не си ценител на мускусите, и мисля, че и този няма да го оцениш. Ти харесваш по цветни и свежи парфюми, харесваш други бели цветя - тубероза, жасмин, но не и гардения, харесваш сладост, не харесваш мускуси. Този парфюм е почти моноаромат на гардения, посипана с мускус и пудра. Няма сладости, няма свежести, няма нежни цветенца, няма проекция, няма сексуално излъчване. Аз лично смятам, че цената му е неприлично висока и в никакъв случай не бих го препоръчала на никой за покупка, без да го е разносил поне два-три пъти самостоятелно. Така че НЕ, не те подкрепям за сляпа покупка.
Прочетох, де, ама няма да ми хареса за жалост. Не откривам нито един Монтал, който да ми пасне, ех!