Парфюмни размисли и страсти - 238

• 47 839
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Годината е 2009, аз току-що прохождаща в парфюмните страсти, Черната орхидея се обсъжда много в темата, но аз няма къде да я пробвам. Пътувам до Италия и решавам в края на август, на 35 градуса сигурно да си пръсна на китката-вярвайте ми, че щях да се гътна насред Рим. Моментално забравих за този парфюм. Мислех, че и другите хора като мен са го забравили до преди две години, когато  го надуших няколко пъти, все на мъже и взе, че ми хареса. Поръчах една проба да напръскам моят мъж и да определено много добре стои на мъжка кожа, мога да го понеса, което не променя факта, че този парфюм е чудовище и аз лично никога няма да го нося.

# 511
  • Sofia
Аз много харесвам аромата на трюфели...специфичен, землист, рядко срещан. Simple Smile))
Бях заела едно кожено яке от приятелка, беше пропито с ЧО...просто ухаеше уникално, извънземно секси, така съм го запомнила.
За мен е парфюм, който може да се носи от фаталната жена и рокерката едновременно.

# 512
Някой преди няколко страници търсеше именно аромат за кожено яке Simple Smile Малко не е актуално вече, на 13-ти май няма да носим кожени якета Laughing

Но добре, I got your message loud and clear, няма да гърмя ЧО насляпо Laughing Ама след всички тези включвания просто трябва да си поръчам мостра и да тествам. Направо съм убедена, че преди 2 години съм я тествала, защото минавах през щанд на Том Форд, ама... а де.
Утре ще тествам офисните нагласи на Лалик - Сатен, да видим!

# 513
  • Виена
Мен пък ми се е приносило нещо, което мирише на коняк. Може би с шоколад и някаква студена, зелена нотка, която да балансира коняка. Хем да е коначно кафяв аромат, хем да предизвиква асоциация за нещо прозрачно зелено, близо до коняка. Ако нещо ви идва наум...

# 514
Днес ще заспя спокойно Stuck Out Tongue Closed Eyes След два дни четене на описания на всеки един излязъл на пазара Монтал....си харесах цели 3. Поръчах си So Iris Intense и Patchouli Leaves Третия го метнах в уиш листата си - Starry Night, да си имам нещо,което искам Laughing Сега стискам палци и да са мои Smiley

# 515
Пачули е спрян. Той прилича на Коромандел, но е по- суров. Мъжът ми го носи много.

# 516
  • София
Ще се радвам на подробно описание на So Iris, като го получиш Simple Smile

# 517
Пачули е спрян. Той прилича на Коромандел, но е по- суров. Мъжът ми го носи много.
Явно има останало по скалдовете. Сравняват го с Линстант на Герлен,което беше решаващото за него Simple Smile

# 518
Ще се радвам на подробно описание на So Iris, като го получиш Simple Smile
Ще пиша и за двата...как аз ги усещам !

# 519
Явно има останало по скалдовете. Сравняват го с Линстант на Герлен,което беше решаващото за него Simple Smile
О не, няма нищо общо.

# 520
О не, няма нищо общо.
Нищо,щом е пачули,ще е интересно Wink

# 521
О не, няма нищо общо.
Нищо,щом е пачули,ще е интересно Wink
Да, интересен и хубав парфюм е. Трябва да питам мъжът ми дали иска още един да му поръчам, докато се намира.

# 522
  • Седмото небе
Шанел 5 Льо може и да е, може и да не е правилния избор... Сама ще разберете като го пробвате. Аз го харесвам много, особено при температури на +20 градуса. За мен това е най-скъпо-ухаещият-сапунен-аромат, който познавам! Представям си огромна мраморна баня с красива вана в средата и...

В нея се къпе жена със снежнобяла кожа... На златната закачалка я чака огромен топъл халат. Тя излиза и го облича, отива до терасата гледаща към безкрайна зелена градина. Слънцето я напича... и халата пада...

А халата пада, защото тя долавя уханен повей от гореща смугла мъжка кожа, обилно напарфюмирана с Черната орхидея на Том Форд... А продължението е това:

Това последното вдъхновение е от последните коментари. ЧО парфюма имаме и го носи ММ, стои му прелестно, аз нося тоалетната вода и ми е достатъчна. Да, не толкова наситена, интензивна и трайна, но пък започвайки скромно с две пръскания, си я подновявам с по още 2 на всеки 2 часа. И ми е прекрасно в нейната компания!!!

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 23:51 от * SUPERGIRL *

# 523
  • На черешатааа
Някой чакаше този разкош / по описание де https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Ambre-D-Alexandrie … F4fo0OEfOxbYDaq-M , може ли да сподели получи ли го и мнение  Simple Smile

# 524
  • Чукарландия
Преди време редовно усещах Черната Орхидея върху разни контета из Бургас и ми харесва как стои на мъж.Аз не бих я носила.
+1.
Все повече се убеждавам, че имаме сходни вкусове. 😉
Много мъж има в тая орхидея. Черен Орхидей.
(така като го написах ми заприлича на Златен Орфей) 😂😂😂

ПП Тикве 🧡, със сълзи се смях на...  и трюфелите... 🤣

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 01:02 от BBeLLa

Общи условия

Активация на акаунт