Парфюмни размисли и страсти - 238

• 47 783
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Някой с мнение за Morning Muscs на Alexandre J?

# 541
  • Germany
Бихте ли описали на кратко KENZO JUNGLE ELEPHANT? Благодаря! 🌺
Един от малкото парфюми, от които ми се е искало да си откъсна ръката, толкова неприятен за мен. Мощен подправков ориенталец, много старомоден, ужасна комбинация от отровни бели и жълти цветя с канела и корен карамфил. Докарва ми мигновен позив за повръщане. Наскоро пробвах без да искам и негов двойник Matsuri Annayake. Харесвам много парфюмите на Анаяке и го напръсках безрасъдно направо на кожа, щях да умра, веднага разпознах джунглата на Кензо. Безумно трайни са и двата, за мен са абсолютно неносими в по-топло време, но знам, че си имат почитатели.

# 542
Бихте ли описали на кратко KENZO JUNGLE ELEPHANT? Благодаря! 🌺
Слонска доза индийски подправки. Удря като Тайсън.
Страхотен аромат, или страхотия, в зависимост от това дали носиш подправкови ориенталци.
Ако имаш малки деца си вземи малко шише. Моите момчета се дърпаха за слончето, та си беше опасна битката за стотицата. Размених го от страх да не се избият. Оттогава все се каня да си взема 30мл.
В Чехия го носят "лятото", жестоко красив е, но тук лято като в България няма.

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 15:43 от Deziderata

# 543
  • Sofia
Парфюмни,  и аз моля за отзиви за Karl Lagerfeld For Her, прочетох общи характеристики, като чист, кремест и лек офисен аромат. Нещо такова за тази пролет си представям, не силно ангажиращ, коректен в работна среда и все пак носещ чисти и "bright" нотки на настъпваща пролет Simple Smile!

# 544
Благодаря сърдечно! 🌷

# 545
Парфюмни,  и аз моля за отзиви за Karl Lagerfeld For Her, прочетох общи характеристики, като чист, кремест и лек офисен аромат. Нещо такова за тази пролет си представям, не силно ангажиращ, коректен в работна среда и все пак носещ чисти и "bright" нотки на настъпваща пролет Simple Smile!
Той прилича на Boucheron Quatre и е безобиден цветно-цитрусов, приятен, умерен, младежки офисен парфюм.

Аз моля за коментар на Nina Ricci L'Air du Temps. Бабичка ли е?

# 546
Karl Lagerfeld For Her е приятен, нежен, розов, като девица – невинен. Безобиден, лично за мен нищо особено, просто нежен флорал без особен характер. Ако се търси неангажиращо и невинно – той е.

Nina Ricci L'Air du Temps – за моя нос твърде ретро. Алдехидите и карамфилите направо ме гътат, чак ми нагарча. Добре, че го тествах наскоро, исках да го взема заради бутилката, но не ми хареса никак.

# 547
Nina Ricci L'Air du Temps – за моя нос твърде ретро. Алдехидите и карамфилите направо ме гътат, чак ми нагарча. Добре, че го тествах наскоро, исках да го взема заради бутилката, но не ми хареса никак.
Laughing
И аз заради бутилката! Ама не, "ретро" ми е достатъчно да ме спре. Благодаря! Flowers Hibiscus

# 548
и според мен може да мине за "офисен", но лично аз така и не можах да го нося, мъчих се, но за мен има някаква много напрягаща нотка и го разкарах

# 549
Той прилича на Boucheron Quatre и е безобиден цветно-цитрусов, приятен, умерен, младежки офисен парфюм.

Аз моля за коментар на Nina Ricci L'Air du Temps. Бабичка ли е?

Да, определено за мен е бабичка - много ретро, много алдехиди, чак нагарча. Head Band
Ха! Сега видях, че и Базила има сходни на моите асоциации /писали сме едновременно/. На всичко отгоре е безобразно траен - няма измирисване това чудо, дори и след пране нагарча някак...

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 17:53 от cabochard

# 550
  • София
Lady Royal - Смятам, че Karl Lagerfeld For Her е точно това, което се надявате да е - чист, цветен, младежки, звънлив и универсален приятен аромат, подохдящ за ежедневие и офис.

# 551
Някой с мнение за Morning Muscs на Alexandre J?
Аз го описвах преди няколко страници. Много е хубав, праскови, османтус, муск, женствен и излъчващ.

# 552
  • Стара Загора
Може ли някой да ми опише този парфюм на Килиан - Bad Boys Are No Good But Good Boys Are No Fun. Става ли за насляпо да се купи. Прилича ли на някой друг и става ли за пролет, лято.

# 553
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Mon-Guerlain-Bloom- … Parfum-59567.html
Днес си взех тая красота , много е хубав , сега го тествам ,има от ДНК-то на Мис Диор ,може  би  ЕДТ 2019 или Цветния букет..

# 554
  • Стара Загора
Някой може ли да даде мнение за следните парфюми на Montale:
- Wild Aoud;
-  Full Incense;
- Aoud Night?

Любимец ми е Guerlain Shalimar и виждам, че тези имат сходни съставки, но не знам дали ще ми харесат.

Общи условия

Активация на акаунт