Парфюмни размисли и страсти - 238

• 47 769
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, аз все пак да помоля пак за повече мнения за Juliette has a gun Romantina и за които други решите, от марката имам citizen queen, sunny side up, calamity j., тях си ги знам:) Ще бъда много благодарна за всякакви скорошни отзиви!!
Имам Отмъстителната Лейди и Лудата Мадам от тези, които нямаш.
Много ги харесвам и двата парфюма. Ако обичаш рози ще ти харесат.
Лудата Мадам е труден парфюм и на сляпо е опасно. Има животинска нотка, слава Богу аз не я усещам.
Има ли къде да ги пробваш?
благодаря, засега няма къде, нали затвориха заради карантината, иначе имаше едно-две места в Пловдив, но романтина не помня или тогава не ме е интересувала:)

# 616
Много са хубави, пробвай ги задължително, но са за студено време обаче.

# 617
... 😂 Чак ми се насълзиха очите, сякаш съпреживях и усетих смрадта... 😰
Едно време като излезе Будоара всички бяха полудяли по него и всички  го искаха Nerd.включително и аз,но го размених. Не е толкова лош,като се замисля. Пудрено-кремави,диви карамфили. Едновременно ме отблъскваше и привличаше.Но определено не беше за мен.Интересен парфюм е !
Англомания на Виви е друго нещо....хубав,опушено -дървесен с виолетки.Нищо ретро в него няма:) От него още си пазя половин бутилка -свещена Relaxed

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 18:45 от Ре

# 618
Кой е по-хубав от двата ЕДП -
Hermes Twilly d’Hermes или
Hermes Twilly d’Hermes Eau Poivree

Само първия съм тествала - много нежен, усеща се базата  ванилия и сандалово дърво, джинджифил почти не усещам, макар да обожавам, а вторият, ако е "spicy", повече би ми харесал.
Аз харесвам и имам и двата, но са много различни. Моята любов е първият, а Hermes Twilly d’Hermes Eau Poivree е спайси да. Има много пипер.

Едно време имах и обичах страстно Будоар. Изхабих почти цял флакон и се пренаситих. Дадох остатъка на колежка, като я помолих  да ми върне шишето и си го пазя.

# 619
....помолих  да ми върне шишето и си го пазя.
Много е красиво шишенцето !

# 620
  • София
Rosita бих избрала Hermes Twilly d’Hermes Eau Poivree. Харесвам такива спайси аромати тип Estée Lauder Sensuous noir и YSL Elle. Пък и пачули в тези комбинации така силно ми действа и привлича.

Виждам "жълт кристал" на Булгари. Някой да го е пробвал?
https://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Omnia-Golden-Citrine-59405.html

# 621
Кой е по-хубав от двата ЕДП -
Hermes Twilly d’Hermes или
Hermes Twilly d’Hermes Eau Poivree
Само първия съм тествала - много нежен, усеща се базата  ванилия и сандалово дърво, джинджифил почти не усещам, макар да обожавам, а вторият, ако е "spicy", повече би ми харесал.
Аз харесвам и имам и двата, но са много различни. Моята любов е първият, а Hermes Twilly d’Hermes Eau Poivree е спайси да. Има много пипер.
Едно време имах и обичах страстно Будоар. Изхабих почти цял флакон и се пренаситих. Дадох остатъка на колежка, като я помолих  да ми върне шишето и си го пазя.
Благодаря, Денси! А иначе и моя стара любов е Будоар, запазила съм си 10 мл. на дъното, много е вдъхновяващ, трябва да се използва през големи периоди от време за веднъж и после пак пауза.

FatalSnare, благодаря!

# 622
Днес пробвах в Campomarzio70 новата серия на Alexandre.J The Art Deco Collector
Флаконите са изцяло ръчно правени, имат красиви масивни кутии и са хубави.
Ще опиша първите си впечатления от парфюмите, пробвах всичките 6 и ще ги нося следващите дни.
The Majestic Amber Alexandre.J е много интересен на кожата ми, а дори и помирисан от флакона, защото първоначално мирише много силно на бира. Аз не пия бира и не обичам аромата и, а тук се усеща наистина сериозно. След 5 минути идват ябълки, сочни леко кисели и заемат изцяло мястото на бирата. След още 10 вече се усещат амброви нотки. Странен, различен, забавен и изненадващ. Никога не бях си представяла първо бира, а после и с ябълки в парфюм.

# 623
  • До сърцето...
Здравейте, аз все пак да помоля пак за повече мнения за Juliette has a gun Romantina и за които други решите....

Романтината е доста тих парфюм, и съм съгласна с Денси - монотонен е, лек, възпитан един такъв. Нося го на родителски срещи Mr. Green

Един от абсолютните ми любимци е на марката - Mad Madamе, харесах го от първо помирисване. Класен, запомнящ се - няма да го сбъркаш с друг. Но... той или се харесва абсолютно, или се отрича тотално, този характер неговия - не на всяка кожа и на всеки вкус пасва. Опитах се с други неща на Juliette has a Gun, но... никой друг не ми взе сърцето.
Както писах и по-рано - това за мен е парфюма на жената - вамп.
Няма да го описвам по-подробно, защото моят опит ме научи, че този парфюм се развива и "ляга" различно на всяка кожа и в различни условия (при мен един път даде нотка на котешка урина). Трябва си проба.

# 624
  • Sofia
Днес се сетих за аромата на едно магазинче за цигари и алкохол .  Винаги влизах и от вратата дълбоко поемах дъх с аромата на прясно смляно кафе,  шоколадови трюфели, ванилови пури и скъп коняк. Сещате ли се за парфюм,  който ухае така?

# 625
Mad Madamе е моя вечна любов. Супер провокативен, животински парфюм.

# 626
  • София
Момичета, ползвала ли е някоя това:

https://makeup.bg/product/3284/

Заинтригувана съм от пирамидата му (гроздовият аромат е в моите топ 10 любими). Отделно, бутилката му ме кефи мноооого! Също така, каква трайност има, ще се радвам, ако някоя от вас сподели.

# 627
Само първото мнение в руската фрагрантика прочети и ...

# 628
Привет Simple Smile понеже вие сте по-на-ти с тея неща. Armani in love with you freeze за кое време ви се струва по-подходящ? Топло или по-студено.
Пробвах го последно на 28.02 и ухаееше едно такова сладичко, сега не успява да се развие така.

# 629
  • София
Само първото мнение в руската фрагрантика прочети и ...

Прочетох. Извадих пищова да се гръмна. После реших да хапна шоколад за последно. Докато смучех шоколада, ми мина.😁

Общи условия

Активация на акаунт