Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да отстраня проблема с камерата на моя лаптоп Acer E5, която не се показва в диспечера и дава грешка 0xA00F4244 при работа с Windows 10?
Как мога да разреша проблема с постоянното 100% използване на диска на моя лаптоп Lenovo Legion Y540, въпреки че съм опитал различни методи като преинсталиране на Windows и форматиране на диска?
Как мога да разреша проблема с камерата на моя лаптоп, която не работи, въпреки че съм инсталирал различни драйвери и приложения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да отстраня проблема с камерата на моя лаптоп Acer E5, която не се показва в диспечера и дава грешка 0xA00F4244 при работа с Windows 10?
-
Как мога да разреша проблема с постоянното 100% използване на диска на моя лаптоп Lenovo Legion Y540, въпреки че съм опитал различни методи като преинсталиране на Windows и форматиране на диска?
Постоянното високо използване на диска може да се дължи или на прегряване, или неправилно разпределение. Препоръчително е да използвате програма за наблюдение на температурата и да проверите разпределението. Можете също така да използвате предложена програма за проверка на температурата и да се консултирате с професионалист, ако проблемът продължава.
-
Как мога да разреша проблема с камерата на моя лаптоп, която не работи, въпреки че съм инсталирал различни драйвери и приложения?
Проблемът може да бъде разрешен чрез изтриване на съществуващите и нефункциониращи драйвери и следване на инструкциите за инсталиране на нови драйвери от официалния уебсайт на производителя на камерата. Ако проблемът продължава, можете да опитате да използвате предоставените видео уроци за отстраняване на грешки.
-
Коя програма да изтеглите за преобразуване на PDF файлове в Word и обратно след преинсталиране на Windows?
-
Как мога да подобря качеството на интернет връзката си, когато използвам лаптопа си за конферентни разговори и връзката ми прекъсва след около час?
Използването на имена на латиница не променя нищо. По принцип когато потребителят зададе принтер по подразбиране, Вирус 10 престава сам да задава като такъв последния използван. Опитах какво ли не - включително да заключвам в регистъра всички клони, които съдържат имената на принтерите (заключването става, като се зададе собственик на клона "Everyone", забрани се наследяването на права и се разрешат права само за четене на "Everyone", а тези на "System" и "Administrators" се настоят на "Deny all"), но няма резултат. Единственото частично решение е да се включват и двата принтера преди включване на компютъра и да се изключват след него. Иначе види ли само един включен принтер от два еднакви, тъпата 10-ка го свързва с името на този, който е Default. А като се включи после другият, свързва се с другото име. Микро-мангалска им работа... Със 7-цата, разбира се, такива проблеми няма. 
. Може ли пример за по-популярни.