Помощ при компютърни проблеми или повреди на домакински уреди

• 116 711
  • 687
  •   1
Отговори
# 660
  • София-Младост

Така накъдрен (от само себе си) кабел за зареждане на лаптоп трябва ли да ме притеснява?

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 08:25 от Ала-Бала

# 661

Така накъдрен (от само себе си) кабел за зареждане на лаптоп трябва ли да ме притеснява?
Здравейте,
Не, няма място за притеснение.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 11:22 от Рaдост

# 662
Една пералня след като протече, има ли шанс да бъде поправена или направо е за смяна? Дали е възможно да не съм затворила добре вратичката например?

# 663
Една пералня след като протече, има ли шанс да бъде поправена или направо е за смяна? Дали е възможно да не съм затворила добре вратичката например?
Здравейте ,
По принцип може да се поправи, по някой път става въпрос за елементарно уплътнение на вратичката. Зависи си от конкретната повреда.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 15:19 от Рaдост

# 664
Свалих една схема и ми се закачи някакъв троянец и постоянно ми показва съобщение да им платя .
Как да го махна това . Дайте някоя вирусна ??

# 665
Преди няколко вечери след спиране на тока, миялната не се включи, т.е. работеше преди това и после не продължи. Не мога да я включа от копчето. Мъжът ми я отвори отзад, за да видим дали не е изгоряло нещо, няма видими следи, кабелите са наред, според него има ток в тях. Каква би могла да е повредата?

# 666
Свалих една схема и ми се закачи някакъв троянец и постоянно ми показва съобщение да им платя .
Как да го махна това . Дайте някоя вирусна ??

Здравейте, Norton, Kaspersky, Avast.
Едни от най-добрите.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 09:53 от Рaдост

# 667
Преди няколко вечери след спиране на тока, миялната не се включи, т.е. работеше преди това и после не продължи. Не мога да я включа от копчето. Мъжът ми я отвори отзад, за да видим дали не е изгоряло нещо, няма видими следи, кабелите са наред, според него има ток в тях. Каква би могла да е повредата?

Здравейте, най-често става въпрос за повреда в програматора, но все пак няма как да се знае предварително.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 09:53 от Рaдост

# 668
  • Sofia
Здравейте!
Имам питане за хладилник Беко,на доста години е…
От известно време се стича вода вътре,по улеите ту замръзва,ту се разтопява,стича се и надолу и постоянно трябва да се слагат сухи кърпи да попиват…бъркано е със сламка в дупката на улея,няма запушване 🤔

Иначе работи добре.
Каква може да е причината за тази вода?

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 01:36 от Doli

# 669
След спиране на тока през нощта и прекъсване на цикъла на миялната, явно нещо е изгоряло, изобщо не се включва. Дали има шанс за евтин ремонт или направо да ходим за нова? Миялната е AEG.

# 670
Здравейте!
Имам питане за хладилник Беко,на доста години е…
От известно време се стича вода вътре,по улеите ту замръзва,ту се разтопява,стича се и надолу и постоянно трябва да се слагат сухи кърпи да попиват…бъркано е със сламка в дупката на улея,няма запушване 🤔

Иначе работи добре.
Каква може да е причината за тази вода?
Здравейте. Доста чест уплътнението на вратата е заминало. Един път прилепва добре, друг път – не. Съответно се получава кондензация.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 10:50 от Рaдост

# 671
След спиране на тока през нощта и прекъсване на цикъла на миялната, явно нещо е изгоряло, изобщо не се включва. Дали има шанс за евтин ремонт или направо да ходим за нова? Миялната е AEG.

Да, може да е най-обикновен предпазител, хубаво е да извикате техник.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 10:51 от Рaдост

# 672
  • Sofia
Лесно ли се сменя уплътнение на хладилник?
Може ли сам човек да се справи или трябва майстор?
Къде се продават?

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 19:42 от Doli

# 673

Да, може да е най-обикновен предпазител, хубаво е да извикате техник.

А дали човек, който разбира горе-долу от уреди, но НЕ е техник, да се справи със смяната или е много сложно? Не знае къде точно се намира този предпазител.

# 674
Лесно ли се сменя уплътнение на хладилник?
Може ли сам човек да се справи или трябва майстор?
Къде се продават?

https://apogee99.com/uplutneniya-za-hladilnici/c/50
Здравейте, по принцип не е сложно да се смени. Взимате парче от старото уплътнение и го носите за мостра.
Въпросът е дали е от него проблемът.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 11:02 от Рaдост

Общи условия

Активация на акаунт