Помощ при компютърни проблеми или повреди на домакински уреди

• 116 633
  • 687
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте СД картата ни е прецакана на камерата и нямаме време да я сменим.
Виждам че в приложението има за абониране но пак не става.
Най вероятно записите от дните ги няма никъде?
Така е, но имам малка надежда.. Някой да помогне?
На абониране нищо не става..

Здравейте.
Според мен данните са загубени.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 10:18 от Рaдост

# 646
Здравейте Мн моля за отговор, изкарахме същата карта и я сложихме отново.
Показва само един запис, но в настройките намерих друго.
Video recording are avtomaticaly encrypted and saved to the cloud allowing you to view historikal recording ofline even if your device or SD cards is damaged
По превод ни се показа надежда, възможно ли е да са записани (и с едно натискане да стане).
Не смея да натискам, а мъжа ми го мързи и му е най лесно да не се занимава. А на мен ми е важно.

# 647
Здравейте Мн моля за отговор, изкарахме същата карта и я сложихме отново.
Показва само един запис, но в настройките намерих друго.
Video recording are avtomaticaly encrypted and saved to the cloud allowing you to view historikal recording ofline even if your device or SD cards is damaged
По превод ни се показа надежда, възможно ли е да са записани (и с едно натискане да стане).
Не смея да натискам, а мъжа ми го мързи и му е най лесно да не се занимава. А на мен ми е важно.
Здравейте,

Проверете, в крайна сметка по-лошо няма да стане.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 10:51 от Рaдост

# 648
Здравейте, мога ли да си преинсталирам Windows сама?

# 649
Здравейте, мога ли да си преинсталирам Windows сама?

Здравейте, Уин 10, 11 не искат почти никакви познания за инсталиране за домашна потреба, просто следвате стъпките една по една.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 10:51 от Рaдост

# 650
Отскоро копчето на конектора вкъщи  Tesy  не дава добър контакт и е на магия да се включи. Какво да правя?

# 651
Отскоро копчето на конектора вкъщи  Tesy  не дава добър контакт и е на магия да се включи. Какво да правя?
Здравейте, най-разумно е да се смени с ново.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 10:49 от Рaдост

# 652
  • София
Здравейте. Пускам лаптопа, чува се че се включва, тоест шум като от вентилатора, понякога така шуми когато се обновява и толкова... Няма стартиране на екран, нищо, само този шум.... Какво да правя? Моля ви..

# 653
Здравейте, след като няма нищо и на екрана, най-добре го пратете на сервиз.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 14:01 от Рaдост

# 654
Здравейте! Не разбирам нищо от компютри. Получих това съобщение при стартиране на лаптопа ми. Опитах се да си инсталирам Whatsapp за десктоп и той се изключи сам и при двата опита. Също така си бях сменяла часовата зона и времето, не знам дали това оказва някакво влияние.

# 655
Здравейте! Не разбирам нищо от компютри. Получих това съобщение при стартиране на лаптопа ми. Опитах се да си инсталирам Whatsapp за десктоп и той се изключи сам и при двата опита. Също така си бях сменяла часовата зона и времето, не знам дали това оказва някакво влияние.

Здравейте, най-добре го занесете в сервиз.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 14:02 от Рaдост

# 656
  • Бургас
Без да иска сина ми натисна екрана на лаптопа и се получи това.  Има вариант да се поправи или не?

# 657
Без да иска сина ми натисна екрана на лаптопа и се получи това.  Има вариант да се поправи или не?

Здравейте, по принцип има вариант да се смени, друг е въпросът колко ще Ви струва, най добре се консултирайте със сервиз.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 14:02 от Рaдост

# 658
Здравейте и от мен, много моля за отговор.
Имам счупен телефон заради изпускане, не можехме да го включим показаха се ленти на дисплея сини и зелени.
В момента е в сервиз от месеци, възможно ли е заради толкова голям период (понеже не е включван) всичко да се е изтрило?
А й не бях архивирала нищо, всичко си беше в папка галерия но снимките бяха 200+

# 659
Здравейте и от мен, много моля за отговор.
Имам счупен телефон заради изпускане, не можехме да го включим показаха се ленти на дисплея сини и зелени.
В момента е в сервиз от месеци, възможно ли е заради толкова голям период (понеже не е включван) всичко да се е изтрило?
А й не бях архивирала нищо, всичко си беше в папка галерия но снимките бяха 200+
Здравейте,
Снимките ще си седят.

Общи условия

Активация на акаунт